31 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ / ΑΥΦΑΝΤΗΣ

Αγαπητοί μου καλοπροαίρετοι φίλοι, θα ήθελα να ακούσετε με μεγάλη προσοχή 
και τα 3 βίντεο.   Ο Στρατηγός λέει μεγάλες αλήθειες, όπως τις έλεγε από πολλά χρόνια ο Σοφιανόπουλος.  Είμασταν και δεν θα ήθελα να εξακολουθούμε να είμαστε παντελώς κουτορνίθια, εύκολα να παρασυρόμαστε και αυτό λόγω των πολυγνωμιών ή και από άγνοια ή παρασυρμένοι από φόβους.  Ενώ πρέπει να ανακτηθεί η μεταξύ των πολιτών εμπιστοσύνη, δεν ξέρω ποιός θα ήταν ο ιδανικός τρόπος.  Ένα είναι σίγουρο, πως πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δύσκολοι και προσεκτικοί στις επιλογές μας.
Παρακολουθείστε τα και αν έχετε ήδη ερευνήσει παράλληλα άλλες πλευρές, κάποια από τα λεγόμενα, θα σας είναι πιο κατανοητά. 
Όπως ακούω τώρα στην τηλεόραση μιλούν για δημοψήφισμα.  Ο Σαμαράς ζήτησε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό !  Τι μπορεί ξαφνικά να άλλαξε, όταν αυτά τα δύο πρόσωπα είναι της ίδιας σχολής και από τους ίδιους δασκάλους, μέχρι σήμερα σε αντιπαράθεση και με πρωτοβουλία Σαμαρά αυτήν την φορά, να γίνει συνάντηση ;  Όταν

Oι καρέκλες είναι βολικές...


Δεν αυτοκτονούν, δεν παραιτούνται ...οι καρέκλες είναι βολικές….
Ενώ ο λαός (η πραγματική πλειοψηφία) πλέον δεν θέλει κανένα:

Εκλογές αντί του δημοψηφίσματος ζητά σύσσωμη η αντιπολίτευση!

δεν παραιτούνται ...οι καρέκλες είναι βολικές

Απάντηση ΚΚΕ.Κάτω η κυβέρνηση, εκλογές τώρα...


Ο ΣΤΟΚΟΣ θέλει σώνει και καλά να παραμείνει στην καρέκλα μέχρι να σιγουρευτεί για την κονόμα της οικογένειας που έχει στοιχηματίσει στην πτώχευση της Ελλάδας!Χρησιμοποιεί και θα χρησιμοποιήσει κάθε τερτίπι ώστε να βγάλει το λαγό!Βέβαια σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχουν και είναι συναυτουργοί όλοι οι βουλευτές του και όχι μόνο!Είναι ικανός να προκαλέσει ακόμα και εμφύλιο,προκειμένου να φέρει σε πέρας τα σχέδια των αφεντικών του.Άλλωστε έχει προϊστορία αυτή η οικογένεια στο να προκαλεί "ανένδοτους" διχασμούς και εμφυλίους...

Ο παππούς του Τζέφρυ προκάλεσε τον εμφύλιο...Διαβάστε την κατάπτυστη ομολογία του για το πως με ύπουλες και προδοτικές ενέργειες κατάφερε να διαλύσει ό,τι είχε απομείνει από τα ερείπια της Ελλάδας...εδώ
Πάρτε μια ιδέα της πονηρής αλεπούς στο μικρό απόσπασμα από το κατάπτυστο γράμμα του σε εφημερίδα της εποχής...
[«Φίλε κ. Διευθυντά,
(...) Και ερχόμεθα εις τον ιδικόν μας Δεκέμβριον. Γρά­φετε: "Ο Υψιστος μάς έκαμε δώρον την Επανάστασιν και τα Δεκεμβριανά. Διότι τι θα συνέβαινε αν δεν εγίνοντο; Διά να μη γίνουν ήμεθα τότε εις κάθε υποχώρησιν έτοιμοι, θα εδίδαμεν εις τους Κομμουνιστάς και ένα και δύο υπουργεία, ακόμα και πέντε. Σιγά σιγά θα τους παραδίδαμεν - για να μη γίνει Επανάστασις - και την Διοίκησιν και τον Στόλον και τον Στρατόν. Θα τους τα εδίδαμεν όλα".
Η διαφωνία μου είναι απόλυτος. Οχι ότι δεν υπήρξε "δώρον του Υψίστου" ο Δεκέμβρης... Αλλά ότι "θα τους τα εδίναμε όλα...". Διότι συνέβαινεν ακριβώς το αντίθετον: "Τους τα επαίρναμε όλα...". Και διότι επεμείναμεν, απεφάσισαν την Στάσιν...
 ... Το συμπέρασμα είναι ότι ο Δεκέμβριος ημπορεί να θεω­ρηθή "δώρον του Υψίστου". Αλλά, διά να ύπαρξη ο Δεκέμ­βριος, έπρεπε προηγουμένως να είχωμεν έλθει εις την Ελλά­δα. Και τούτο ήτο δυνατόν μόνον με την συμμετοχήν και του ΚΚΕ εις την κυβέρνησιν, δηλαδή με τον Λίβανον. Και διά να ευρεθούν εδώ οι Βρετανοί, οι οποίοι ήσαν απαραίτητοι διά την Νίκην, έπρεπε προηγουμένως να είχεν υπογραφή το Σύμφωνον της Καζέρτας. Και διά να μη γίνη η Στάσις - "το δώ­ρον του Υψίστου" - έπρεπε προηγουμένως να επιμείνω εις την άμεσον αποστράτευσιν του ΕΛΑΣ και να θέσω το ΚΚΕ ενώπιον του διλήμματος ή να αποδεχθή ειρηνικώς τον αφοπλισμόν του ή να επιχειρήση την Στάσιν, υπό συνθήκας όμως πλέον, αι οποίαι ωδήγουν εις την συντριβήν του. Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια.
Μετ' εξαίρετου τιμής
Γ. Παπανδρέου
1/3/48».] 

Γι αυτό η...


Απάντηση ΚΚΕ.Κάτω η κυβέρνηση, εκλογές τώρα


"Η εξαγγελία του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα σημαίνει ότι στήνεται ένας πελώριος μηχανισμός καταναγκασμού του λαού, όπου η κυβέρνηση και η Ε.Ε. θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα, τις απειλές, την προβοκάτσια για να γονατίσουν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, για να υφαρπάξουν το ναι στη νέα σύμβαση", τονίζει το ΚΚΕ.
Επισημαίνει ότι "το δημοψήφισμα πρόκειται να διεξαχθεί με έναν αντιδραστικό νόμο και βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τη θέση του ΚΚΕ με εκείνη της...........
ΝΔ και των άλλων κομμάτων, παρότι αυτή είναι διαμετρικά αντίθετη, ενώ η στρατηγική της κυβέρνησης ταυτίζεται με της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και των παρατρεχάμενών τους".
"Εκλογές τώρα. Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να τις επιβάλλουν και να τις υποδεχθούν με μαζικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα. Με τη δράση και την ψήφο τους να καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα στο αστικό πολιτικό σύστημα, να ανοίξουν το δρόμο για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, της εξουσίας των μονοπωλίων", καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Μπαβαρουάζ με φράουλες η επιστολή Ιερώνυμου προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο


Να αφήσουν τα πυροτεχνήματα τα πονηρά παπαδαριά και να πληρώσουν φόρους...


Επιστολή προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο απηύθυνε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, με αφορμή την κρίση.
Η ουσία είναι ότι η Αρχιεπισκοπή δεν θα είχε τη δυνατότητα να προσφέρει τα συσσίτια, εάν δεν είχε τις προσφορές των χορηγών και τη βοήθεια των εθελοντών. Το ερώτημα είναι ποιος ζήτησε από τον Ιερώνυμο να υποχωρήσει και σε τι... (στα πρωτοχριστιανικά χρόνια για να προσηλυτίζουν μοίραζαν φαγητά κάθε εβδομάδα-οι λεγόμενες αγάπες- σε πεινασμένους, φουκαράδες...). 
Μήπως με τέτοιους τρόπους βγαίνει και σήμερα η Εκκλησία στους δρόμους;

Χριστιανική λιτότητα...

Μπαβαρουάζ με φράουλες
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ
 (για να μη ξεχνάμε όταν ο λαός πεινάει, ποιός εθελοτυφλεί στη χρεοκοπία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας) ότι το βράδυ  της Κυριακής 18  Ιουλίου 2010 ο Μακαριώτατος παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Χίλτον». Στο τραπέζι ο Μητροπολίτης Βελγίου Παντελεήμων, ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ - που είναι και εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ε.Ε.- ο Επίσκοπος Νεαπόλεως Πορφύριος, η επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν Μαρία Δαμανάκη και οι πρεσβευτές Θ.Σωτηρόπουλος,Αλέξης-Πλάτων Χατζημιχάλης και Θρασύβουλος Σταματόπουλος. Το μενού είχε καπνιστό σολομό, μοσχάρι νουά με γεμιστά ραβιόλια, σαρλότ μπαβαρουάζ με φράουλες και λευκό κρασί. 
Ο Ζοζέ είχε έρθει στην Αθήνα και το καλοκαίρι του 2009, επί διακυβέρνησης
 Καραμανλή. Τον είχε μάλιστα ξεναγήσει στο νέο Μουσείο Ακρόπολης ο- τότε υπουργός Πολιτισμού- Αντώνης Σαμαράς. 

Ο GLOBOβαρεμένος έχει λυσσάξει για την παγκοσμιοποίηση!

Ανήμερα της Επετείου του ΟΧΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ στην παγκοσμιοποίηση του Γ' ΡΑΪΧ,αυτός περιφρόνησε για άλλη μια φορά τους Έλληνες(αλήθεια γιατί δεν έχει πάει ποτέ σε παρέλαση;) και πήγε να γιορτάσει την..."αραβική άνοιξη"!