29 Μαΐου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Η ενεργός κινητοποίηση των πολιτών και η έντονη λαϊκή απαίτηση τους όπως οι Κυβερνώντες απαντήσουν γιατί δεν αποδέχονται την σωτήρια πρόταση Αρτέμη Σώρρα των $600Δις, αλλά και τα επενδυτικά προγράμματα των Δήμων της Ελλάδας, έχει φέρει τους κρατούντες σε πολύ δεινή θέση δεδομένου ότι αντί να αποδεχτούν την πρόταση Σώρρα προτίμησαν να υπογράψουν το μνημόνιο με όλες τες καταστροφικές συνέπειες αυτού.

Η μαζική κινητοποίηση των πολιτών έχει θορυβήσει πλέον σε τέτοιο βαθμό τις αρχές που επαναφέρουν μεθόδους αστυνομικού κράτους, που παραπέμπουν σε αλήστου μνήμης μεθόδους της δεκαετίας του 60 αλλά και της εφταετίας.
Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και 2 χρόνια έχει κατατεθεί η πρόταση, έχει γίνει ενδελεχής έλεγχος από τες δικαστικές αρχές και κατά παράλογο και ανεξήγητο λόγο, οι Κυβερνώντες αρνούνται να δώσουν οποιαδήποτε απάντηση.
Απτό παράδειγμα είναι η Μαριάννα και ο Κώστας, όπως οι ίδιοι διηγούνται την περιπέτεια τους.
Συγκεκριμένα στις 12 του μήνα η Μαριάννα και ο Κώστας παραβρέθηκαν σε συγκέντρωση του πρωθυπουργού και με δυσκολία κατάφεραν τον πλησιάσουν και να τον ρωτήσουν γιατί η κυβέρνηση δεν απαντά επίσημα στον Αρτέμη Σώρρα και αν γνωρίζει τα παγκόσμια καταπιστεύματα. Ταυτόχρονα κατέθεσαν φάκελλο με έγγραφα έμπροσθεν του κ. Σαμαρά. Παράπλευρα στον πρωθυπουργό καθόταν ο υφυπουργός οικονομικών κ. Σταϊκούρας.
Κάντε κλικ για το ηχητικό (μέρος 1ο)

Με το άκουσμα του ονόματος Αρτέμη Σώρρα και με την κατάθεση των εγγράφων, επήλθε σύγχυση στο τραπέζι του πρωθυπουργού και επικράτησε προς στιγμή εκκωφαντική σιωπή. Αμήχανος ο πρωθυπουργός και ο υφυπουργός δεν μπορούσαν αρθρώσουν λέξη. Προφανώς αιφνιδιάστηκαν και εβρισκόντουσαν σε δύσκολη θέση τι να απαντήσουν.
Ως γνωστόν εκκρεμή απάντηση από μέρους των αρμοδίων εδώ και 2 χρόνια προς τον Αρτέμη Σώρρα και την προσφορά των $600δις.
Μπροστά σε αυτή την άβολη κατάσταση για τον πρωθυπουργό, επενέβη αμέσως η πρωθυπουργική φρουρά τους κάλεσε για περαιτέρω εξηγήσεις και στην συνέχεια προχώρησαν σε σύλληψη και προσαγωγή της Μαριάννας, η οποία βιντεογραφούσε με το κινητό της τα τεκταινόμενα. Στην συνέχεια την έβαλαν στο αυτοκίνητο της αστυνομίας και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω ανακρίσεις.
Και να σκεφτεί κανείς ότι το μοναδικό τους “παράπτωμα” ήταν η ερώτηση και τα έγγραφα που κατέθεσαν στον πρωθυπουργό για τον Αρτέμη Σώρρα.
Μετά από πολύωρη ανάκριση και αφού διέγραψαν απ´ το κινητό της τηλέφωνο ό,τι είχε βιντεογραφιθεί προηγουμένως, την απέλυσαν.
Κάντε κλικ για το ηχητικό (μέρος 2ο)

Θεωρούμε εντελώς απαράδεκτη την συμπεριφορά των κυβερνώντων και της αστυνομίας και μας λυπεί το γεγονός ότι εντελώς αυθαίρετα, παράνομα και αντισυνταγματικά υφίσταται ένας συμπολίτης μας την άδικη ταλαιπωρία χωρίς να συντρέχει αποχρών λόγος.
Να υποθέσουμε δηλαδή, ότι από τούδε και εις το εξής,, όποιος μιλά για τον Αρτέμη Σώρρα και την πρόταση του ή όταν απαιτεί να δοθεί επιτέλους απάντηση για τα $600Δις, θα συλλαμβάνεται;
~Ακούστε τον Γιώργο Ταγκούλη εδώ (Μέρος 3ο):  http://alfeiospotamos.gr/?p=5428

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου