11 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 21:00 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ “ΕΝΑ TV” ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 21:00 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ “ΕΝΑ TV” ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντί για ιστορίες για γέλια, π.χ. βγαίνουμε πάλι στις “αγορές,” ας ακούσομε από απόψε τον Αρτέμη Σώρρα σε πραγματικές ειδήσεις. 
Η κυβέρνηση των οσφυοκαμπτών τώρα που έχει κατατροπωθεί από τον επιταχυνόμενο ρυθμό ενημέρωσης των Ελλήνων σκαρφίζεται κάθε είδους τεχνάσματα για να κρατήση λίγο ακόμα τον χορό της παραπληροφόρησης μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι έμποροι του σκότους. Γιατί, μόνον μέσα από εκεί πλέον έχουν την πιθανότητα να εξαπατήσουν ανυποψίαστους. Μόνον εκεί μπορούν να μιλούν οι τοκογλύφοι και οι καιροσκόποι.  Ένα τέτοιο νέο παραμύθι είναι τοβγαίνουμε στις αγορές”.

Η εγκληματική οργάνωση που φέρει το όνομα “κυβέρνηση της Ελλάδος” νομίζει ότι ακόμα μπορεί να θριαμβολογή ανερυθρίαστα μέσα από τα παπαγαλάκια της για τον νέο άθλο τηςεξόδου στις αγορές” δηλαδή στα τοκογλυφικά ιδρύματα των τοκογλύφων Ρότσιλντ! Το για πόσο μεγάλη απάτη πρόκειται φαίνεται ξεκάθαρα:  η Ελλάδα με τις ιστορίες του Τιτανικού που βουλιάζει από μέρα σε μέρα (θυμάστε τους Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου το 2009-10;) αποκλείστηκε από τις αγορές όταν όπως οι ίδιοι ανακοίνωναν το δημόσιο χρέοςβρισκόταν στο 128% του ΑΕΠ και η συρρίκνωση της οικονομίας ήταν 3% ετησίως. Τώρα οι ταχυδακτυλουργοί δοσίλογοι κατάφεραν να “βγάλουν την Ελλάδα στις αγορές” με δημόσιο χρέος 180% του ΑΕΠ και ρυθμούς ύφεσης 7% ετησίως!  Πραγματικό θαύμα. Δεν μας λένε όμως, τα ομόλογα της Ελλάδος μετατράπηκαν κι αυτά με τις ταχυδακτυλουργίες τους σε ομόλογα ΑΑΑ;
ceb1Αντί για ιστορίες για αγρίους, παρακολουθείστε από απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (21:00) στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ της Κεντρικής Ελλάδος, στον δημοσιογράφο Γιώργο Στεργιόπουλο, πραγματικές ειδήσεις. Ο Αρτέμης Σώρρας και συνεργάτες του θα μιλήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις τις οποίες περιμένουν όλοι οι Έλληνες στον τομέα της απελευθέρωσης της χώρας από τους δανειστές τοκογλύφους και τους δοσίλογους εντός των τειχών.  Οι συνεντεύξεις θα είναι κατόπιν διαθέσιμες στο κανάλι youtube του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου