Screenshot 2014-01-14 at 10.38.03 AM.png

Αρτέμης Σώρρας
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Ο Χ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΑΝΕ ΟΙ ΜΙΖΕΣ,
ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ''ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ(ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ) ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ,
ΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΖΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ.Question mark

ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΑΝ-ΕΚΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ- ΓΙΑ ΝΑ Τ'ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΛΑΔΩΝΟΤΑΝΕ..

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΠΕΙΡΑΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!!!!

Η ΑΝΙΔΕΗ ΚΑΝΕΛΛΗ-ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΥΡΓΙΩΤΗ-( ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ)
ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ''ΣΩΤΗΡΑ''.
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
...............................................................................
ΟΛΑ ΤΑ...ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...ΔΕΞΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...
1496744_10202946276077263_1791961004_n.jpg
Ε ΚΑΛΑ!!! ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!
ΤΙ  ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ....ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ; 
Ε,.. ΧΑΤΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ;;;;
ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ;;; (ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΣΟΦΟ Ο ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ) !!!
1477341_10202946288957585_1455163473_n.jpg
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/00/se-paniko-o-hatzhnikolaoy-gia-thn-protash-toy-swrra-deite-to.html


artFM Radio Cyprus 
Νίκος Αμάραντος ραδιοφωνική εκπομπή με τον Πάνο Σώζο και Κώστα Κωνσταντινίδη για την εμφάνιση τους στην εκπομπή enikos.gr για τα 600 δις απο τον Αρτέμη Σώρρα για την Ελλάδα.



Peter Psarakis ΚΥΡΙΕ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ...ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞEIΣ!!!!...ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ!!!!!

Κύριε Χατζηνικολάου αυτή είναι η αλήθεια για τον Αρτέμη Σώρρα



Είναι σοκαριστικό από τηλεοράσεως να δηλώνει δημοσιογράφος του υποτιθέμενου μεγέθους και κύρους κ. Χατζηνικολάου ο οποίος συλλαμβάνεται ψευδόμενος να ισχυρίζεται ότι παρακολούθησε την όλη υπόθεση της δίκης Αρτέμη Σώρρα και Δρ. Λαμπράκη. Χωρίς εντροπή και εν γνώση του να ψεύδεται ότι η όλη διαδικασία αφορούσε μόνο δημοσιεύματα.

5,5 ώρες δίκη κ. Χατζηνικολάου δεν χρειαζόταν να εξεταστεί η υπόθεση δημοσιευμάτων. Εμείς που ήμασταν παρόντες στη δίκη ακούσαμε με τα δικά μας αυτιά ότι η όλη υπόθεση αφορούσε τα $650 δις και μόνον αυτά. 
Ακούσαμε μάρτυρες υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα να καταθέτουν ότι τα χρεόγραφα των $600 δις είναι γνήσια, είναι πραγματικά και έχει γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος πριν ο κηδεμόνας αυτών τα παραλάβει και κατατεθούν σε λογαριασμό στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Και το σπουδαιότερο άμεσα ρευστοποιήσιμα.
http://www.endcyprusdebt.com/67650-2/

Μα είναι δυνατόν να καταδέχεσαι κ. Χατζηνικολάου να λες τόσα ψέματα όταν εσύ ο ίδιος σε άλλες περιπτώσεις αναγκάστηκες να υπερασπίσεις εαυτόν όταν ο κ. Τζοχατζόπουλος σε είχε μηνύσει για όσα πολύ σωστά του καταλόγιζες; Πως εμπιστεύεσαι τώρα το Υπ. Οικονομικών;

Έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα στις συνειδήσεις των Ελλήνων και έχεις θρυμματίσει το όποιο κύρος δημοσιογραφικό είχες κτίσει τα τελευταία χρόνια. 
Κύριε Χατζηνικολάου δεν σε εμπιστευόμαστε πλέον.

Ταυτόχρονα ψεύδεται και το Υπ. Οικονομικών όταν ισχυρίζεται στο διαδίκτυο με την ανακοίνωση στις 4/10/2012 ότι δεν υπάρχει καν προσφορά Σώρρα. 
http://tiny.cc/qh4eax
Η προσφορά κατατέθηκε, πρωτοκολλήθηκε και κοινοποιήθηκε επιπλέον στους τριακόσιους της Βουλής. Ίσως σου διέφυγε το γεγονός ότι ίδιο Υπουργείο ανασκεύασε με επιστολή του προς τον κύριο Αρτέμη Σώρρα 3/11/2012 δια της οποίας του γνωστοποιεί ότι παρέπεμψε το θέμα στις αρμόδιες υπηρεσίες προς εξέταση...
Εντωμεταξύ ο κ. Σώρρας κατέθεσε εξώδικη διαμαρτυρία με ημερομηνία 22/10/2012 
http://www.artemis-sorras.com/
και για τον λόγο αυτό αναγκάστηκε το Υπουργείο να αποκαταστήσει την αλήθεια και να παραδεχτεί επίσημα πλέον ότι παρέλαβε την πρόταση. http://indobserver.blogspot.gr/2013/0...

Αλλά εσύ πως βάζεις λόγια στο στόμα του Υπουργού ότι δήθεν τα ομόλογα ελέγχθηκαν και δεν υπάρχουν τα λεφτά; Δηλαδή παρουσιάζεσαι ακόμα ότι κατέχεις λεπτομέρειες που δεν κατέχει καν το Υπουργείο;
Μα αυτός είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου να γίνετε δηλαδή συνήγορος του Υπ. Οικονομικών με κατασκευασμένες ανακοινώσεις στο διαδίκτυο;

Πουθενά και ουδέποτε το Υπ. Οικονομικών και σε καμία περίπτωση δεν ανακοίνωσε ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν. Τουναντίον ο κ. Σώρρας επανειλημμένα ζητά να κάνουν έλεγχο και αρνούνται να το πράξουν.
Για τούτο ευρίσκονται εγκαλούμενοι οι 300 Βουλευτές συν δυο (Στουρνάρας και Παπούλιας) από τον κ. Αρτέμη Σώρρα για προδοσία, απιστία και παράβαση καθήκοντος.