05 Ιουλίου 2014

Ντόρα και Αλίεφ

Ντόρα και Αλίεφ

ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ…
[...Παρόντες στο δείπνο ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, τα μέλη της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου και τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Αζέρος υπουργός Αθλητισμού Αζάντ Ραχίμοφ...]
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!… ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ!…
diplomatiko-thema-apo-to-geuma-tis-ntoras-ston-alief
Προτού συναντηθεί χθες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ παρακάθισε προχθές το βράδυ σε δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν του η Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος στην οικία τους στη Γλυφάδα.

Η κ. Μπακογιάννη γνωρίζεται καλά με τον Αζέρο πρόεδρο και ταξιδεύει συχνά στο Αζερμπαϊτζάν λόγω της θέσης της στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Αφορμή για το δείπνο στάθηκε επίσης η βράβευση της συζύγου του κ. Αλίεφ, Μεχριμπάν Αλίεβα, για την προσφορά της στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.
Παρόντες στο δείπνο ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, τα μέλη της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου και τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Αζέρος υπουργός Αθλητισμού Αζάντ Ραχίμοφ.
Β. ΣΑΜ.

 
ΓΙ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Ο Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ…

http://alfeiospotamos.gr/?p=7895

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου