17 Απριλίου 2014

Ορκωμοσία Παπούλια - Προσφώνηση Μπενάκη ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Ορκωμοσία Παπούλια - Προσφώνηση Μπενάκη (Προδοσία)

Δείτε το βίντεο... 

Ο Πρόεδρος Της Δημοκρατίας μας κατά την ορκωμοσία του αποδέχεται:

1)Τον Περιορισμό της Εθνικής μας Κυριαρχίας,

2) Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές και θα παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων.

3) Και ότι η δημοκρατία θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ!!!!!

Κάρολος Παπούλιας

Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη





«Η Ευρώπη πρέπει να δώσει μια συνολική, μια ολοκληρωμένη απάντηση στην κρίση. Μόνον έτσι θα καταφέρει να πείσει τους Ευρωπαίους πολίτες -που σηκώνουν το μεγάλο βάρος της κρίσης- ότι οι βασικές αξίες και αρχές πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε η Ένωση παραμένουν επίκαιρες και έχουν μέλλον», τόνισε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Στη διάρκεια της ομιλίας του, κατά την τελετή της αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, ο κ. Παπούλιας υπογράμμισε ότι χρειάζεται να αναζητηθεί ισορροπία ανάμεσα στη δημοσιονομική πειθαρχία και στις πολιτικές στήριξης της ανάπτυξης και της απασχόλησης. 

Σημείωσε, παράλληλα, πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καθυστερήσει δραματικά να προωθήσει το ευρωομόλογο, «το οποίο θα ανέκοπτε τη δυναμική των κέντρων εκείνων που επιδιώκουν να βυθίσουν εθνικές οικονομίες, για να κερδίσουν από το ''τζογάρισμα'' στη χρεοκοπία». 

Προειδοποίησε, μάλιστα, ότι «αν οι πολιτικές ηγεσίες δεν καταφέρουν να ανακτήσουν τον έλεγχο από τα οικονομικά κέντρα που έχουν θέσει σε ομηρία την Ευρωζώνη, τότε δεν θα διακυβευθεί απλώς η ευημερία των λαών, αλλά η ίδια η προοπτική της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης». 

Τόνισε ακόμη ότι «δεν πρέπει να μεταθέτουμε σε άλλους, τρίτους, τις αυταπόδεικτες ευθύνες που έχουν οι δικές μας κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών», μέλος των οποίων, όπως είπε, υπήρξε και ο ίδιος και πρόσθεσε ότι δεν θα πρέπει να υποτιμώνται οι χρόνιες διαρθρωτικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας, διότι «αυτές ευθύνονται κυρίως για τη διεύρυνση της κρίσης και συνιστούν εμπόδιο για την ανάκαμψη».

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=273870&cid=122

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου