01 Ιουνίου 2010

Αδέλφια...συνέλληνες...


Ο μικρός άνθρωπος και το ΜΕΓΑ ΣΥΜΠΑΝ.

ΗΛΙΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ-ΣΕΙΡΙΟΣ!

"Άγνωστα" αντικείμενα εντός του Ηλιακού συστήματος!!!

 

Ετοίμαζαν την προδοσία και ήξεραν πότε θα την κάνουν!

"OVERKILL"-"ΦΑΙΔΩΡΑ".Τι γνωρίζουν ο ΓΑΠ και η ΝΤΟΡΑ;

Περισσότερα στις...

Συγκλονιστικές μαρτυρίες των πρώτων Ελλήνων που έφτασαν πριν λίγο(Εχει χτυπηθεί ο Γιάννης Καρυπίδης;;)

Γράφει ο Γιώργος Σαρρής

Μιλούν τώρα στο ΣΚΑΙ οι πρώτοι Έλληνες που έφτασαν από το Ισραήλ.
Ο πρώτος ακτιβιστής και μέλος του πληρώματος έκανε τρομερές καταγγελίες.Νέες μαρτυρίες για ηλεκτροόκ κλπ.
Μας είπαν ότι δεν υπάρχουν έλληνες τραυματίες ενώ αυτός είπε οτι κτυπήθηκε άσχημα ο κινηματογραφιστής ακτιβιστής Γιάννης Καρυπίδης και άλλοι στο λιμάνι!!
Τι συμβαίνει;Ας μας πούνε πόσοι είναι οι Έλληνες που περιμένουμε να γυρίσουν πίσω;
Ο καπετάνιος ενός από τα ελληνικά πλοία κ.Στυλιανάκης ανάμεσα σε άλλα που είπε ζήτησε να κάνουν κάτι ολοι (και η TV με την δύναμη που έχει), για να επιστρέψουν άμεσα όλοι πίσω με ασφάλεια.Βρίσκονται στο έλεος ενός κράτους που δεν τηρεί κανένα πρόσχημα και το είδαμε.
Ας το φωνάξουν όλοι ΤΩΡΑ.
ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.........
Πηγή...

Ένας περίεργος εμπρησμός...

  Οι Παραβολάνοι...οι Παραβολάνοι...

Δεν καίγονται οι Έλληνες, φουντώνουν οι ψυχές τους!

Την προηγούμενη Πέμπτη, κάποιοι άγνωστοι μέχρι στιγμής, έβαλαν φωτιά στο σπίτι του Σωκράτη Χριστοδουλαρή στην Καμάριζα. Μετά τους εμπρησμούς σε βιβλιοπωλεία (βλ. Τα βιβλία διαβάζονται, δεν καίγονται, Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ, Η ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ) κάποιοι θεώρησαν ότι ο εμπρησμός σε οικία είναι η επόμενη κίνηση καταστροφής.

Ο Σωκράτης Χριστοδουλαρής έχει χρόνια που ζει και εργάζεται, όπως λέει και ο ίδιος, για την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Σαν Ιατρός είναι από τους λίγους επαγγελματίες που λειτουργούν με βάση την Ιπποκράτειο Ιατρική και έχει ιδρύσει εξειδικευμένα θεραπευτήρια, ενώ με μαζί με άλλους τέσσερεις βετεράνους στο λειτούργημα της Ιατρικής, ιδρύσανε την Ελληνική Εταιρία Χειροπρακτικής, Φυσικής Θεραπευτικής και Οστεοπαθολογίας.

Την κοινωνική του προσφορά εκφράζει μέσα από την "Λακωνική Αγωγή" και το πρόγραμμα της σκοπεύει να αποδείξει ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να ζήσουμε ολοκληρωμένα και κυρίως ικανοποιητικά, αγνοώντας ή αποφεύγοντας τον τρυφηλό, μαλθακό και άνευ νοήματος και αξιών τρόπο ζωής, ο οποίος μας υποβάλλεται καθημερινώς από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση και διάφορα «σεμινάρια»). Κάθε χρόνο εορτάζει με πολλούς άλλους Έλληνες τα Απολλώνια στο κτήμα του στην Καμάριζα. Στο κτήμα, εκτός από κατοικίες, υπήρχαν εγκαταστάσεις φιλοξενίας παιδιών με σκοπό την εκπαίδευση σύμφωνα με τα πρότυπα του αρχαίου ελληνικού ιδεώδους και ο χώρος είχε λειτουργήσει, μέσω των Απολλωνίων, ως ένας πνευματικός πυρήνας ελληνισμού.

Ασχολούμενος με τα κοινά και χωρίς να είναι επαγγελματίας πολιτικός, έβαλε τις δυνάμεις του για την στήριξη και λειτουργία στο Κόμμα Ελληνισμού, στο Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα, στο Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας και στο Πατριωτικό Μέτωπο.

Δεν είναι γνωστό ποιοί προκάλεσαν τον εμπρησμό στην οικία του Σωκράτη στην Καμάριζα. Πέρα από τις υλικές ζημιές, υπήρξαν ζημιές στις αναμνήσεις, στους κόπους μιας ζωής, στα αγαπημένα ελληνικά βιβλία και τα αντικείμενα συναισθηματικής αξίας του Σωκράτη. Οι φίλοι του πολλοί, έσπευσαν να τον βοηθήσουν από τα πρώτα κιόλας εικοσιτετράωρα.

Ένα καταλάβαμε όλοι από τον Σωκράτη και την στάση του, στις κουβέντες που είχαμε μαζί του. Οι Έλληνες είμαστε ακόμη πιο κοντά. Αυτό που κάψανε είναι το παλιό μοντέλο και ο αφύσικος κόσμος που έχουν προβάλει γύρω μας. Αυτό που καταστράφηκε είναι αυτό που μας έκανε να αφεθούμε στην λήθη και να μας χωρίζει. Αυτό που γίνεται τώρα είναι να είμαστε περισσότεροι και να βγάζουμε περισσότερη ισχύ και θέληση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ

Πηγή...