25 Αυγούστου 2009

Το άκρον άωτον της...ηλιθιότητος!Συνελήφθη Ρώσος πιλότος πυρ/κού ελικοπτέρου,επειδή μας...χρώσταγε!

Ο κόσμος καίγεται στην κυριολεξία και οι γραφειοκράτες -κατά κυριολεξία- χτενίζονται. Η υπόθεση που αποκαλύπτει η «zougla.gr» συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 23 Αυγούστου, την ώρα που η Αττική είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Μετά από συνεννόηση των αρμοδίων Aρχών, η Κύπρος απέστειλε ειδικό ελικόπτερο πυρόσβεσης, μισθωμένο από τη Ρωσία, προκειμένου να συνδράμει στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Κατά τις 10:45 το πρωί το ελικόπτερο απογειώθηκε από την Κύπρο, με κατεύθυνση τη Ρόδο, όπου και θα ανεφοδιαζόταν. Στη Ρόδο προσγειώθηκε στις 13:00 μετά το μεσημέρι. Οι Αρχές του αεροδρομίου, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του πληρώματος, ανακάλυψαν πως ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου -με ρωσικό διαβατήριο- χρωστούσε στο Ελληνικό Δημόσιο το υπέρογκο ποσό των... 600 ευρώ και τον συνέλαβαν!
Αυτό θα πει ζήλος γραφειοκράτη και μάλιστα όταν η πρωτεύουσα της χώρας βρίσκεται υπό πύρινη πολιορκία.
συνέχεια...

Φαντασθείτε,αυτοί οι ηλίθιοι καρεκλοκένταυροι,να κατάγονταν από την περιοχή που καιγόταν!Και να κινδύνευαν να καούν τα σπίτια τους!
Και το χειρότερο( κάτι που αποκλείεται),να τους πιάσει ο πόνος και να τρέξουν να δώσουν ως βοήθεια στους πληγέντες...600 ευρώ!!!Αντιλαμβάνεστε τι εννοώ!
Επιτόπου,θα μπορούσαν να μαζέψουν από όλους τους υπαλλήλους του αεροδρομίου τα χρήματα και εν ριπή οφθαλμού θα είχε τελειώσει το θέμα!Θα έχαναν πέντε καφέδες ο καθένας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου