16 Απριλίου 2014

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Γ !

infinity1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Γ !

ΟΜΙΛΙΑ TOY ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΤΟΥ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΟ “ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ”
28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Α !ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Β !

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Έχουμε λοιπόν να σκεφτούμε σήμερα αγαπητοί μου συν-Έλληνες. Το πρόβλημα είναι πραγματικό και το ξέρετε όλοι σας, δεν χρειάζεται αποδείξεις για να σας πω ότι η ανθρωπότητα βαδίζει προς καταστροφή. Δεν χρειάζεται καμία απόδειξη για να σας πω ότι ο πληθυσμός της Γης αυξάνεται με τέτοιο ρυθμό που πρέπει να λάβει υπόψιν της η οποιαδήποτε δύναμης η οποία είναι η επιβλέπουσα δύναμης, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψιν ο πληθυσμός της Γης.
Ο πληθυσμός της Γης μην ξεχνάτε ότι το 1900 ήτανε 1 δις, το 2014 είναι 7,4 δις. Το 2025 θα είναι 14 δις, το 2050 θα έχει φτάσει τα 30 δις εάν εξακολουθήσει αυτός ο ρυθμός. Εάν υπάρχει πείνα και εάν υπάρχει δυστυχία, εάν υπάρχουν θάνατοι την στιγμή που έχουμε μόνον 7 δις κόσμο φανταστείτε τι θα γίνει εάν έχουμε 30 ή 40 ή 50 δις. Εδώ λοιπόν τώρα έρχεται ο Ελληνισμός.
Ο Ελληνισμός δεν περιορίζει τον άνθρωπο ούτε τον πολλαπλασιασμό των ανθρώπων. Τα υβρίδια είναι εκείνα τα οποία αλογίστως πολλαπλασιάζονται σε εργαστηριακό επίπεδο.
Το επαναλαμβάνω και πάλι, τα υβρίδια πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα και δημιουργούν το τεχνητό πρόβλημα του υπερπληθυσμού του πλανήτη.
Έχει μεγάλη σημασία αυτό που σας λέω.
Τα υβρίδια πολλαπλασιάζονται χωρίς συγκεκριμένη διαδικασία. Επομένως πρέπει να βρούμε, γιατί απλώς τώρα αρχίσαμε να ακουμπάμε στην αλήθεια. Η αλήθεια είναι πολύ πιο σημαντική και πιο σοβαρή. Η σχέσις του ανθρώπινου γένους με τους εξωγήινους πολιτισμούς είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι θέλει να μας την παρουσιάσει η νέα τάξη πραγμάτων. Η νέα τάξη πραγμάτων δηλαδή κατά την δική της τακτική πρώτα δημιουργεί την λύση που θέλει να επιβάλει και μετά προβάλλει το πρόβλημα. Έτσι λοιπόν το ίδιο κάνει και εδώ.
Αντιμετωπίζοντας τον υπερπληθυσμό και τους πυροδότες επιβάλει το δικό της το σύστημα και σας λέει ότι αν εξακολουθήσετε να έχετε θρησκευτικές πεποιθήσεις όλοι σας θα καταστραφείτε θα σωθούν μόνον εκείνοι οι οποίοι θα δεχτούν να μην έχουν καμία θρησκευτική πεποίθηση. Τώρα αρχίζετε και καταλαβαίνετε την απάντηση στην ερώτηση ότι ο πάπας και ο πατριάρχης και ο καρδινάλιος και ο αρχιραβίνος και ο βουδιστής και ο ιμάμης όλοι συναντιόνται και λένε τι ρε παιδιά ; Τι ακριβώς κοινό μπορούν να έχουν σας παρακαλώ, ο ιμάμης, οιραβίνος, ο πάπας και ο Βαρθολομαίος; Τι ακριβώς να λένε ; Πως αυτοί οι άνθρωποι, γιατί άνθρωποι είναι, πως αυτοί οι άνθρωποι να συζητούν ότι θα εξαλειφθούν οι θρησκείες που σημαίνει ότι αυτομάτως διαγράφουν τον εαυτό τους από τον χάρτη. Αυτομάτως δηλαδή αν κάποιος παρακολουθήσει αυτές τις συνεδριάσεις, εκείνο που διαπιστώνει είναι ότι οι θρησκείες όλες και δεν υπάρχει καμία εξαίρεση ήταν εντελώς περιττές…
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Η ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
Εάν σήμερα μας παρουσιάζεται το πρόβλημα και η λύση του προβλήματος είναι η εξάλειψη των θρησκειών τότε ποιος δημιούργησε το πρόβλημα ; Μήπως οι ίδιες οι θρησκείες ; Εάν δηλαδή δεν υπήρχαν θρησκείες και επικρατούσε ακόμα ο Ελληνισμός θα είχαμε τέτοιο πρόβλημα ; Εάν δηλαδή όλος ο πλανήτης ομιλούσε την γλώσσα των Ελλανίων εάν είχε τις αρχές και τις αξίες του Ελλάνιου πολιτισμού, θα είχαμε αυτό το πρόβλημα ; Ποιος λοιπόν είναι ο παγκοσμιοποιητής ; Η νέα τάξης πραγμάτων ή ο Ελληνισμός και ο Ελλάνιος πολιτισμός ; Καταλαβαίνετε τώρα βεβαίως πλέον είναι εμφανές σε όλους σας ότι οι δύο δυνάμεις οι οποίες τσακώνονται στον πλανήτη, τσακώνονται για την παγκοσμιοποίηση και ο μεν Έλληνας την επιβάλει διά του πνεύματος ενώ ο Καζάρος την επιβάλλει διά της ύλης.
Δηλαδή έρχεται ο άνθρωπος να παλέψει με το υβρίδιο διότι οι Καζάροι είναι υβρίδια. Άρα λοιπόν έχουμε τον κανονικό άνθρωπο, τον πολιτισμένο άνθρωπο τον Ελλάνιο πολιτισμό και το υβρίδιο του Γιαχβέ ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει την εξουσία στον πλανήτη, αυτές είναι οι δύο δυνάμεις. Εγώ θέλω να σταματήσω εδώ παρόλο που μας πήρε όλη την ώρα όσον αφορά το report της NASA.
Νίκος Αμάραντος : Καταλυτικά όμως όλα αυτά που είπατε κύριε Λαμπράκη, πολύ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ…
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Έχει μεγάλη σημασία να αρχίσουμε να σκεπτόμεθα να αρχίσουμε να διαπιστώνουμε που είναι η λύσις. Εκείνοι μας λένε ότι η λύσις είναι να καταστραφούν τα 4/5 της ανθρωπότητος, ο Ελληνισμός δεν έχεις τέτοιες λύσεις. Τις λύσεις του Ελληνισμού θα τις ακούσετε όταν πρέπει αφού πρώτα μάθετε τι είναι ο Ελληνισμός. Ο πλανήτης Γη δεν είναι αυτό που πιστεύετε ότι είναι, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ότι νομίζετε ότι είναι.
Νίκος Αμάραντος : Έτσι ενδεικτικά για τον πλανήτη Γη κάτι ;
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Να σας πω, θα σας συγκρίνω ένα πορτοκάλι και ένα μήλο, θα σας συγκρίνω το αυγό. Η ουσία στο αυγό που είναι, στο τσόφλι απ’ έξω ή από μέσα ;
Νίκος Αμάραντος : Από μέσα
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Από μέσα. Στο πορτοκάλι που είναι η ενέργεια όλη μέσα ή έξω ;
Νίκος Αμάραντος : μέσα
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Στο μήλο που είναι ;
Νίκος Αμάραντος : μέσα πάλι
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Δεν υπάρχει τίποτα στον πλανήτη όπου η ουσία των πραγμάτων να μην είναι εσωτερικά. Έξω είναι μόνο ο κήπος, η βεράντες και τα μπαλκόνια. Η πραγματικότητα είναι μέσα. Ο νοών νοείτω..
Α. Βαλσαμάκης : Έτσι συμβαίνει πάντα κύριε Αμάραντε, πάντα μας δίνουν να καταλάβουμε μόνο αυτό που θέλουν. Αυτό που δεν θέλουν είναι αυτό που όπως είπαμε σχεδιάζεται για εμάς χωρίς εμάς, είναι πάντα ή σχεδόν πάντα εις βάρος μας.
Νίκος Αμάραντος : Εδώ χρησιμοποιούμε την δικιά σας κουβέντα κύριε Βαλσαμάκη, αυτοί που σχεδιάζουν για εμάς το κουζουλός που λέτε συνέχεια.
Α. Βαλσαμάκης : Ακριβώς αυτό γίνεται και γίνεται από καταβολής κόσμου. Φυσικά δεν είναι τίποτα τυχαίο. Όλα αυτά γίνονται διότι προσπαθούν τουλάχιστον τις 13000 τελευταία χρόνια τουλάχιστον να επιβληθούν στον πλανήτη. Προσπαθούν όπως ακούσατε, τα υβρίδια, αυτοί οι οποίοι δεν είναι από το ανθρώπινο γένος είναι κάτι διαφορετικό, προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Τα υβρίδια μέρος του DNA τους είναι ανθρώπινο αλλά είναι ανακατεμένο με όλων των ειδών τα σκουπίδια του σύμπαντος.
Αντώνης Βαλσαμάκης : Έτσι, είναι “mix”, αυτοί λοιπόν προσπαθούνε να επιβάλλουν τις απόψεις τους μέσα από μία μορφή παγκοσμιοποίησης η οποία ουσιαστικά δεν ωφελεί το ανθρώπινο γένος. Ουσιαστικά αφαιρεί από τους ανθρώπους δεν προσθέτει. Ουσιαστικά βλάπτει δεν ωφελεί το ανθρώπινο γένος. Πλην όμως πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που απεργάζονται τέτοιου είδους σχέδια να θέλουν να ωφελήσουν το ανθρώπινο γένος, την ανθρώπινη ελεύθερη βούληση.
Έλεγα λοιπόν πριν από 2,5 περίπου ώρες όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή ότι αυτό το οποίο είναι υποχρέωσή μας πλέον σήμερα δεν είναι στην ευγενή μας έτσι διακριτική ευγένεια αλλά απεναντίας είναι υποχρέωσή μας, η ενημέρωση και η γνώση. Όταν θα ενημερωθούμε σωστά για όλα αυτά τα οποία μας απέκρυψαν επί χιλιάδες χρόνια, όταν αποκτήσουμε την γνώση αυτή που μας στέρησαν και ομιλώ για μας τις τελευταίες δεκαετίες τότε θα απελευθερωθούμε.
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Όλες οι απαντήσεις στο πρόβλημα το σημερινό βρίσκονται στην Ελληνική γραμματεία. Δεν υπάρχει ούτε μία αναπάντητη ερώτηση.
Το γεγονός ότι για 300 χρόνια όλα τα βιβλία των Ελλήνων εκαίγοντο στην πυρά, το γεγονός ότι για να επιβληθεί η ιδέα ότι ο Ελληνισμός πρέπει να διαγραφεί από την συνείδηση των ανθρώπων δια πυρός και σιδήρου να σκεφτείτε ότι και μόνο να ανεφέρετο στις πρωτό-βυζαντινές εποχές η λέξης Έλλην ήταν κατηγορία και ήταν λόγος για θανατική ποινή. Εάν δείτε τον Ιουστινιανό κώδικα θα φρίξετε. Εάν νομίζετε ότι το Ταλμούδ είναι το χειρότερο βιβλίο που υπάρχει όσον αφορά την ανθρώπινη κακή προαίρεση, όταν διαβάσετε τον Ιουστινιανό κώδικα θα καταλάβετε. Πρόκειται περί της συνδυασμένης προσπάθειας των Καζάρων να εξαφανίσουν τις λύσεις που ήταν πάντα γραμμένες την αρχαία Ελληνική γραμματεία.
Αντώνης Βαλσαμάκης : Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα και όσο νωρίτερα ενημερωθούμε και όσο νωρίτερα τα κατανοήσουμε τόσο πιο ωφελημένοι θα είμαστε. Είναι αδύνατον να σκάβουν τον λάκκο μας, να απεργάζονται σχέδια εκ του πονηρού και εμείς να καθόμαστε απαθείς στους καναπέδες μας, είναι αδιανόητο. Δεν έχουμε δικαιολογία καμία. Όλα αυτά τα οποία υφιστάμεθα σήμερα είναι απόρροια της έλλειψης ενημέρωσης, απόρροια της έλλειψης γνώσεων. Καταλαβαίνω στερηθήκαμε την γνώση, καταλαβαίνω δεν είχαμε ποτέ μία αληθινή πληροφόρηση απεναντίας είχαμε πάντα παραπληροφόρηση και μας έδιδαν , μασημένη τις περισσότερες φορές, την τροφή που αυτοί ήθελαν να καταπιούμε. Καιρός όμως είναι να αλλάξει αυτό. Καιρός είναι να μάθουμε αλήθειες. Καιρός είναι πάνω από όλα να ενημερωνόμεθα, μην αφήνουμε τίποτα να περνάει απαρατήρητο.
Σας έδωσα ένα «tip», μία απλή μέθοδο πως μπορούμε να είμαστε σωστά ενημερωμένοι αξιολογώντας πάντα τις λέξεις που χρησιμοποιούν. Οι λέξεις είναι κωδικοί, οι κωδικοί μας οδηγούν σε συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Μόνο έτσι μπορούμε να καταλήγουμε σε ασφαλή συμπεράσματα. Μόνο έτσι θα βγούμε μέσα από αυτό το θολό κύμα, μέσα από αυτήν την θολούρα της άγνοιας. Τότε λοιπόν θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Α !ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Β !

(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ~Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ~)(Μέρος Α’+Β’+Γ’)

ΟΜΙΛΙΑ TOY ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΤΟΥ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΟ “ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ”
28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
mnymosini
infinity1

http://alfeiospotamos.gr/?p=3028

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου