16 Απριλίου 2008

Ο Πρόεδρος κ.Παπούλιας,η Μπενάκη και ο ύπνος μας.

"Κύριε Πρόεδρε να γνωρίζετε ότι εντός της θητείας σας,θα μειωθούν τα σύνορα και η εθνική κυριαρχία μας προς χάριν....κλπ,κλπ.
Το είχε πεί η Μπενάκη ως Πρόεδρος της Βουλής στην τελετή παραλαβής των καθηκόντων στον Πρόεδρο.Το άκουσε ο Πρόεδρος,όλοι οι παριστάμενοι και όλοι οι Έλληνες.Κι όμως κανείς δεν αντέδρασε εκείνη τη στιγμή,ούτε ο Πρόεδρος,ούτε οι παριστάμενοι,ούτε κανένας!!.
Χωρίς να υπονοώ οτιδήποτε,αλλά επειδή πρέπει να μην αποσιωπάτε η αλήθεια,μόνο ο Καρατζαφέρης είχε το σθένος να φωνάζει και να δείχνει συνεχώς το βιντεάκι από την τελετή στη διάρκεια του οποίου ακούγονται όλα αυτά.Ποιός όμως τον άκουγε; Κανένας!.
Γιατί δυστυχώς όλα τα φιλτράρουμε με κομματικά χρώματα μη βλέποντας πέρα από τη μύτη μας.Φάτε τώρα κομματικές σφαλιάρες όλοι εσείς που αντί να έχετε ανοικτά μάτια και αυτιά κοιμάστε όρθιοι αλλά πράσινοι,μπλέ,κόκκικοι,ρόζ,κίτρινοι,μπαρδαλοί,(μπαρδαλομούτσουνοι όπως έλεγε ένας γέρος στο χωριό μου).
Εφ' όσον τόσα χρόνια η αντίδραση των Ελλήνων έχει περάσει από το στάδιο της ύπνωσης,στο στάδιο της μαλάκυνσης εγκεφάλου κι αυτό το τέστ έχει γίνει πολλές φορές για να σιγουρευτούν αυτοί που σχεδιάζουν τα σχετικά με τη διάλυση της Ελλάδας, κινούνται πλέον ταχύτατα στην εφαρμογή των σχεδίων τους.
Τα γεγονότα θα τρέχουν από τώρα με ρυθμό μηνών.Έχουν να γίνουν πολλά.Όσοι μπορούν να αντιληφθούν ας αρχίσουν να ετοιμάζονται!.
ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΩΣ ΛΟΓΙΑ ΤΡΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ.....ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ!!!!!!.
Παρόλα αυτά όμως ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.