25 Αυγούστου 2009

Κλέφτεεες...λωποδύτεες...μαύρα κοράκια...αισχροί!!!

Γράψαμε το Σάββατο 22/8 για τα...180.000.000 ευρώ που ο κάθε ανιδιοτελής και τελικά..."μαλάκας"(από το αποτέλεσμα) άνθρωπος,έστειλε από κάθε γωνιά της γης,για τους πυρόπληκτους του 2007.Αν αληθεύει ότι η Καμόρα που κυβερνά την Ελλάδα,αφού έχει κατακρατήσει και καταχράζεται τα λεφτά που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ,τα χρησιμοποιήσει τώρα για άλλους σκοπούς,τότε οι πυρόπληκτοι του 2007 θα πρέπει να τους κρεμάσουν μπροστά στη Βουλή προς παραδειγματισμό!

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 180.000.000 ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟ 2007;ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

Έχουν πει και θα πουν πάλι ότι έδωσαν λεφτά και χτίστηκαν σπίτια στην Ηλεία!
Είναι ψέμματα!Τα χωριά Αρτέμιδα και Μάκιστος,τα έχτισαν οι Κύπριοι και οι Βαρδινογιανναίοι!Με δικά τους λεφτά!Τα χρήματα που έδωσε η Αυστραλιανή κυβέρνηση,τα καταχράστηκε ο δήμαρχος Ζαχάρως και έχτισε το νέο δημαρχείο!
Η Μαφία του Καραμαγεδώνα ΔΕΝ έχει δώσει τίποτα(από τα ξένα λεφτά που καταχράζεται),με τη...δικαιολογία ότι τα καμμένα σπίτια των υπολοίπων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ!!!!!


Με τα λεφτά της Ηλείας που έχει ο Μολυβιάτης θα κάνουν την πολιτική τους

Πηγή...

"Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι ανάγκες αναμένεται να καλυφθούν από το Ταμείο για τους Πυρόπληκτους του 2007 , το οποίο διαχειρίζεται ο πρώην υπουργός Πέτρος Μολυβιάτης.


Δηλαδή τα χρήματα που έστειλαν οι απανταχού Ελληνες για να στηρίξουν τους πυρόπληκτους του 2007 και από τα οποία οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι δεν έχουν πάρει τίποτα θα υποσχεθούν ότι θα δώσουν στην Αττική.
Δηλαδή με ξένα κόλυβα θα κάνουν μικροπολιτική!


Τώρα αν είναι σε μορφή τριχίλιαρων λόγω εκλογών θα σας γελάσουμε
......"
...
Και αυτά τα λεφτά(που δεν είναι δικά τους,ούτε από φόρους),θα τα δώσουν τώρα και μάλιστα σε πολλούς καταπατητές και αυθαίρετους της Αττικής;Αυτά που τα δικαιούνται,έστω οι αυθαίρετοι της Ηλείας και άλλων περιοχών που κάηκαν το 2007;
Φτου σας τομάρια,τενεκέδες ξεγάνωτοι...!!!
Ρε καθίκια,δεν είναι δικά σας λεφτά!Ρε που να σας πάρει και σας σηκώσει,είχατε φαίνεται,προγραμματίσει να κάψετε πάλι τώρα την Ελλάδα,και με τα ξένα αυτά λεφτά να λιγδώσετε τα άντερα των δικών σας λαμογιών με τις βιλλάρες και μοιράζοντας τα υπόλοιπα για να ξαναπάρετε τις εκλογές!
Κανονικά θα πρέπει,κάθε κορόϊδο που σας έδωσε έστω και ένα ευρώ να το ζητήσει πίσω!
Και ακόμη κανονικότερα,θα πρέπει(ναι,καλά),κάθε ένας που θα πάρει τώρα βοήθεια,να ρωτήσει,από που προέρχονται αυτά τα λεφτά...
Σιγά τα ωά!Όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας λένε:"Ρε τι με νοιάζει εμένα...λεφτά να πάρω κι ας είναι και κλεμμένα"!!!

Εδώ ισχύει ο νόμος της ζούγκλας!Ο θάνατός σου,η ζωή μου...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου