07 Απριλίου 2014

Manos Stamanos ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ , ΟΜΑΔΑ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ , ΜΙΝΙ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ,ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ

Manos Stamanos
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ , ΟΜΑΔΑ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ , ΜΙΝΙ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ,ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ 

Manos Stamanos: ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ. ΜΕ ΣΥΝΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΝΙ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ " ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ " ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ. ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΙΔΕΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΗΛΙΚΡΙΝΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ; ΣΗΜΕΡΑ ΕΖΗΣΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΚΙΝΗΣΗ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΝΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ .

Artemis Sorras

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
https://app.box.com/s/531gab2y6sc24ujopvcc (ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ)
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΙ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑΣ " ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ " , ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΛΙΚΡΙΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΒΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ..... Η ΟΜΑΔΑ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΣΤΑΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΜΠΑΣ, ΠΕΡΝΟΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ, ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 8 - 9 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΠΡΕΛΛΑΣ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΝD . ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ . ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΙΝΑΝ ΔΥΟ ΕΞΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΗ . ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΩ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου