16 Απριλίου 2014

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Α !

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Α !


ΟΜΙΛΙΑ TOY ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΤΟΥ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΟ “ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ”
28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
ΛΕΠΤΟ 1.03.45
infinity1
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ”
~Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ~
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Δόκτωρ E. Λαμπράκης : Αντιλαμβάνεστε πλέον γιατί τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές, αντιλαμβάνεστε πως το ανθρώπινο γένος είναι υπό κατοχήν και πως όλη η ανθρωπότητα είναι σκλάβοι σε αυτούς τους λίγους της επικυρίαρχης τάξης πραγμάτων, η οποία βέβαια πρέπει να σας πω ότι δεν έχει ούτε την αίγλη πολύ δε περισσότερο την δύναμη την οποία είχε θα έλεγα προ 6-12 μηνών.
Οι αλλαγές οι οποίες συμβαίνουν πλανητικά και ίσως εσείς να μην τις αντιλαμβάνεστε επειδή όμως εμείς είμεθα πάρα πολύ κοντά στα γεγονότα και αντιλαμβανόμεθα τι ακριβώς συμβαίνει στις ισορροπίες οι οποίες ήταν ισορροπίες δεκαετιών ή και εκατονταετιών έχουν ανατραπεί πλέον οριστικώς. Άνθρωποι και οντότητες, υπηρεσίες μυστικές οι οποίες είχαν την απόλυτη εξουσία και δύναμη έχουν πλέον καταντήσει επαίτες για κάποια πληροφόρηση ή έστω ακόμη, να σας πω ένα απλό και σημαντικό, την οικονομική κατάσταση της βασιλικής οικογενείας της Αγγλίας όπως επίσης πρέπει να σας πω ότι και το Βατικανό αρχίζει να έχει οικονομικά προβλήματα.
Ο λόγος είναι ότι τα εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούντο μέχρι στιγμής δεν είναι πλέον στην απόλυτη εξουσία και διάθεσή τους διότι εξ ανάγκης βεβαίως έπρεπε να κάνουν σοβαρές υποχωρήσεις για να μην φύγουν εντελώς από το προσκήνιο.
Ελπίζω και παρόλο που το προσπαθούν με μεγάλο ζήλο ελπίζω εντέλει να μην καταφέρουν να κάνουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Επανειλημμένως έχουμε συζητήσει ότι αυτό το εξάμηνο Νοεμβρίου- Απριλίου είναι ιδιαιτέρως σημαντικό. Βλέπετε τα γεγονότα μας έχουν δικαιώσει μέχρι στιγμής, γίνονται τεράστιες προσπάθειες εκατέρωθεν να μην εντέλει καταλήξει αυτή η μεγάλη διαμάχη στην Ουκρανία σε παγκόσμιο πόλεμο.
Θέλω να σας θυμίσω ότι ο 1ος παγκόσμιος πόλεμος άρχισε με εκείνη την δολοφονία στο Σεράγεβο της Βοσνίας του αυτοκρατορικού ζεύγους της Αυστρίας. Θα έλεγα ένα γεγονός το οποίο σε παγκόσμια κλίμακα δεν ήταν και το πολύ σημαντικό απλώς την εποχή εκείνη οι Καζάροι δεν μπορούσαν να βρούνε κάτι πιο σημαντικό, πιο σημαντική αιτία να αρχίσουν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.
Τώρα ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος έγινες με πολύ περισσότερο θα έλεγα τεχνική κατάρτιση γιατί ο Χίτλερ δεν ανέβηκε στην εξουσία αφ εαυτού ούτε βεβαίως και ήτανε ένα τυχαίο γεγονός. Εάν θυμάστε στις εκλογές του 1933 όσοι έχετε γνώση της ιστορίας, ο Χίτλερ δεν κέρδισε τις εκλογές, ο Κάιζερ του έδωσε το δικαίωμα να αναλάβει και να σχηματίσει κυβέρνηση χωρίς να έχει πλειοψηφία και αυτό έγινε βεβαίως με συγκεκριμένες ωθήσεις ιδιαίτερα από 2 μυστικιστικές οργανώσεις το Thule Society και το VRIL Society.
Αυτά λοιπόν φτάσαν στο σημείο να φέρουν την ανθρωπότητα σήμερα στα πρόθυρα του 3ου παγκοσμίου πολέμου, που όπως έχετε ήδη ακούσει από προηγούμενες συναντήσεις μας. Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος έχει σχεδιαστεί από τον 19ο αιώνα ακόμα, δηλαδή από το 1897 επί χάρτου τα σχέδια είχαν γίνει για τρεις παγκόσμιους πολέμους. Τώρα ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος με την παρέμβαση των δυνάμεων που έπρεπε να παρέμβουν πολύ πιθανόν να αποτραπεί.
ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Νίκος Αμάραντος : Κύριε Λαμπράκη, πιστεύετε ότι, συναντήθηκε και ο δικός μας ο Βαρθολομαίος με τον πάπα, πιστεύετε ότι κρύβεται κάτι με την συνάντηση αυτή ;
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Ωραία θέλω να πάρετε μία χρονολογική σειρά και να δείτε . Τον πρώτο που συνήντησε ο Πάπας ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, τώρα συναντάει τον Ομπάμα, συνήντησε τον Πούτιν κάποια στιγμή, συνήντησε τον Αναστασιάδη από πλευράς δικής μας, συνήντησε τον Βαρθολομαίο όπως επίσης και ανταποκρίθηκε, τόσον ο Βαρθολομαίος όσο και ο Πάπας, στην πρόσκληση του καγκελαρίου της Αυστρίας, για μία πανθρησκευτική συνεδρίαση, έτσι ; Και αυτό είναι το σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων δηλαδή η εξαφάνιση των θρησκειών, Και επειδή είναι πάρα πολύ επίκαιρο αυτό που ρωτήσατε κύριε Αμάραντε την επόμενη μισή ώρα θα ακούσετε μερικά συγκλονιστικά πράγματα στα οποία βεβαίως αναφερθήκαμε εν περιλήψη την περασμένη φορά, διότι δεν εγνώριζα εάν και κατά πόσο οι δυνάμεις οι οποίες ελέγχουν και επιβλέπουν, θα επέτρεπαν την ανακοίνωση αυτού του συγκεκριμένου προγράμματος. Περίπου 72 ώρες μετά από την περασμένη Παρασκευή με μεγάλη μου χαρά είδα ότι το πρόγραμμα αυτό ανακοινώθηκε οπότε μπορούμε κάλλιστα να το συζητήσουμε σήμερα γιατί έχει μεγάλη σημασία αυτό που είπατε για την συνάντηση Βαρθολομαίου και Πάπα.
ΚΥΠΡΟΣ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
Προτού πάμε εκεί θα ήθελα να σας πω και εγώ από την δική μου πλευρά ότι σε τοπικό επίπεδο βέβαια θα προκαλούσα και θα προσκαλούσα όλους τους Κυπρίους, τους Έλληνες της Κύπρου να κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατόν για να ανατρέψουν την κυβέρνηση του κυρίου Αναστασιάδη. Νομίζαμε ότι ο Σαμαράς ήτανε εκείνος ο οποίος ήτανε ο μεγάλος δικτάτορας όχι βέβαια ότι είναι λιγότερο οσφιοκάμπτης και λιγότερο προδότης από τον Αναστασιάδη. Πρέπει να σας πω όμως το εξής, η βουλή της Κύπρου πριν από 48 ή 72 ώρες εψήφισε με 30 ψήφους και αποχή 15 βουλευτών να μην υποστηρίξει καμία απολύτως κύρωση εναντίων της Ρωσίας.
Είναι αυτοκτονικό αυτό που κάνει ο κύριος Αναστασιάδης . Εάν ψάχνετε για εχθρούς απέναντι από την γραμμή διαχωριστική, μην ψάχνετε, ο εχθρός είναι στο προεδρικό μέγαρο αγαπητοί μου Έλληνες της Κύπρου. Ο εχθρός σας είναι στον απέναντι δρόμο στο κτήριο μέσα στο προεδρικό μέγαρο.
Παρά το γεγονός ότι η Κυπριακή βουλή έδωσε συγκεκριμένη εντολή στην κυβέρνηση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε κύρωση εναντίων της Ρωσίας γιατί τα ζωτικά συμφέροντα της Κύπρου αυτή τη στιγμή, ακόμα και η επιβίωση της Κύπρου εξαρτάται από την καλή σχέση με την Ρωσία του Πούτιν και δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή ποια είναι τα συναισθήματα των οποιονδήποτε διαφόρων συν- Ελλήνων όσον αφορά τον Πούτιν και την Ρωσία. Σημασία έχει αυτή την στιγμή η σχέσης με την οποία η Ρωσία αυτή τη στιγμή έχει με την Κυπριακή οικονομία και με ενδιαφέρει επίσης το γεγονός ότι ο κύριος Αναστασιάδης παρά την εντολή που έλαβε από τον λαό, δηλαδή από την Βουλή του, έκανε ακριβώς το αντίθετο στα Ηνωμένα Έθνη.
Ενώ δηλαδή είχε εντολή ο κύριος Αναστασιάδης από τον Κυπριακό λαό να μην συμμετάσχει σε οποιαδήποτε κύρωση, σε οποιαδήποτε, οποιαδήποτε ήτανε η κύρωση ή οι κυρώσεις που θα επέβαλαν εντός εισαγωγικών η Ευρωπαϊκή Ένωσης και η Αμερική, και εδώ που τα λέμε εδώ είναι η μεγάλη υποκρισία της Αμερικής αυτό που λέμε σκοτωθείτε να δοξαστούμε. Να κάνουμε λέει κυρώσεις στον Ρώσο αλλά το τίμημα θα το πληρώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Αμερική δεν θα πληρώσει τίποτα. Το τίμημα και όλες τις αντιδράσεις της Ρωσίας δεν θα έχουν επίδραση στην Αμερικανική κοινωνία, επίδρασή θα έχουν στην Ευρωπαϊκή κοινωνία και πρώτα από όλα στην Κυπριακή κοινωνία.
Γιατί λοιπόν κύριε Αναστασιάδη ενώ η Βουλή σας, σας έδωσε εντολή να μην στηρίξετε αυτές τις κυρώσεις εσείς κάνατε ακριβώς το αντίθετο στα Ηνωμένα Έθνη ; Αυτό είναι κάτι που αν δεν το λύσετε εσείς αγαπητοί μου Έλληνες της Κύπρου δεν μπορεί κανένας πλέον να σας βοηθήσει, μα κανένας. Αυτό είναι κάτι για το οποίο εγώ προσωπικά είμαι πάρα, πάρα πολύ θυμωμένος, δεν υπάρχει πλέον έννοια, δεν χρειάζεται να έχετε Βουλή όπως και στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται να υπάρχει Βουλή και να πληρώνετε, να έχουμε και τα έξοδα. Αφού είναι όλες αποφάσεις ενός ποιον ρόλο έχει η ψηφοφορία στην Βουλή ;
ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Το δεύτερο και πολύ σημαντικό που έχει μεγάλη σημασία και σχέση με την κατάσταση στην Κύπρο είναι ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Τουρκία. Διέρρευσαν τα πρακτικά της συσκέψεως του κυρίου Νταούτογλου με τους αρχηγούς των τριών όπλων όσον αφορά την εισβολή στην Συρία. Εκεί λοιπόν διέρρευσαν, σημαίνει ότι κάποιος τα υπέκλεψε και εδώ θέλω να σας πω, ποιος έχει τη δυνατότητα να υποκλέψει τις συνομιλίες του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας με τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας; Το ΝΑΤΟ ίσως ; Η CIA μήπως ; Η NSA, Η MOSAD ; Η M16 ; Ποιος ; Κάποιος από όλους αυτούς. Τι φαίνεται λοιπόν από αυτήν την υποκλοπή ; Ότι έστειλε ο Νταούτογλου 5 πράκτορες Τούρκους στο έδαφος της Συρίας για να εκτοξεύσουν πυραύλους εναντίων της Τουρκίας. Το ακούτε ; Για να δώσει την αιτιολογία στην Τουρκία να μπει στην Συρία. Καταλαβαίνετε ακριβώς λοιπόν το γιατί, επειδή ρωτήσατε και προηγουμένως για το πλοίο το οποίο είχε παγιδευτεί στην Ρόδο, καταλαβαίνετε ότι τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες ο κύριος Νταούτογλου ο οποίος ήτανε και ο εμπνευστής θα έλεγα της επανιδρύσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, πρέπει να σας πω ότι οι μέρες του είναι πολύ μετρημένες όπως επίσης θα κάνω μια πρόβλεψη. Πιστεύω ότι σε λιγότερο από 12 μήνες η Τουρκία θα έχει διαμελιστεί. Το σχέδιο βέβαια συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα, θυμάστε ότι από το 1974 και το είπε ο Αντώνης, το σχέδιο Φαιδόρα ήτανε να διαμελιστεί και η Ελλάς, έχουνε όμως αλλάξει λιγάκι οι ισορροπίες τώρα και αυτό είναι λίγο δύσκολο αλλά για τον διαμελισμό της Τουρκίας το σχέδιο προχωράει ολοσχερώς.
Η συγκέντρωση των δυνάμεων της Ρωσίας στα σύνορα της Ουκρανίας δεν έχουν σχέση με την Ουκρανία, το επανέλαβα και την προηγούμενη φορά όπως βλέπετε και λέει η λαϊκή παροιμία οι Τούρκοι πηγαίνουν και σιγά σιγά τρίβονται στην γκλίτσα του τσοπάνη.
Αντιλαμβάνεστε ότι η Τουρκία έχει πάρει τον εξής ρόλο στο Μουσουλμανικό τόξο. Έχει πάρει το ρόλο τόσο του ιδεολογικού αλλά και του πρακτικού αρχηγού. Είναι αδύνατον λοιπόν αυτήν τη στιγμή που τόσον η Ευρώπη όσον η Αμερική, η Ευρώπη και η Ρωσία έχουνε μεγάλο πρόβλημα με το μουσουλμανικό τόξο και ο εκφραστής του μουσουλμανικού τόξου είναι η Τουρκία.
Καταλαβαίνετε ότι η Τουρκία είναι τόσο παγιδευμένη που δεν μπορεί να κάνει πίσω. Δηλαδή ή θα εγκαταλείψει την αρχηγία του μουσουλμανικού τόξου και θα συνασπιστεί με την Δύση ή θα εξακολουθήσει να κάνει τον αρχηγό στον μουσουλμανικό κόσμο οπότε αναγκαστικά θα κάνει αυτό που κάνει με την Συρία. Μήπως τυχόν λέω, λέω εγώ μήπως τυχόν όλο αυτό είναι ένα συγκροτημένο σχέδιο μεταξύ Ρωσίας και της Δύσης για να έχουμε κάποια επέμβαση στην Τουρκία ; Λέω μήπως διότι οι πράξεις και οι ενέργειες της Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής εκεί παραπέμπουν. Θέλω να το σταματήσω ως εδώ και να επανέλθω στην συνάφεια του Πάπα με τον Βαρθολομαίο.
ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ
Καταρχήν θυμάστε βεβαίως ότι το 1991 ο πατριάρχης και παρακαλώ εκείνοι είναι τόσο πολύ κοντά με την ορθοδοξία και την θρησκεία γιατί εγώ δεν λέω ότι δεν είμαι χριστιανός ορθόδοξος, ψάλλω στην εκκλησία, μπορώ όμως με μεγάλη ευκολία να διαχωρίζω τα δυο και να βλέπω το συμφέρον της πατρίδος. Εγώ πρώτα γεννήθηκα Έλλην και μετά έγινα ορθόδοξος. Δεν γεννήθηκα ορθόδοξος και μετά μου είπαν ότι είμαι Έλλην, άρα η ορθοδοξία για μένα είναι επίκτητο ενώ ο Ελληνισμός είναι σύμφυτο. Αυτός ο διαχωρισμός πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό των Ελλήνων.
Έχετε υποχρέωση αγαπητοί μου συν-Έλληνες πρώτα στις σύμφυτες αξίες, στις σύμφυτες, δηλαδή τις ιδιότητες που αποκτήσατε με την φύση και κατόπιν στις επίκτητες αξίες. Τα αξιακά συστήματα της φύσεως και του DNA πρέπει πάντα να προεξάρχουν όλων των επικτήτων αξιακών συστημάτων. Έχει μεγάλη σημασία να το αντιληφθούμε. Οι θρησκείες έχουν χρησιμοποιηθεί τις τελευταίες 2000 χιλιάδες χρόνια έχουν χρησιμοποιηθεί ως μέσον διαιρέσεως της ανθρωπότητος δεν έχουν κανέναν άλλο απολύτως σκοπό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Β !ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Γ !

(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ~Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ~)(Μέρος Α’+Β’+Γ’)

ΟΜΙΛΙΑ TOY ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΤΟΥ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΟ “ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ”
28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
mnymosini 
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebookEI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL 
infinity1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Β !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου