26 Φεβρουαρίου 2009

Ο Χριστός διορίζει άλλους 70 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ και απειλεί με σάκκο και σποδό!!!!!!!!

Τι είναι αυτά;;;Εμ,βέβαια,αφού δεν έχουμε καθήσει ποτέ να ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ τι γράφουν!!!!!!!!!Εδώ μιλάμε για φοβερά οργανωμένο σχέδιο,με αρχηγούς υπαρχηγούς,ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ,εργάτες(στρατιώτες-ζηλωτές)!!!!!!!

Δείτε ακόμα ένα σχετικό για να καταλάβετε πιο καλά:
Πόσοι ήταν οι "Απόστολοι" και ποιά η "αποστολή" το...


-------------------------------------------------------------------------
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=10479&catid=9#10479

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ,κεφ.ί
1 Μετά δε ταύτα διώρισεν ο Κύριος και άλλους εβδομήκοντα, και απέστειλεν αυτούς ανά δύο έμπροσθεν αυτού εις πάσαν πόλιν και τόπον, όπου έμελλεν αυτός να υπάγη.
10:1-24 >>
2 Έλεγε λοιπόν προς αυτούς· Ο μεν θερισμός είναι πολύς, οι δε εργάται ολίγοι· παρακαλέσατε λοιπόν τον Κύριον του θερισμού να αποστείλη εργάτας εις τον θερισμόν αυτού.
10:1-24 >>
3 Υπάγετε· ιδού, εγώ σας αποστέλλω ως αρνία εν μέσω λύκων.
10:1-24 >>
4 Μη βαστάζετε βαλάντιον, μη σακκίον, μηδέ υποδήματα, και μηδένα χαιρετήσητε κατά την οδόν.
10:1-24 >>
5 Εις ήντινα δε οικίαν εισέρχησθε, πρώτον λέγετε· Ειρήνη εις τον οίκον τούτον.
10:1-24 >>
6 Και εάν μεν ήναι εκεί υιός ειρήνης, θέλει αναπαυθή επ' αυτόν η ειρήνη σας· ει δε μη, θέλει επιστρέψει εις εσάς.
10:1-24 >>
7 Εν αυτή δε τη οικία μένετε τρώγοντες και πίνοντες τα παρ' αυτών διδόμενα· διότι ο εργάτης είναι άξιος του μισθού αυτού· μη μεταβαίνετε εξ οικίας εις οικίαν.
10:1-24 >>
8 Και εις ήντινα πόλιν εισέρχησθε και σας δέχωνται, τρώγετε τα παρατιθέμενα εις εσάς,
10:1-24 >>
9 και θεραπεύετε τους εν αυτή ασθενείς και λέγετε προς αυτούς· Επλησίασεν εις εσάς η βασιλεία του Θεού.
10:1-24 >>
10 Εις ήντινα όμως πόλιν εισέρχησθε και δεν σας δέχωνται, εξελθόντες εις τας πλατείας αυτής, είπατε·
10:1-24 >>
11 Και τον κονιορτόν, όστις εκολλήθη εις ημάς εκ της πόλεώς σας, εκτινάσσομεν εις εσάς· πλην τούτο γινώσκετε, ότι επλησίασεν εις εσάς η βασιλεία του Θεού.
10:1-24 >>
12 Σας λέγω δε ότι εν τη ημέρα εκείνη ελαφροτέρα θέλει είσθαι η τιμωρία εις τα Σόδομα παρά εις την πόλιν εκείνην.
11:24-24 10:12-14 >>
13 Ουαί εις σε, Χοραζίν, ουαί εις σε, Βηθσαϊδά· διότι εάν εν τη Τύρω και Σιδώνι ήθελον γείνει τα θαύματα τα γενόμενα εν τω μέσω υμών,προ πολλού ήθελον μετανοήσει καθήμεναι εν σάκκω και σποδώ.
11:20-22 10:13-13 >>
14 Πλην εις την Τύρον και Σιδώνα ελαφροτέρα θέλει είσθαι η τιμωρία εν τη κρίσει παρά εις εσάς.
11:24-24 10:12-14 >>
15 Και συ, Καπερναούμ, ήτις υψώθης έως του ουρανού, θέλεις καταβιβασθή έως άδου.
11:23-23 10:15-15 >>
16 Όστις ακούει εσάς εμέ ακούει, και όστις αθετεί εσάς εμέ αθετεί, ο δε αθετών εμέ αθετεί τον αποστείλαντά με.
10:1-24 >>
17 Υπέστρεψαν δε οι εβδομήκοντα μετά χαράς, λέγοντες· Κύριε, και τα δαιμόνια υποτάσσονται εις ημάς εν τω ονόματί σου.
10:1-24 >>
18 Είπε δε προς αυτούς· Εθεώρουν τον Σατανάν ως αστραπήν εκ του ουρανού πεσόντα.
10:1-24 >>
19 Ιδού, δίδω εις εσάς την εξουσίαν του να πατήτε επάνω όφεων και σκορπίων και επί πάσαν την δύναμιν του εχθρού, και ουδέν θέλει σας βλάψει.
10:1-24 >>
20 Πλην εις τούτο μη χαίρετε, ότι τα πνεύματα υποτάσσονται εις εσάς· αλλά χαίρετε μάλλον ότι τα ονόματά σας εγράφησαν εν τοις ουρανοίς.
10:1-24 >>
21 Εν αυτή τη ώρα ηγαλλιάσθη κατά το πνεύμα ο Ιησούς και είπεν· Ευχαριστώ σοι, Πάτερ, Κύριε του ουρανού και της γης, ότι απέκρυψας ταύτα από σοφών και συνετών και απεκάλυψας αυτά εις νήπια· ναι, ω Πάτερ, διότι ούτως έγεινεν αρεστόν έμπροσθέν σου.
10:1-24 >>
22 Πάντα παρεδόθησαν εις εμέ υπό του Πατρός μου· και ουδείς γινώσκει τις είναι ο Υιός, ειμή ο Πατήρ, και τις είναι ο Πατήρ, ειμή ο Υιός και εις όντινα θέλη ο Υιός να αποκαλύψη αυτόν.
10:1-24 >>
23 Και στραφείς προς τους μαθητάς, είπε κατ' ιδίαν· Μακάριοι οι οφθαλμοί οι βλέποντες όσα βλέπετε.
10:1-24 >>
24 Διότι σας λέγω ότι πολλοί προφήται και βασιλείς επεθύμησαν να ίδωσιν όσα σεις βλέπετε, και δεν είδον, και να ακούσωσιν όσα ακούετε, και δεν ήκουσαν.
----------------
Ακόμα μια απόδειξη για τον οργανωμένο ΔΟΛΟ.
[διώρισεν ο Κύριος και άλλους εβδομήκοντα]
Ως υπαρχηγός,γιατί,[Πάντα παρεδόθησαν εις εμέ υπό του Πατρός μου· και ουδείς γινώσκει τις είναι ο Υιός, ειμή ο Πατήρ, και τις είναι ο Πατήρ, ειμή ο Υιός και εις όντινα θέλη ο Υιός να αποκαλύψη αυτόν]
Τους ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ να προετοιμάσουν το έδαφος,σε εχθρικό έδαφος(εν μέσω λύκων)γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και ο..."θερισμός πολύς",κι έπρεπε να βρεθούν συνεργάτες επειδή ήταν λίγοι
Μη μιλάτε με κανέναν,(φυσικά για να μην αναγνωριστούν)και στα σπίτια που σας στέλνω θα λέτε το σύνθημα:[Ειρήνη εις τον οίκον τούτον.]Φυσικά τους έστειλε σε δικούς τους,επειδή όμως δεν ήταν σίγουρος,τους είπε,αν είναι δικοί μας έχει καλώς,αλλιώς μαύρο φίδι που τους έφαγε!!!Εδώ αρχίζει τις κατάρες και τις άμεσες απειλές,ξεκαθαρίζοντας ότι αφού δεν έρχεστε μαζί μας,τότε:[Και τον κονιορτόν, όστις εκολλήθη εις ημάς εκ της πόλεώς σας, εκτινάσσομεν εις εσάς· πλην τούτο γινώσκετε, ότι επλησίασεν εις εσάς η βασιλεία του Θεού],εννοώντας φυσικά ως βασιλεία το σφαγείο
Τους ενημερώνει(τους 70 απόστολους)[ότι εν τη ημέρα εκείνη ελαφροτέρα θέλει είσθαι η τιμωρία εις τα Σόδομα παρά εις την πόλιν εκείνην]και τους εξηγεί με το αποκαλυπτικό:[διότι εάν εν τη Τύρω και Σιδώνι ήθελον γείνει τα θαύματα τα γενόμενα εν τω μέσω υμών,προ πολλού ήθελον μετανοήσει καθήμεναι εν σάκκω και σποδώ.] ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΚΚΟΣ ΚΑΙ Ο-Η ΣΠΟΔΟΣ;;;;
Τα υπόλοιπα δικά σας!!!!!!!

3 σχόλια:

  1. Η καταπληκτική συνέχεια αυτού που γράφεις είναι ότι αυτοί οι 70 ήταν αυτοί που κατα την είσοδό του στη Ιερουσαλήμ κάναν το "μπούγιο με τα βάγια και όχι ο κόσμος που τον αγνόησε συστηματικά.
    Επίσης ο ρόλος αυτών των 70 ήταν ο ρόλος των Θαυμάτων.Αυτοί προσποιούνταν τα διάφορα θύματα που στην συνέχεια ο "μεγαλοδύναμος" θα γιάτρευε.Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το ότι οι συμβουλές για δράση ήταν: Μπείτε στην πόλη νύχτα και με ρούχα μαύρά έτσι ώστε κανείς να μην σας αντιληφθεί.Πάτε σε σπίτι προκαθορισμένο μην μιλήσετε με κανέναν και περιμένετε ως την κατάλληλη ώρα.
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Βίβλος είναι ένας αχταρμάς από αντικρουόμενες ανοησίες. Όσο τη διαβάζει κανείς τόσο περισσότερα βρίσκει. Εμένα από τη μία και μοναδική ανάγνωση της Κ.Δ. μου έχουν μείνει περισσότερο το σημείο που ο Χριστός αποκαλεί τους Έλληνες κοπρόσκυλα (κυνάρια) και δύο πασίγνωστα και αστεία περιστατικά. Τότε που έβαλε στα γουρούνια (από που;) τα δαιμόνια και πέσαν στους γκρεμούς με αποτέλεσμα προφανώς να τραβούν τα μαλλιά τους οι χοιροβοσκοί Γαλιλαίας και περιχώρων μόλις τον έβλεπαν. Και όταν καταράστηκε τη συκιά επειδη δεν είχε φρούτα εκτός εποχής. Φαιδρότητες. Πάντως πρέπει κάποιος να τη διαβάσει για να βγάλει τα συμπεράσματα μόνος του. Τις επιστολές του αρχιαπατεώνα Παύλου δυστυχώς δεν άντεξα να τις ολοκληρώσω, γιατί κατέβαζα καντήλια σε κάθε παράγραφο με την λογική και την ηθική του. Η δε Αποκάλυψη πρέπει να είναι ένα από τα πιο αηδιαστικά και ψυχανώμαλα κείμενα που γράφηκαν ποτέ.
    Για την κωμικοτραγική πλευρά της Κ.Διαθήκης, συνιστώ την ταινία των Μόντυ Πάιθονς "The Life of Brian", σε όσους δεν την έχουν δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί με τα γουρούνια,επιφανειακά φαίνεται ως απλή πλάκα,αλλά δεν είναι.Κατ'αρχήν η βίβλος τους απαγορεύει ρητά ακόμα και να ακουμπούν τα γουρούνια!!!Αν δεχθούμε ότι οι Γαδαρηνοί ήσαν εβραίοι,τότε οιροβοσκοί ήταν άλλοι.Τι να τα κάνουν τα γουρούνια οι εβραίοι εφόσον δεν τα τρώνε;;Από την άλλη και τότε οι εβραίοι ήταν δεινο΄πι έμποροι.Σίγουρα είχαν κάνει συμφωνία με τους Ρωμαίους,να εκτρέφουν αυτοί για να τρώνε οι Ρωμαίοι στρατιώτες!!!!2000,λοιπόν δαιμόνια σε έναν μόνο τρελλό,τάχα κουβεντιάζουν μεσάνυχτα με τον Τζεσουά και του λένε αφού θα μας...βγάλεις που θα μας βγάλεις,ρίξε μας στα γουρούνια!!!
    Εν τω μεταξύ ο..."τρελλός",είχε τρέξει να τον προϋπαντήσει(τα δαιμόνια γαρ)!!!!!!!
    Ξαφνικά τα γουρούνια την κάνουν όλα μαζί και πέφτουν στο νερό!!!
    Έτσι και τα δαιμόνια...."πνίγηκαν"!!!χαχαχαχα.
    Τρέχουν οι βοσκοί στα αφεντικά τους και οι Γαφαρηνοί στα μαύρα μεσάνυχτα πάνε εκεί και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ,παρακαλάνε τον Τζεσουά να εξαφανιστεί από την περιοχή τους,για να μη πάρουν χαμπάρι οι Ρωμαίοι το σαμποτάζ(μιλάμε για 300 τόννους χοιρινό) και έχουν προβλήματα!!!!!!Ούτε ένας δεν πίστεψε;;;;;;;ΤΕΤΟΙΟ..."ΘΑΥΜΑ"!!!!
    Όσο για τη συκιά,ειδοποιούν την...άλλη μέρα;,τον Τζεσουά οι "μαθητές του",ότι να η συκιά ξεράθηκε!!!!!!Σίγουρα κάποιο δηλητήριο της έρριξαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή