27 Φεβρουαρίου 2015

Kalasha People. ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΗ!!


Kalasha People Η θρησκεία των Καλάσα εξακολουθεί να μην αναγνωρίζεται από την κυβέρνηση του Πακιστάν. Για να μάθετε περισσότερα για αυτό, διαβάστε αυτό το άρθρο.
The Kalasha Religion is still not recognized by the Government of Pakistan. To know more about it, read this article. Why won’t NADRA recognise the Kalasha?
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ !!! 

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ… ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΛΕΡΟΥΝΗ… 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Kalasha
… ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΚΑΛΑΣΑ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ !!! «Είμαι Καλάς και περήφανος που είμαι Έλληνας» !
(Διαβάστε την είδηση σε μετάφραση google)
……………………………….
Breaking News: Η κυβέρνηση του Πακιστάν δέχεται τελικά τους Καλλάσα ως ξεχωριστή ταυτότητα
Καλάς, ΦΕΒ 21. Μετά από τρία χρόνια αγώνα, η κυβέρνηση του Πακιστάν έχει αποδεχθεί τελικά Καλλάσα ως ξεχωριστή θρησκεία στην εθνική βάση δεδομένων και καταγραφής Αρχή (Nadra) και απευθύνεται τις ανησυχίες για πρώτη φορά στο Τσιτράλ.
Το θέμα για τον Καλάσα εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2012. Καλάς νεολαία επέτειναν τη συνειδητοποίηση του προβλήματος και μια σειρά από προσπάθειες που ακολουθείται. Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Λαϊκής Καλάς Ανάπτυξης Δικτύου και Editor-in-Chief του The Times Καλλάσα, Λουκάς Rehmat αμέσως πήρε το θέμα στα σοβαρά. Αρκετές φορές, συναντήθηκε στο Ισλαμαμπάντ για να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες της Καλάσα, προσπαθούμε για το καλύτερο του για να κερδίσει την υποστήριξη από τις αρχές. Ωστόσο, λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων στο πακιστανικό σύνταγμα ως ανά το 1973, αυτό καθυστέρησε και ο δρόμος προς τα εμπρός, δεν ήταν εύκολο για την ομάδα μειονότητας.
Πολύ σύντομα, η διαδικτυακή καμπάνια ξεκίνησε στις http://www.thekalashatimes.com , και μια σύνδεση εκστρατεία συλλέγονται όλα τα στοιχεία από τοπικές πηγές. Οι προσπάθειες για τον λόγο, με τη μορφή ενός εκστρατεία συλλογής υπογραφών εντός της Κοινότητας και την ενημέρωση συνεδρίες με υπερήλικες κοινότητα, η οποία συνήφθη με την αποφασιστικότητα να αναλάβει το θέμα σε κάθε πλατφόρμα.
Το Φεβρουάριο του 2013, όλα τα ζητούμενα στοιχεία συντάχθηκε και υποβλήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, Nadra Αρχηγείο στο Ισλαμαμπάντ, και το Επαρχιακό Γραφείο του Επιτρόπου στο Τσιτράλ.
Το θέμα παρελήφθη στις τοπικές και εθνικά μέσα ενημέρωσης μετά από επισκέψεις σε δύο επίπεδα. Οι προσπάθειες παρέμειναν ενεργές κατά τη διάρκεια αυτών των χρονικών περιόδων. Κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών του 2013, ο Καλλάσα ανακοίνωσε μποϊκοτάζ των επερχόμενων εκλογών στο Πακιστάν οφείλεται σε διάφορους λόγους, ο πρώτος είναι το ζήτημα της ταυτότητας.
Τα πολιτικά κόμματα στο Τσιτράλ, ειδικά PTI, που ονομάζεται ένα συνέδριο για να τερματίσουν την αποχή τους με όλα τα μέρη να συμφωνήσουν για την επίλυση του ζητήματος από τη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία. Αλλά παρέμεινε όπως ήταν. Κανείς δεν γλίτωσε το χρόνο για να επιλύσει το ζήτημα από τη στιγμή που είχε εκλεγεί.
Ένας αριθμός των Καλλάσα νέους ακτιβιστές συνέβαλε στην αιτία υπό την ιδιότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των Wazir Zada, Σαγιέντ Γκιούλ, Shamin, ο Γκιούλ Ναζάρ, Subhan Uddin, Zarin Χαν, Akram Hussian, Unath Baig, Γιασέρ, Sikandar Γκουλάμ, Bakhtawar Shah, Sher Khan, Taj Χαν , Talim Χαν,, είπε ο Ahmad, Sohail Khan, Nasir Uddin, JR Ντιν, ο Ζαρντάρι Χαν, Feroz Shah, Amir Mehmood, και πολλοί άλλοι. Το 2015, ήμασταν τελικά δεκτή ως ξεχωριστή θρησκεία και την ταυτότητα του στο Πακιστάν. Ήταν μια καλή είδηση ​​για όλους, και οι Καλάσα φαίνεται τώρα πολύ ευχαριστημένοι με την αναγνώριση τους.
Η κοινότητα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα όπως το πλαίσιο ελέγχου θρησκεία δεν ήταν μια επιλογή για Καλλάσα σε πολλά έγγραφα. Στο πιστοποιητικό γέννησης, αναγκάστηκαν να τσεκάρετε βουδιστική καθώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή για Καλλάσα.
Εκτιμούμε τη βοήθεια που παρέχεται από τα παρακάτω άτομα και τμήματα: το Υπουργείο Εσωτερικών, Nadra HQ και NRC Τσιτράλ, Αναπληρωτής Επίτροπος του Τσιτράλ κ Rehmat Ullah Wazir και μέλος της ομάδας του κ Ζαχίρ Σαχ, μαζί με τα μέσα ενημέρωσης οι άνθρωποι όπως Ζαχίρ Uddin, Mukham Uddin, GH Farooqi Sana Jamal Manzor Αλί, Farhan Dogar, Hashma Nawaz, και DW Baig. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους έχουν υπογράψει την online αίτηση από όλο τον κόσμο, καθώς και εκείνοι που έχουν ηθικά συνέβαλαν στην πραγματική αιτία και ενθάρρυνε μικρή εθνική ομάδα μας για την απόκτηση του βασικού δικαιώματος της ταυτότητάς τους.
Πιστοποιητικό Γέννησης
Διάπλαση αποδοχής ως Καλλάσα στο έντυπο Nadra
Περιφερειακός Επίτροπος Επιστολή προς NRC
Υπουργείο Μειονοτήτων 2008
Μορφή Nadra
Αποσυνδεδεμένος campagin
Διαδικτυακή καμπάνια (1)
Διαδικτυακή καμπάνια (2)
Διαδικτυακή καμπάνια (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου