07 Απριλίου 2014

S.O.S ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!!!Ολυμπιος Γονος

S.O.S ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!!!
Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 6/4/2014
ΕΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ 100 ΤΕΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ!


ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΑΤΙΦ ΝΑ ΜΙΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ! ΤΟΤΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ !
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ! ΌΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!! ΌΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ!!!
ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΥΒΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΕ…
ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ !
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ!
ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΟ ΣΥΓΧΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!
ΌΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ PLAY ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΟΘΟΝΗ 1080p ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΩΝ Ε.Λ ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΞΗ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ D.N.A ΠΟΥ ΕΧΕΙ!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΣΤΟ YOUTUBE Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΑΖ!
https://www.youtube.com/watch?v=K8IXpMTzJoc&list=UUBKyZKF30kw0O9NeJ6sS0Bw


https://www.youtube.com/watch?v=K8IXpMTzJoc&list=UUBKyZKF30kw0O9NeJ6sS0Bw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου