06 Απριλίου 2013

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ON AIR ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ



 
Μεγάλη σύγκρουση είχαν χθες, οι κατά τα άλλα φίλοι και πρώην συνάδελφοι δημοσιογράφοι, Λάζαρος Μαύρου και Γιάννος Χαραλαμπίδης, κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Ράδιο Πρώτο που παρουσιάζει ο πρώτος.
Ο Λ. Μαύρος είχε στην τηλεφωνική γραμμή τον Γ. Χαραλαμπίδη για να συζητήσουν την κρίση στην Κύπρο. Ο Γ. Χαραλαμπίδης κατέκρινε την στάση "της γενιάς των αριστερών που κατέστρεψαν την Ελλάδα και που τώρα θέλουν να καταστρέψουν και την Κύπρο" (ο Μαύρος είχε βγάλει κάποιους απ' αυτούς στις εκπομπές του), και είπε ότι εμείς οι Κύπριοι ευθυνόμαστε για την σημερινή κατάσταση και όχι οι ξένοι. Ο Λ. Μαύρος τον ρώτησε αν ..."για το τι συμβαίνει στην Κύπρο,  Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία...δεν φταίει καθόλου η Γερμάνια... ". Σ' αυτό το σημείο Γ. Χαραλαμπίδης εξοργίστηκε και διέκοψε τον Λάζαρο, λέγοντας του..."να μην λαϊκίζει και να μην τον πιάνουν τα ...αριστερά του σύνδρομα!" .
Η συζήτηση συνεχίστηκε σε έντονο ύφος, αλλά πάντοτε με εκατέρωθεν κόσμια επιχειρήματα. Ο Γ. Χαραλαμπίδης υποστήριξε ότι σε τίποτε δεν φταίνε οι Γερμανοί για την κατάντια μας και πως όλη αυτή η εκστρατεία να απορρίπτουμε τα λάθη μας σε άλλους είναι άστοχη, και πως είναι το αποτέλεσμα "των αριστερών". "Δεν φταίει κανένα Τέταρτο Ραιχ", είπε, τονίζοντας ότι το κόμμα της Μέρκελ (το CDU), που είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ήταν υπέρ της Κύπρου για το Κυπριακό από το 2004 (μετά το δημοψήφισμα). Ο Γ. Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στους εξ Ελλάδος "υποτιθέμενους ειδήμονες" που βγάζει ο Λάζαρος στην εκπομπή του χαρακτηρίζοντας τους ως "εισαγόμενους", πράγμα που εξόργισε τον δεύτερο. Στο τέλος Γ. Χαραλαμπίδης ζήτησε από τον Λ. Μαύρο να φέρει τους κους Καραμπελιά και Δελαστίκ στην εκπομπή του για να αντικρούσει ο ίδιος τα επιχειρήματα τους...πράγμα που ο Λάζαρος δεσμεύτηκε να κάνει μεθαύριο Δευτέρα.
 
Συντονιστείτε στο Ράδιο-Πρώτο, την Δευτέρα 7/8 το πρωί, για το Μέρος Β!
 
(Όλη η συνομιλία στο ηχητικό βίντεο πάνω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου