28 Ιουλίου 2010

Που το πάτε κύριε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν;


Τώρα που εξασθενούν οι ελπίδες για μία ειρηνική επίλυση του Κουρδικού, και

έχετε αφαιρέσει πολιτικά δικαιώματα στους Κούρδους πολιτικούς, έχετε φυλακίσει περισσότερα από 2000 παιδάκια επειδή διαδήλωναν πετάγωντας πέτρες στα τουρκικά τάνκς, τώρα βρήκατε την ώρα να το παίξετε ....δημοκράτης και ειρηνιστής (απέναντι στο Ισραήλ); Οι αλλαγές στο ισχύον σύνταγμα της Τουρκικής Δημοκρατίας αφορούν μόνο το κόμμα σας και τα δικά σας προσωπικά συμφέροντα!

Δεν μασάμε κύριε "ειρηνοποιέ" Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,

και ανώτατη εκλογική επιτροπή της Τουρκίας, το ισχύον σύνταγμα της Τουρκικής Δημοκρατίας του 1982 καταρτίσθηκε από τη χούντα Εβρέν και διαπνέεται από πνεύμα κατήχησης στον κεμαλισμό και είναι φαιδρό, φασιστικής αισθητικής στο προοίμιό του ποίου βυθίζεται η αξιοπρέπεια του ατόμου και των ελευθεριών του στην αξία της «προστασίας του ενιαίου και αδιαιρέτου του κράτους». Είναι περισσότερο χουντικός νόμος, παρά σύνταγμα δημοκρατικού κράτους. Αυτά δεν φροντίσατε κατηργηθούν, να αλλαχθούν, και τους εβρενικούς τους έχετε στα ώπα-ώπα...

Δεν μασάμε κύριε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Η απόφαση της ανώτατης εκλογικής επιτροπής της Τουρκίας να ορίσει ως ημερομηνία για το δημοψήφισμα έγκρισης της συνταγματικής αναθεώρησης τη 12η Σεπτεμβρίου 2010, ενώ η κυβέρνηση σας είχε υπόψη της την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος στα μέσα Ιουλίου, δεν μας μπερδεύει, αυτά άλλοι τα τρώνε...


Σχετικό θέμα: Ο "ειρηνοποιός" Recep Tayyip Erdogan.


Α.Τ.Ι.Α.(UFO) στη θαλάσσια περιοχή του Κατακόλου;

Αυτό το λευκό "αντικείμενο" που φαίνεται δεξιά στη φωτογραφία δεν υπήρχε σε παλαιότερες φωτογραφίσεις της NOAA...του 2007...Πλοίο δεν είναι!Μπορείτε να δείτε πως φαίνονται τα πλοία,αν μπείτε στο Google Earth...Να είναι υποβρύχιο;Φαίνονται τα υποβρύχια,όταν έχουν μαύρο χρώμα;Λέτε να είναι...λευκός καρχαρίας;Μα αυτό είναι τεράστιο...αυτή η λευκή σκιά έχει μήκος πάνω από 200 μέτρα!
Ή μήπως τρέχει κάτι άλλο,επειδή το Κατάκολο έχει γίνει το πρώτο λιμάνι τουριστικού προορισμού με πολλά κρουαζιερόπλοια κάθε ημέρα και με χιλιάδες τουρίστες; 
Δείτε σχετικά θέματα:  
 

Σχετικό θέμα: Περί ούφο και...μπούφων!

Το νέο Sukhoi T-50 PAK-FA

Το PAK FA ολοκλήρωσε σειρά κρίσιμων πτητικών δοκιμών
Η εταιρεία Sukhoi ολοκλήρωσε τις προκαταρκτικές δοκιμές επί εδάφους καθώς και των πτητικών δοκιμών των τριών πρωτοτύπων δοκιμών του υπό ανάπτυξη μαχητικού 5ης γενιάς PAK FA. Τα πρωτότυπα έχουν ολοκληρώσει σειρά δοκιμών όπως δοκιμή του συστήματος ανεφοδιασμού του αεροσκάφους ενώ μέχρι και σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 16 πτητικές δοκιμές.
Το νέο αεροσκάφος θα εξοπλιστεί με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα και αεροβοηθήματα ολοκληρωμένα με το νέο ραντάρ τεχνολογίας AESA με το οποίο θα εξοπλιστεί. Τα συστήματα του νέου μαχητικού θα του επιτρέπουν την ανταλλαγή δεδομένων με άλλα μαχητικά και με μονάδες στο έδαφος σε πραγματικό χρόνο. Στόχος των σχεδιαστών είναι η μείωση του φόρτου εργασίας του πιλότου και η επικέντρωση αυτού στην εκτέλεση των αποστολών που θα του ανατεθούν.
Η εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών και η σύγχρονη σχεδίαση του μαχητικού προσδίδουν στο PAK FA ιδιότητες μειωμένου ηλεκτρομαγνητικού, οπτικού και υπέρυθρου ίχνους αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες του κατά διαφορετικών στόχων. Η ρωσική Αεροπορία σε πρώτη φάση πρόκειται να αγοράσει 50-100 αεροσκάφη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δείτε το νέο Σουχόϊ και τον...Αρμένιο Πογοσιάν που είναι γενικός διευθυντής της Σουχόϊ...Σχετικά θέματα: Kαινούργιο μαχητικό αεροπλάνο

Α/φ Irkut 12 τόνων(Μπεριέφ)Το πιο κατάλληλο πυροσβεστικό αεροσκάφος!

Η Ρωσία στηρίζει την Ελλάδα.Μούγκα από τα ΜΜΕ.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ «ΚΛΗΡΙΝΓΚ» ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.Τι γίνεται ρε ΠΑΣΟΚαθίκια;Προχωράει το θέμα ή θα έρθουμε με τα...δρεπάνια;

Ο "ειρηνοποιός" Recep Tayyip Erdogan.
Σε γενικευμένο πόλεμο οι Κούρδοι στην Τουρκία!

Ρεπορτάζ του Gerd Höhler δημοσιεύετηκε πριν λίγες μέρες στη Stuttgarter Zeitung με τον τίτλο «Ο πόλεμος επιστρέφει στις κουρδικές περιοχές» και τον υπότιτλο «Τουρκία: Εξασθενούν οι ελπίδες για μία ειρηνική επίλυση του Κουρδικού». Αντάρτες του ΡΚΚ επιτέθηκαν πριν λίγες μέρες το βράδυ κατά φυλακίου παραστρατιωτικής χωροφυλακής στο Beyyurdu στα ΝΑ της Τουρκίας. Τρεις στρατιώτες και δέκα αντάρτες του ΡΚΚ έχασαν τη ζωή τους από τις ανταλλαγές πυρών, που ακολούθησαν. Το Beyyurdu βρίσκεται σε δύσβατη ορεινή περιοχή, περίπου 15 χλμ. από το Aktütün, όπου Κούρδοι αντάρτες είχαν σκοτώσει 17 στρατιώτες το 2008. «Η μάχη κατά της τρομοκρατίας θα συνεχιστεί ασχέτως κόστους», είχε δηλώσει τότε ο Πρόεδρος της χώρας, Abdullah Gül.
Ο πόλεμος επιστρέφει σήμερα στις κουρδικές περιοχές. Περισσότεροι από 50 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους από τον περασμένο Μάϊο σε συμπλοκές στα ΝΑ της χώρας, 20 μόνο τις τρεις τελευταίες εβδομάδες. Ο αριθμός των πεσόντων από πλευράς ΡΚΚ εκτιμάται ότι είναι πολύ μεγαλύτερος.
Μία ειρηνική επίλυση του Κουρδικού, που από το 1984 στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 40.000 ανθρώπους, φαινόταν πέρσι εφιτκή. Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdogan είχε υποσχεθεί στους Κούρδους περισσότερα πολιτικά και πολιτισμικά δικαιώματα. Η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει μεγάλες επενδύσεις στις υποβαθμισμένες κουρδικές περιοχές και χαλάρωσε τις απαγορε ύσεις σε ό, τι αφορά την κουρδική γλώσσα. Το ΡΚΚ φαινόταν να συμμετέχει στη «Πρωτοβουλία για τη Δημοκρατία» του Erdogan ανακοινώνοντας εκεχειρία τον Απρίλιο του 2009.
Διακηρύξεις και έργα της κυβέρνησης βρέθηκαν, ωστόσο, πολύ σύντομα σε πλήρη αντίφαση. Ο τουρκικός στρατός δεν ανταποκρίθηκε στην εκεχειρία του ΡΚΚ. Λίγες ημέρες μετά τη διενέργεια τοπικών εκλογών συνελήφθησαν 1.500 Κούρδοι πολιτικοί. Το έτος 2009 έκλεισε με την απαγόρευση του κουρδικού κόμματος DTP, το οποίο στις κουρδικές περιοχές εξασφάλισε ψήφους άνω του 70% και εξέλεξε Δημάρχους σε περισσότερες από 58 πόλεις.

Η ειρηνευτική διαδικασία έχει, εντωμεταξύ, αδρανήσει. Ο επικεφαλής του ΡΚΚ, Öcalan, κήρυξε τις προσπάθειές του για μία ειρηνική επίλυση του Κουρδικού ως αποτυχημένες. Το ΡΚΚ ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα παύση της εκεχειρίας και απείλησε για χτυπήματα στα δυτικά της χώρας, καθώς και σε τουριστικές περιοχές. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους πριν από δύο εβδομάδες στην Κωνσταντινούπολη, όταν το ΡΚΚ πραγματοποίησε βομβιστική επίθεση κατά ενός στρατιωτικού λεωφορείου.
Επιπλέον,* η Amnesty International την 19η Ιουλίου 2010 (προχθές,βλ.σύνδεσμο**) κατηγόρησε την Τουρκία ότι με πρόσχημα τον νόμο κατά της τρομοκρατίας παραβιάζει συστηματικά και τα δικαιώματα των παιδιών :
"Χτυπούν παιδιά με γκλόπ στις διαδηλώσεις, συλλαμβάνονται και φυλακίζονται σε κελί με ενήλικους και τελικά καταδικάζονται με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση σε μακροχρόνια φυλάκιση"....

Ο «ειρηνοποιός» κύριος Ερντογάν προτού προσπαθήσει ....να λύσει τα προβλήματα των Παλαιστίνιων και του Ιράν, μήπως θα έπρεπε να μιλάει και για ειρήνη μεταξύ Κούρδων και Τούρκων; Αλλά, μόλις χθές δήλωσε ότι θα πνίξει το ΡΚΚ στο αίμα. Ο ειρηνοποιός...
**Turkey urged to stop unfair prosecution of children under anti ... terror laws
*Μας τιμάει ιδιαιτέρως καθώς η Καθημερινή και άλλοι η μετά τη ανάρτηση μας της Τετάρτης, 21ης Ιουλίου 2010 στις 22-07-10 το έκαναν θέμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ....Πρόσφατα, οι ψυχές των Κούρδων λύγισαν καθώς φονεύθηκε ένα παιδάκι και πολλά τραυματίστηκαν στην στιγμή που έπαιζαν μπάλα κοντά σε τουρκικό στρατόπεδο-από χειροβομβίδα του τουρκικού στρατού. Δείτε το βίντεο:

Σχετικό θέμα:

«Τι ευτυχής, όποιος μπορεί να λέγεται Τούρκος»... Ιδού τα χάλια μας..

Οι Οθωμανοί ξανάρχονται...

Πηγή... ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΒΑΣΙΣ

Πόσο μακρύ χέρι έχει το...βαθύ τουρκικό κράτος;Νομίζουν ότι με το να κατεβάσουν ένα βίντεο ντοκουμέντο,κάτι έκαναν;Άσε που αυτό δείχνει ότι τρέμουν!Ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι Κούρδοι τους έχει λιανίσει!Μετρούν νεκρούς κάθε μέρα!Δείτε:

"Καρέ-καρέ" το βίντεο της επίθεσης του PKK στο τουρκικό στρατιωτικό φυλάκιο της Cukurca

Για αυτούς που κατεβάζουν τα βίντεο:Τι σας περιμένει ...:


Πόσα θα δούμε ακόμα από την Ηλεία...

Ηλεία: Βρέθηκαν ασύλητοι αρχαίοι τάφοι στον Σταφιδόκαμπο

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στο μουσείο της Ήλιδας


Μπροστά σε ένα ταφικό πιθάρι βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής

συνεργείο που άνοιγε θεμέλια για την κατασκευή σπιτιού στο Δημοτικό
Διαμέρισμα Σταφιδοκάμπου του δήμου Ανδραβίδας, στο οικόπεδο του
κ. Κώστα Μαρίνου. Ο αρχαιολόγος που επέβλεπε την ανασκαφή, όπως
προβλέπεται για την συγκεκριμένη περιοχή εξαιτίας της πλούσιας ιστορίας της, σταμάτησε την εκσκαφή και ενημέρωσε την
προϊσταμένη της Ζ’ ΕΠΚΑ Αρχαίας Ολυμπίας κα. Γεωργία Χαντζή για την ανακάλυψη. Χθες, κλιμάκιο αρχαιολόγων έφερε στο «φως», μετά από 2.500 χρόνια, το περιεχόμενο δύο τάφων, οι οποίοι βρέθηκαν ασύλητοι!
Τα ταφικά αντικείμενα απομακρύνθηκαν από το σημείο με πολύ μεγάλη προσοχή και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο μουσείο της Ήλιδας για συντήρηση και μελέτη.
Τυχεροί και… υπερήφανοι!
Από νωρίς χθες το πρωί στον χώρο της ανασκαφής βρέθηκε και ο δήμαρχος Ανδραβίδας κ. Γιάννης Παπανδρέου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι συγκινητικό να βλέπεις μπροστά σου την ιστορία της περιοχής μας πριν από 2.500 χρόνια. Είναι γνωστό ότι η περιοχή μας είναι γεμάτη αρχαιολογικούς θησαυρούς.
Η συγκίνηση την οποία ένιωσαν οι ιδιοκτήτες του χώρου που βρέθηκαν οι δύο τάφοι αλλά και όλοι οι κάτοικοι του Σταφιδοκάμπου δεν περιγράφεται. Πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον, όλα αυτά που έχουν βρεθεί κατά καιρούς στον Σταφιδόκαμπο, στο κλειστό γυμναστήριο Λεχαινών- Ανδραβίδας κ.α. να δοθούν σε ειδικούς που θα γράψουν την ιστορία της περιοχής από την εποχή της Αρχαίας Ήλιδας μέχρι σήμερα».
Τυχερός και περήφανος αισθάνεται ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου κ. Κώστας Μαρίνος, ο οποίος μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» είπε:
«Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε ένα σπίτι για τα παιδιά μας και βρεθήκαμε πάνω στα αρχαία ευρήματα. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που βρέθηκαν στον δικό μας χώρο αλλά θα αισθανόμασταν ακόμα πιο τυχεροί εάν μας ανήκαν κιόλας. Ο πιο τυχερός από όλους όταν βρίσκονται τέτοια ευρήματα είναι αναμφίβολα ο τόπος μας και η χώρα μας».

«Κλασική περίπτωση της Ηλείας»
Αναφερόμενη στα ευρήματα η προϊσταμένη της Ζ’ ΕΠΚΑ Ολυμπίας κα. Γεωργία Χαντζή είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της:
«Ενημερώθηκα την Κυριακή τηλεφωνικώς από τον φύλακα αρχαιοτήτων της Ήλιδας ότι στα θεμέλια οικοδομής στη θέση «Λακούλα» Σταφιδόκαμπου, βρέθηκαν αρχαία. Αμέσως δόθηκε εντολή και αρχαιολόγος με εργατικό προσωπικό και την εποπτεία του φύλακα αρχαιοτήτων, ξεκίνησαν ανασκαφικές έρευνες.
Εντοπίστηκε ταφικό πιθάρι με περιεχόμενο κεραμική και τερακότες το οποίο χρονολογείται στον 4ο π.χ. αιώνα, την εποχή που η Ηλεία είχε μικρές κόμες, μικρά χωριουδάκια και αντίστοιχα νεκροταφεία. Πρόκειται για κλασσική περίπτωση της Ηλείας. Η ανασκαφή συνεχίζεται, έχουν βρεθεί δυο συνολικά ταφικοί πίθοι. Σύνηθες έθιμο να θάβονται σε ταφικούς πίθους. Η έρευνα θα συνεχιστεί και η περιοχή των θεμελίων θα ελέγχεται και κατά τη διάρκεια των σκαφτικών εργασιών. Τα ευρήματα αποκομίστηκαν και βρίσκονται στην Ήλιδα».
Η ανασκαφή συνεχίζεται, έχουν βρεθεί δυο συνολικά ταφικοί πίθοι» - ανέφερε η προϊσταμένη της Ζ' Εφορείας Αρχαιοτήτων.
Πηγή
www.thebest.gr

Ελευθεροτυπία
ΙΧΩΡ 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΒΑΣΙΣ

Το Π.Ν.,το τζαμί,ο κίων και η γουρνοκεφαλή!

Κι αν ζητούσε κανείς από αυτούς τους δούλους που..."κυβερνούν" να αναστηλωθεί ένας,μα ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ,θα...έτρεχαν να κρυφτούν!Έναν κίονα του Ναού του Ολυμπίου ΔΙΟΣ αναστήλωσαν,με κόστος 80.000 ευρώ κι αυτόν για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και το έκαναν με βαριά καρδιά!

Ο Γερμανός αρχαιολόγος της Αρχαιολογικής Αποστολής φώναζε και είχε τους λόγους του,που δεν ήταν άλλοι από το γεγονός ότι ο κίων για να αναστηλωθεί κόστισε ΜΟΝΟ 80.000 ευρώ.Εκείνες τις ημέρες η Ελλάδα είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό και η ΕΠΟ είχε ανανεώσει το συμβόλαιο
του Ρεχάγγελου,με 1.500.000 ευρώ το χρόνο ως αποδοχές.!

Όλοι οι ΚΙΟΝΕΣ του ΝΑΟΥ του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ,στοίχιζαν λιγότερο και εφάπαξ!

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Σχετικό άρθρο   Περίεργο συμβάν χθες στο Ναυτικό...
Κάνατε πολλὰ τραγικὰ λάθη καὶ τώρα θὰ ἀρχίσετε να πληρώνετε γιὰ κάθε ἕνα ἀπὸ αὐτά. Δὲν θὰ σᾶς χαριστοῦμε γιὰ κανένα...
Ἡ πρᾶξις μας ἦτο προειδοποιητική!
Ἤ ἐσεῖς... ἤ Ἐμεῖς!!! ~
ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 
Πηγή...