16 Απριλίου 2014

Οι εριθευόμενοι του παρακρατικού και τρομοκρατικού καθεστώτος εξουσίας


Νίκος Τανάλιας Ναι ψήφισε, εάν θέλεις.
Να ξέρεις όμως πως δεν ψηφίζεις αντιπροσώπους των Ελληνίδων και Ελλήνων. Η μόνη σου επιλογή είναι να ψηφίσεις όχι τους αρίστους, ούτε καν τους καλλιτέρους, αλλά τους λιγότερο κακίστους αντιπροσώπους ή «εριθευομένους», του παρακρατικού και τρομοκρατικού καθεστώτος εξουσίας των κομμάτων της κομματοκρατίας.
Εάν δεν θέλεις, τότε μάθε, σκέψου, κρίνε και πράξε την διαδραστική συναρμογή Ελληνίδων και Ελλήνων, μακράν των δογμάτων, κομμάτων, στοών και χρωμάτων!
Εχθές είναι νωρίς, αύριο είναι αργά, ΤΩΡΑ!
ΘΕΣΜΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ: η κόλλα της συναρμογής μας!
http://www.freepen.gr/2014/04/blog-post_1729.htmlΟι εριθευόμενοι του παρακρατικού και τρομοκρατικού καθεστώτος εξουσίας
Του Δρ. Νίκου Γεωργαντζά*

Η εκλογική νοθεία ή «ερίθεια» προέρχεται είτε από την «αμέλεια» ή από την «ολιγωρία» των εξουσιαστών του παρακρατικού και τρομοκρατικού καθεστώτος εξουσίας των κομμάτων της κομματοκρατίας. Είναι δε η «ερίθεια» ή εκλογική νοθεία εγληματική με 2 (δύο) τουλάχιστον τρόπους. 
α΄) Το παρακρατικό και τρομοκρατικό καθεστώς εξουσίας των κομμάτων της κομματοκρατίας προορίζεται για την εκλογή των εξουσιαστών μας. ΄Ητοι δεν λειτουργεί υπέρ των εξουσιαζομένων, αλλά απλά μεταβάλλεται σε ένα φονικό όπλο της ελληνικής μας κοινωνίας, στα χέρια των διεφθαρμένων εξουσιαστών των κομμάτων της κομματοκρατίας. 

Π.χ., η Ηραία, στα δυτικά της Αρκαδίας, στις όχθες του Αλφειού, για να μην εκλέγονται οι «εριθευόμενοι», η επιλογή εκπροσώπων ή representatives του Δήμου, με κλήρωσι, αντικατέστησε την εκλογή αντιπροσώπων του Δήμου ή delegates, δια ψήφου (Αριστοτέλους Πολιτικά, 1303α, 15-16). ΄Ισως τούτο να συνέβη στα πλαίσια της επικρατήσεως του πολιτεύματος της δημοκρατίας, έναντι του ολιγαρχικού καθεστώτος εξουσίας, το οποίο εξουσίαζε την Ηραία, σύμμαχο της Σπάρτης, ακόμη και μετά τα Λεύκτρα, το 371 π.Χ. 

β΄) Υπό την μορφήν της ολιγωρίας, η εκλογική νοθεία ή «ερίθεια» βοηθά στο να ανέρχονται στα βασικότερα αξιώματα της εξουσίας του παρακρατικού και τρομοκρατικού καθεστώτος των κομμάτων της κομματοκρατίας, «άτομα που δεν διάκεινται ευνοϊκά προς την πολιτεία» (Αριστοτέλους Πολιτικά, 1303α, 15-16). 

Νόμοι για την τρομοκρατία βεβαίως υπάρχουν. Υπάρχουν όμως Ελληνίδες ή ΄Ελληνες εισαγγελείς, έστω και μία ή ένας, για να τους εφαρμόσουν; 


*Ο Δρ. Νίκος Γεωργαντζάς είναι καθηγητής συστημικής δυναμικής στο ΠανεπιστήμιοFordham της Νέας Υόρκης. Η συστημική δυναμική είναι μία σχετικά νέα επιστήμη, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει ραγδαία εξέλιξι, τόσο στην Αμερική όσο και στην Ασία και την Ευρώπη. Ο Δρ. Γεωργαντζάς είναι ιδρυτικό μέλος του ελληνικού τμήματος στον παγκόσμιο οργανισμό συστημικής δυναμικής, έχοντας διατελέσει πρόεδρος του παγκοσμίου σχετικού συνεδρίου, που έγινε στην Αθήνα το 2008. Κατατάσσεται στους κορυφαίους παγκοσμίως επιστήμονες στον τομέα του, με δημοσιεύσεις σε πλήθος επιστημονικών περιοδικών και βιβλίων. Πέρα από τα ακαδημαϊκά του καθήκοντα, με τα συνεχή άρθρα-παρεμβάσεις του βρίσκεται στην πρώτη γραμμή γιά την προώθησι του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού στις ΗΠΑ, αλλά και την επίλυσι των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική μας κοινωνία συλλογικά, επάνω σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη Γη.

Άρθρο του Δρ. Νίκου Γεωργαντζά 2014.4.16
http://www.freepen.gr/2014/04/blog-post_9268.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου