17 Απριλίου 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ

ΛΑΒΕΛIΞΗ Α1 (ΑΤΟΜΙΚΗ)
ΛΑΒΕΛIΞΗ (ΜΑΣΙΦ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ) 
-          Δημιουργεί αρμονία σε όλη μας την ύπαρξη, εναρμονίζοντας το νερό από το οποίο αποτελείται το σώμα μας
-          Βοηθάει στην ενδυνάμωση της αύρας
-          Επιδρά στο φυσικό μας σώμα, στο αιθερικό μας σώμα (σώμα ηλεκτρομαγνητικής υφής που περιβάλλει το φυσικό σώμα) και στο αστρικό (συναισθηματικό σώμα)
-          Επαναφέρει την ισορροπία στον οργανισμό
-          Προσδίδει ενέργεια και ζωντάνια
-          Εξισορροπεί την ψυχοσυναισθηματική κατάσταση και βοηθάει στην συνειδητοποίηση και κατανόηση των καρμικών θεμάτων
-          Τοποθετημένη σε κάθε τσάκρα  τα ανοίγει και τα εξισορροπεί.
-          Οι γυναίκες να την φορούν στο ηλιακό πλέγμα και στο 2ο τσάκρα (ιερό). Οι άνδρες στο τσάκρα της καρδιάς.
-          Βοηθάει στην αφύπνιση και στην αλλαγή του DNA
-          Η ύπαρξη αρμονίας στο σώμα μας , δημιουργεί την προϋπόθεση για την ύπαρξη αιθέρα στο σώμα μας
AMΦΙΛΥΣΗ
AMΦΙΛΥΣΗ
-          Δημιουργεί ενεργειακό προστατευτικό πεδίο (μορφή κώνου) σε ακτίνα 4 χιλιομέτρων όταν είναι μόνη της. Όταν τοποθετηθούν τρεις (σε τρίγωνο), το πεδίο εκτείνεται σε 44 χιλιόμετρα εφόσον δεν υπάρχει μεγάλη πυκνοκατοίκιση. Για το λόγο αυτό στις πόλεις χρειάζεται να τοποθετηθεί μεγάλος αριθμός.
-          Απορροφά αρνητικές ενέργειες και τις μεταλλάσει.
-          Ανεβάζει την συνειδητότητα , τα κύτταρα ξαναβρίσκουν την μνήμη τους και την σύνδεσή με την Αλήθεια του Θεϊκού μας Εαυτού.
-          Κατεβάζει αιθέρα (ζωοποιός δύναμη του σύμπαντος)
-          Απενεργοποιεί τους ψεκασμούς που γίνονται από τα αεροπλάνα.
-          Απενεργοποιεί τα γεωπαθητικά σε ακτίνα 100 μέτρων περιμετρικά
ΛΑΒΕΛIΞΗ (ΜΑΣΙΦ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ)
ΛΑΒΕΛIΞΗ (ΜΑΣΙΦ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ)
-          Εμψυχώνει το νερό της ύδρευσης,  κατά συνέπεια το νερό που πίνουμε και πλενόμαστε.
-          Η εμψύχωση του νερού ανεβάζει την συνειδητότητά του, άρα και την δική μας
-          Καθιστά ανενεργά μικρόβια και κολοβακτηρίδια
-          Βοηθάει στην εμψύχωση των καλλιεργειών, των ποταμών και των λιμνών, πηγαδιών, γεωτρήσεων και του νερού της θάλασσας
AΜΦΙΛIΞΗ
AΜΦΙΛIΞΗ
-          Έχει μορφή κλεψύδρας ύψους 1, 10 μέτρου και πλάτους 90 πόντων.
-          Άμεση σύνδεση με ανώτερα πεδία, μετατρέποντας κάθε δόνηση σε έκφραση και λόγο
-          Τα κύτταρα βρίσκουν αναφορά σε αυτή την σύνδεση και μεταβάλλονται, ανανεώνονται.
-          Σε αυτή υπάρχει όλη η γεωμετρία του σύμπαντος.
ΔΙΠΛΗ ΛΑΒΕΛIΞΗ
ΔΙΠΛΗ ΛΑΒΕΛIΞΗ
-          Ενώνει τους δύο εγκεφάλους
ΛΑΒΕΛIΞΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ  90 πόντων
ΛΑΒΕΛIΞΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ  90 πόντων   lavelixi-tetragoni-90cm
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ : TA ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Aπό τον Εμπεδοκλή μαθαίνουμε για τα τέσσερα στοιχεία από τα οποία αποτελείται ο κόσμος. (γη, ύδωρ, πυρ και αήρ) Από την Θεογονία του Ησίοδου μαθαίνουμε για την δημιουργία του αιθέρα από την Νύκτα και το ʽΕρεβος (το βαθύ σκότος).  Οι Πυθαγόρειοι και άλλοι φιλόσοφοι υποστηρίζουν την ύπαρξη του αιθέρα ως την ζωοποιό δύναμη του σύμπαντος. Λίγο αργότερα ο Αριστοτέλης δέχεται ότι εκτός από τα τέσσερα στοιχεία με τα οποία συντίθεται η ύλη υπάρχει και μια πέμπτη ουσία (η πεμπτουσία) που είναι ο αιθέρας. Ο Αριστοτέλης υποστηρίζει ότι ο αιθέρας είναι θεϊκός και άφθαρτος, η κίνησή του είναι κυκλική σε αντίθεση με τις κινήσεις των άλλων στοιχείων που είναι ευθύγραμμες (τα βαρύτερα στοιχεία γη και ύδωρ κινούνται εκ των άνω προς τα κάτω, ενώ τα ελαφρύτερα πυρ και  αήρ κινούνται εκ των κάτω προς τα άνω. Ο αιθέρας λοιπόν δεν προσβάλλεται ούτε μπορεί να καταστραφεί από τα άλλα τέσσερα στοιχεία. Όμως που υπάρχει ο αιθέρας ?
Γνωρίζουμε ότι όλα τα έμβια όντα επί της Γης, άνθρωποι, ζώα, φυτά, πετρώματα, η ίδια η Γη, ο Ήλιος και το νερό όπως αποδείχθει προσφάτως, όλοι  οι ζώντες οργανισμοί,  διαθέτουν αιθερικό πεδίο. Όμως σε τι χρησιμεύει το αιθερικό πεδίο στον άνθρωπο και στα άλλα έμβια όντα (ανώτερων και κατώτερων δονήσεων);
Το αιθερικό πεδίο είναι η ασπίδα μας, καθώς το ενεργειακό σώμα ηλκτρομαγνητικής υφής που περιβάλλει το φυσικό σώμα αποτελεί μια προστατευτική πανοπλία.και το προφυλάσσει από παθογόνα μικρόβια και επιβλαβή υλικά.. Ανασχηματίζεται με κάθε μετενσάρκωση, το αστρικό, το νοητικό και το πνευματικό συνεχίζουν να υπάρχουν μετά το θάνατο και επανενώνονται με το νεοσχηματισμένο φυσικό σώμα σε κάθε μετενσάρκωση.)
Το αιθερικό σώμα αντλεί ζωτικές ενέργειες από τον ήλιο μέσα από το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, και από την γη μέσα από το ριζικό τσάκρα. Αποθηκεύει αυτές τις ενέργειες και τις διοχετεύει στο φυσικό σώμα σε συνεχή ροή,  μέσα από τα τσάκρα (κέντρα) και τα νάντι (κανάλια) . Όταν κορεστεί η ανάγκη του οργανισμού για ενέργεια, το αιθερικό σώμα αποβάλλει το περίσσευμα από τα τσάκρα και τους πόρους, σε «ροές» μέχρι και 5 εκ. αποτελώντας την αιθερική αύρα.
Όπως είπαμε το αιθερικό σώμα καλύπτει το φυσικό με ένα προστατευτικό στρώμα, μη επιτρέποντας νοσογόνα μικρόβια, να μπουν στο φυσικό σώμα. Αυτή η φυσική προστασία, σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να αρρωστήσει από εξωτερικά αίτια. Τα αίτια της αρρώστιας είναι πάντα εσωτερικά. Οι αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα, καθώς και ένας τρόπος ζωής που δεν βρίσκεται σε αρμονία με τις φυσικές ανάγκες του σώματός μας (στρες, ανθυγιεινή διατροφή, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, νικοτίνης και φαρμάκων) μπορούν να εξαντλήσουν το αιθερικό πεδίο, με αποτέλεσμα να μειωθεί η δύναμη του. Τότε στην αύρα εμφανίζονται αδύνατα σημεία, δημιουργώντας «τρύπες» η «σχισμές» στην αύρα οι οποίες μπορεί να επιτρέψουν να μπουν στο φυσικό σώμα αρνητικές δονήσεις και νοσογόνα βακτήρια. Ταυτόχρονα μέσα από αυτά τα ενεργειακά «τραύματα» μπορεί να διαρρέει ζωτική ενέργεια. Αυτή η αύρα ονομάζεται και αύρα υγείας, λόγω της στενής σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στην κατάσταση του φυσικού σώματος και στην ενεργειακή ακτινοβολία του αιθερικού σώματος. Επομένως η αρρώστια θα εκδηλωθεί στην αιθερική αύρα πριν γίνει εμφανής στο φυσικό σώμα.   
Εκτός όμως από την προστασία που μας παρέχει,  το αιθερικό σώμα λειτουργεί και σε μια άλλη διάσταση.
Ο Αριστοτέλης έχει μιλήσει περί ψυχής. Μας λέει ότι η ψυχή είναι θεϊκή και άφθαρτη, και ότι είναι ενέργεια. Λόγω της Θεϊκής της φύσης, για να έρθει να κατοικήσει στο σώμα το οποίο είναι ύλη, πρέπει να περιβληθεί με ένα λεπτοφυές ένδυμα το οποίο ονομάζεται αιθερικό.
Προϋπόθεση για την ύπαρξη αιθερικού πεδίου, άρα και ψυχής, είναι η αρμονία.
Στο ανθρώπινο σώμα επικρατεί καθολικά η θεϊκή αναλογία.
Το σύμβολο που αντιπροσωπεύει κατ΄εξοχήν την αρμονία είναι το Ιωνικό κιονόκρανο. Αν πάρουμε ένα εκκρεμές και το τοποθετήσουμε (κρατώντας το νήμα του στο χέρι μας) πάνω από ένα Ιωνικό κιονόκρανο, θα κάνει μια παλινδρομική κίνηση παράλληλη με το σώμα μας κινούμενο σε ευθεία γραμμή μεταξύ της δεξιόστροφου και της αριστερόστροφου έλικας. Αυτή είναι η δόνηση της αρμονίας.
Τώρα θα δούμε πως συνδέεται η ύπαρξη νερού στο σώμα μας με αυτήν την δόνηση της αρμονίας.
Όπως γνωρίζουμε ο άνθρωπος αποτελείται κατά το μεγαλύτερο μέρος του από νερό. Το ιδανικό ποσοστό του νερού στον άνθρωπο, είναι 72%. Όμως επειδή ζούμε και διατρεφόμαστε δυσαρμονικά, το ποσοστό αυτό πέφτει και κυμαίνεται από 60 έως 66% στους υγιείς. Ειδικότερα στους ανθρώπους που είναι ασθενείς και παίρνουν ισχυρά φάρμακα, το ποσοστό αυτό είναι δυνατόν να πέσει και στο 40%. Σε αυτή την περίπτωση αμβλύνονται ορισμένες λειτουργίες του οργανισμού. Στις γυναίκες το ποσοστό του ύδατος στο σώμα τους, είναι συνήθως μεγαλύτερο από των ανδρών, αυτό έχει σαν συνέπεια να έχουν κατά κανόνα ανεπτυγμένη την διαίσθηση.
Το νερό είναι από μόνο του, ένα μεγάλο μυστήριο το οποίο οι επιστήμονες αποκαλύπτουν σιγά-σιγά. Σχετικά πρόσφατα, επιστήμονες (Benveniste, Schweitzer, Dr.Ludwing  κλπ ) υποστήριξαν με πειραματικά μέσα, ότι το νερό συμπεριφέρεται με τρόπο να δέχεται τις ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, να τις καταχωρεί και να τις μεταβιβάζει. Η επιστημονική κοινότητα διχάστηκε, έως ότου εμφανίστηκε ο Dr. Massaru Emoto ο οποίος στο βιβλίο του «το μυστικό μήνυμα του νερού» φωτογραφίζει την κρυσταλλική δομή του νερού αποδεικνύοντας την αλλαγή συμπεριφοράς του νερού σε ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις. Το νερό αποδεικνύεται πως είναι ζωντανό και ανταποκρίνεται σε δονήσεις που προέρχονται είτε από την φύση η και από  τον άνθρωπο. 
Λέγοντας αυτό κατανοείτε και την τεράστια σημασία του μαθήματος του «Ερμή του Τρισμέγιστου», και την επίδραση του νου μας στην ύπαρξη αρμονίας στο σώμα και την ζωή μας.
Η φύση έχει μηχανισμούς καθαρισμού και ενεργοποίησης του νερού, όπως οι καταιγίδες, η ροή του νερού στα ρυάκια, τα ποτάμια και τους καταρράκτες, η διήθησή του μέσα από τα πετρώματα κλπ. Οι σταγόνες του νερού ακολουθούν σπειροειδή τροχιά, συντονιζόμενες στην σπειροειδή κίνηση του Γαλαξία φορτιζόμενες ενεργειακά. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δίνες στην θάλασσα, τις λίμνες και τα ποτάμια η ακόμα και στη περίπτωση του γεμάτου νερό νεροχύτη, όταν τραβήξουμε την τάπα. Η δημιουργία της δύνης αποτελεί έναν από τους τρόπους που διαθέτει η φύση για να ενεργοποιήσει το νερό και να το αποδώσει ξανά στο περιβάλλον.
Οι μηχανισμοί της φύσης για τον καθαρισμό και ενεργοποίηση του νερού στο παρελθόν λειτουργούσαν με απόλυτη επιτυχία, όμως σήμερα με τον ιλλιγιώδη ρυθμό αύξησης της μόλυνσης αυτοί οι μηχανισμοί. δεν είναι αρκετοί με συνέπεια να καταστρέφεται η αρμονία και κατʼ επέκταση το αιθερικό πεδίο του νερού έχοντας ως αποτέλεσμα, το νερό που χρησιμοποιούμε να μην είναι πιά ζωντανό (αποχώρηση του άφθαρτου αιθέρα) και να παρατηρείται υποχώρηση της στάθμης του υδροφόρου ορίζοντα. Πριν μερικά χρόνια οι γεωργοί για να ποτίσουν τα χωράφια τους έκαναν γεωτρήσεις σε σχετικά μικρό βάθος, ενώ τώρα απαιτείται πολλές φορές (σε περιοχές του Θεσσαλικού κάμπου για παράδειγμα) να χρειάζεται να κατέβουν και στα 400 μέτρα η και περισσότερο για να βρούν νερό. Αυτό συμβαίνει για τον εξής λόγο. Το νερό μιας και είναι ζωντανό, έχει ψυχή, άρα και νου. Κατανοώντας ότι έχει διαταραχθεί η αρμονία, είτε από την χρήση χημικών είτε από τις μονοκαλλιέργειες, υποχωρεί σε μεγαλύτερο βάθος. Και ο αιθέρας λόγω της έλλειψης της αρμονίας, ως άφθαρτος αποχωρεί και παράλληλα αποχωρεί  και η προστασία του.
Όμως πως είναι δυνατόν, να μετατρέψουμε το άψυχο νερό σε εμψυχωμένο ?  
Εδώ έρχονται τα παραπάνω εργαλεία  Η ΛΑΒΕΛIΞΗ Α1 ΚΑΙ Α4  αποτελούμενες από σωλήνες χαλκού,  να ενεργοποιήσουν το νερό μέσα από το σχήμα τους (υπακούουν στον ορισμό της αρμονίας)  και το εμψυχωμένο νερό που περιέχουν. Ακουμπώντας επάνω μας  (την Α1) η σε σωλήνα ύδρευσης (την Α4), μέσω του συντονισμού δηλαδή επαγωγικά, μεταφέρονται οι ιδιότητες του ενεργοποιημένου νερού. Με τον ίδιο τρόπο λόγω της ύπαρξης υγρασίας (νερού) στον αέρα, λειτουργεί και εναρμονίζει το περιβάλλον μας η ΑΜΦΙΛΥΣΗ.
Αυτή η αποκατάσταση της αρμονίας έχει σαν συνέπεια την ενίσχυση του αιθερικού μας πεδίου, άρα και της ψυχικής ισορροπίας
Οι Λαβελίξεις ανεβάζουν προοδευτικά το νερό που έχουμε στο σώμα μας ώστε να προσεγγίσει το 72% που είναι η αρμονία και με το χρόνο θα αναπτύσσονται οι πνευματικές μας αρετές μεταξύ των οποίων η διαίσθηση και το άνοιγμα συνειδητότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου