07 Απριλίου 2014

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ” Α.ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ» ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ” Α.ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ» ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Εκπρόσωποι της ομάδας του Αρτέμη Σώρρα στη Σύρο
1

Για τα “χρηματοοικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα και της EI-E.N.D. για την απελευθέρωση της χώρας από τα δεσμά του μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν, μίλησαν στην “Κοινή Γνώμη” δύο εκπρόσωποι της ομάδας που υποστηρίζει τον Αρτέμη Σώρρα.
Πρόκειται για τους Ανδριανό Μπεζούγλωφ και Βασίλη Θεοδωρόπουλο, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη Σύρο προκειμένου να πραγματοποιήσουν το απόγευμα της Κυριακής την προγραμματισμένη ομιλία – ενημέρωση σε ξενοδοχείο της Ερμούπολης.
Τα δύο πρόσωπα βρέθηκαν στον στούντιο της “Κοινής Γνώμης” και παραχώρησαν συνέντευξη, στο πλαίσιο της οποίας διατύπωσαν τις θέσεις τους σχετικά με την πρόταση σωτηρίας της Ελλάδας από τον Αρτέμη Σώρρα αλλά και με “τα 600 δις δολάρια” που ισχυρίζονται πως “από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2012 έχουν κατατεθεί υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας”.
Τόσο ο κ. Μπεζούγλωφ, όσο και ο κ. Θεοδωρόπουλος απάντησαν σε σχετικά ερωτήματα που αφορούν στις προτάσεις και στα αιτήματα που υποβάλλουν - οι κατά τόπους ομάδες του Αρτέμη Σώρρα - στους Δήμους της Ελλάδας, προκειμένου σύμφωνα με όσα συμπλήρωσαν, να απαλλαγούν οι πολίτες “από τα δεινά του χρέους” και να προωθηθούν “κοινωφελή και ανταποδοτικά έργα μέσω της χρηματοδότησης των Δήμων από τα παγκόσμια ταμεία”.
Οι ίδιοι, άσκησαν μάλιστα κριτική προς όλα τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου ορμώμενοι από τη στάση που κρατούν απέναντι στο πλήθος παρεμβάσεων των ανθρώπων που στηρίζουν τον Αρτέμη Σώρρα ενώ ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή τους, λίγο πριν πραγματοποιήσουν την ομιλία τους, δήλωσαν πως, “τα χρήματα ο Αρτέμης Σώρρας, τα δίνει στην Ελληνική κυβέρνηση να τα διαχειριστεί αλλά μέσα από όρους διαφάνειας”, απευθύνοντας ταυτόχρονα το ερώτημα προς τους πολίτες, “Χρωστάμε αυτά που χρωστάμε πραγματικά;”.
Δείτε τη συνέντευξη στο web tv της “Κοινής Γνώμης”. 
DSC03113
DSC03105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου