11 Ιανουαρίου 2012

ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΑΟΖ, ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ


Σαφή και ξεκάθαρη θέση  υπέρ της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης όπως αυτή συνιστάται από την περίληψη της Μεγίστης (Καστελόριζου) σε αυτήν, παίρνει η Ρωσία σήμερα: Αυτή την ώρα το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov κινείται  ακριβώς επάνω στο σημείο που αμφισβητεί η Αίγυπτος ότι υπάρχει ελληνική ΑΟΖ, στα απώτατα όρια του FIR Αθηνών μεταξύ Μεγίστης και Καρπάθου, νοτιοανατολικά της Σητείας.
Σε δήλωσή  ανώτατου Ρώσου αξιωματούχου του υπουργείου Άμυνας από την Μόσχα σημειώνεται ότι «Η Ελλάδα έχει συγκεκριμένα δικαιώματα στην περιοχή και νησιά που συνιστούν αυτά τα δικαιώματα» εννοώντας φυσικά την Μεγίστη.
Σημειώνουμε ότι αυτή την στιγμή η ρωσική αρμάδα έχει απλωθεί σε όλη την ανατολική Μεσόγειο, από το ελληνοαιγυπτιακό σύνορο του FIR μέχρι τις ακτές του Λιβάνου με το Admiral Kuznetsov να βρίσκεται μόνο του με την συνοδεία ενός υποβρυχίου προστασίας στο σημείο που προαναφέρθηκε.
Βέβαια υπάρχει και ένας ακόμα λόγος για τον οποίο βρίσκονται εκεί: Είναι ακριβώς επάνω στην λεγόμενη «Κοιλάδα του Ηροδότου» η οποία θεωρείται ότι είναι από τις πλέον πλούσιες ενεργειακά περιοχές του πλανήτη με τα αποθέματα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο να συγκρίνονται με αυτά της Βόρειας Θάλασσας, όταν ανακαλύφθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’70!
Η Ρωσία, όπως και το Ισραήλ, έχει ζητήσει να προχωρήσει σε άμεσες γεωτρήσεις με ιδιαίτερα συμφέροντες όρους για την Ελλάδα, αλλά έχoυν εισπράξει έμμεση αρνητική απάντηση
Η μοναχική κίνηση του Admiral Kuznetsov από χθες το βράδυ (και μάλιστα χωρίς να κάνει ασκήσεις, απλά και μόνο προβολή ισχύος), από τις ακτές της Συρίας, μέχρι νότια της  Κύπρου και από εκεί στα όρια του FIR Ελλάδας-Αιγύπτου (όρια που καθορίζονται από το Καστελόριζο και εφάπτονται με την δυνητική ελληνική ΑΟΖ), μόνο τυχαία δεν είναι…
Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Εκπρόσωπος του ρωσικού Στόλου της Βόρειας θάλασσας, ανακοίνωσε  μέσω του ειδησεογραφικού πρακτορείου Interfax πως η Ομάδα Μάχης του ρωσικού αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov η οποία ναυλοχούσε στο λιμάνι Tartus της Συρίας – το δεύτερο μεγαλύτερο μετά από αυτό της Λαττάκεια – αναχώρησε από τα χωρικά ύδατα της χώρας τρεις ημέρες μετά την άφιξή της για ασκήσεις στην περιοχή νότια της Κύπρου, δηλαδή ακριβώς επάνω στις δύο θαλάσσιες περιοχές-»Οικόπεδα» που η Ρωσία έχει ζητήσει άδεια γεωτρήσεων και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων που πιθανόν θα εντοπίσει!
Όπως προαναφέρεται αυτή την ώρα (22:57:21,  11-01-2012) το αεροπλανοφόρο κινείται μεταξύ Ρόδου – Καστελόριζου και Καρπάθου.
Οι περιοχές αυτές είναι δυτικά του «Οικοπέδου 12″! Η ρωσική ναυτική δύναμη είχε καταπλεύσει την Κυριακή στη Συρία και παρέμεινε τρεις ημέρες στο πλαίσιο της επίσκεψής της εκεί.
Αντίστοιχα έχουν προγραμματιστεί ασκήσεις και για την βόρεια θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, μεταξύ των Κατεχομένων και της Τουρκίας.
«Η ναυτική δύναμη ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στο λιμάνι της Tartus με σκοπό την ανανέωση προμηθειών (τρόφιμα και πόσιμο νερό). Τα πολεμικά σκάφη αναχώρησαν από τα συριακά χωρικά ύδατα το απόγευμα της Τρίτης συνεχίζοντας την πορεία τους σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού Στόλου της βόρειας Θάλασσας.
Να σημειωθεί πως η αναχώρηση του ρωσικού Στόλου, ήταν να πραγματοποιηθεί μετά από τρεις ημέρες, καθώς η επίσκεψη που ήταν προγραμματισμένη για έξι ημέρες, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για την πρόωρη αυτή αναχώρηση.
Η ρωσική ναυτική δύναμη αποτελείται από το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov, το καταδρομικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy II, την φρεγάτα Yaroslav Mudry κλάσης Neustrashimy, την φρεγάτα Ladny κλάσης Krivak II, το ρυμουλκό Nikolai Chiker, τα πλοία ανεφοδιασμού Sergei Osipov, Vyazma, Kama και Lena και ένα ή δύο υποβρύχια πυρηνικής κρούσης που την προστατεύουν υποθαλάσσια. 
Το κρατικό συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA νωρίτερα είχε μεταδώσει πως η επίσκεψη του ρωσικού Στόλου ήταν δείγμα αλληλεγγύης προς τη Συρία και πως η Δαμασκός θαυμάζει την θέση που τηρεί η Ρωσία υποστηρίζοντας το λαό της χώρας.
Από την πλευρά του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει δηλώσει πως η επίσκεψη της ρωσικής ναυτικής δύναμης στο συριακό λιμάνι ήταν η ανανέωση των προμηθειών σε πόσιμο νερό και τρόφιμα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας της δύναμης του Στόλου της βόρειας Θάλασσας σε Ατλαντικό και Μεσόγειο.

Εκτακτο: Εκρηξη στο αυτοκίνητο του αρχηγού της Πυροσβεστικής


Άγνωστοι λίγο μετά τις 10 το βράδυ πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτη Μπονάτσου και ήταν σταθμευμένο στην οδό Αγ. Διονυσίου στο Μπραχάμι.

Το αυτοκίνητο υπέστη .......
σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Αττικής.
Ελληνικο καφενειο

Αίσχιστοι προδότες,είστε κατάδικοι εσχάτης προδοσίας,εφόσον δεν αναγνωρίζετε την ΑΟΖ...


Κάποιοι πεινασμένοι και αγράμματοι πριν 190 χρόνια μην έχοντας να χάσουν τίποτα,έδωσαν τη ζωή τους για να λευτερωθεί τούτος ο χιλιοποτισμένος με αίμα τόπος...Για να είμαστε εμείς σήμερα αραχτοί στους καναπέδες.Για να παρακολουθούμε από τα χαζοκούτια,τους σύγχρονους δυνάστες μας να ξεπουλούν τη γη που είναι γεμάτη από τα κόκκαλα εκείνων των αγράμματων που σκοτώθηκαν για μας!Κι εμείς;
Εμείς αφήνουμε τους προδότες να κυβερνούν και μάλιστα αγωνιούμε ποιός θα είναι αύριο...πρωθυπουργός!
Ανοιχτή επιστολή Μαρκεζίνη-Καρυώτη για την ΑΟΖ
Με ανοιχτή επιστολή προς όλες τις εφημερίδες ο ακαδημαϊκός Βασ. Μαρκεζίνης και ο καθηγητής πανεπιστημίου Θεόδ. Καρυώτης απευθύνουν έκκληση για άμεση απάντηση της κυβέρνησης στην πρόθεση της Αιγύπτου να αρχίσει συνομιλίες με Κύπρο και Τουρκία για το θέμα της ΑΟΖ.

 Ακολουθεί όλη η επιστολή:

 Προς τους Διευθυντές των εφημερίδων
Κύριε Διευθυντά,

Εδώ και αρκετό καιρό οι δύο υπογράφοντες, από κοινού και χωριστά o καθένας μας, επισημαίνουμε την ανάγκη κήρυξης και οριοθέτησης της ΑΟΖ μας, αντιμετωπιζόμενοι από τους «σοφούς» που...

Διαβάστε το: Επιστολή της Οργάνωσης "Θύρσος - Έλληνες Εθνικοί" προς Γεράσιμο Γιακουμάτο- Μιράντα Ξαφά


Ανακοίνωση 010/09-01-"2012"
Θέμα: Επιστολή της Οργάνωσης "Θύρσος - Έλληνες Εθνικοί" προς τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, περί της απαίτησής του να μπει ενοικιαστήριο στα Ιερά μας/Ανοιχτή επιστολή προς Μιράντα Ξαφά για τις δηλώσεις της επί του ιδίου θέματος και κάλεσμα προς κάθε Πολίτη για εκστρατεία Υπεράσπισης των Ιερών Τόπων μας.


Κύριε Γιακουμάτε.

Αυτή είναι μία επιστολή από μερικούς
« ψυχάκηδες και αγκυλωμένους» όπως χαρακτηριστικά αναφέρατε. 

Από αυτούς που σκέφτονται τόσο το αύριο, όσο και το σήμερα αλλά και το χθες αυτού του Έθνους.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που με τις δηλώσεις σας, το αίτημα-απαίτηση να ενοικιαστούν οι Ιερότεροι Τόποι των Ελλήνων, δεικνύετε στους Πολίτες ποιος είστε και τι είδους έργο θέλετε να επιτελέσετε στην Ιερή Γη τους.
Δυστυχώς για εσάς, η κρίσιμη μάζα των Πολιτών αυτής της χώρας, ως «αγκυλωμένοι και ψυχάκηδες» που είμαστε, δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση την υλοποίηση της αρρωστημένης σας πρότασης, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα συγκρουστούν ανοιχτά και με κάθε κόστος με το κατεστημένο που τόσο χυδαία επιθυμείτε να χτίσετε.
Μάλιστα σας προτείνουμε αφού ενδιαφέρεστε τόσο πολύ να βρείτε χρήματα για μισθούς και συντάξεις, να συνεδριάσετε εσείς οι «σοφοί και πρωτοπόροι» πολιτικοί και να ρίξετε κλήρο για το ποιοι από εσάς θα κάνουν την ανάγκη φιλότιμο και να κινήσετε τις διαδικασίες για να επιστραφούν στον λαό τα κλεμμένα και τα μιζαδόρικα λεφτά που σίγουρα φαγωθήκαν αλλά κανείς τελικά από εσάς δεν θέλει να ξέρει από ποιον.
Και ακόμη καλύτερα μετά τις εκλογές που σύντομα θα πραγματοποιηθούν και προφανώς θα αφήσουν εσάς εκτός πολιτικής σκηνής όπως και κάθε άλλον «πρωτοπόρο» που ωσάν να ήταν μαστροπός επιθυμεί να εκπορνεύσει τα Ιερά των Θεών μας, τη Γη των Προγόνων μας, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ενοικιάσουμε εσάς τους ίδιους προς κάθε ενδιαφερόμενο πανεπιστημιακό ίδρυμα για την καλύτερη διεξαγωγή των μαθημάτων:
« Παράδειγμα προς αποφυγή».
Καλύτερα πάμφτωχοι κύριε Γιακουμάτε και να αντικρίζουμε ως Έλληνες την Απολλώνια Γη με την Ελληνική Σημαία να κυματίζει δίχως πολυεθνικά σήματα, παρά χορτάτοι και ξεφτιλισμένοι «πολίτες του κόσμου».
Δηλαδή όπως η πλειοψηφία των πολιτικών της τελευταίας τριακονταετίας.
Ξανασκεφτείτε τι είπατε και ζητήστε συγγνώμη από το Έθνος..

Με «Αγκυλωμένους χαιρετισμούς»
Θύρσος - Έλληνες ΕθνικοίΠρος Μιράντα Ξαφά
Είναι αδύνατον να μην αισθανθεί κανείς απολύτως υπεύθυνος για το ότι άτομα με τη δική σας σκέψη
και άποψη για το Ιερότερο Σημείο όλης της Υφηλίου, τον Ιερό Ναό της Παλλάδος Αθηνάς,
διαδραματίζουν ρόλο στη πολιτική και οικονομική σκηνή της χώρας μας.
Δηλώσατε ότι δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα αν ένας ιδιώτης τοποθετούσε τέντα

και πούλαγε πορτοκαλάδες πίσω από το Ερέχθειο και ακούσαμε και μερικούς ελάχιστους να το 
βρίσκουν και καλή ιδέα.
Θα φροντίσουμε και εμείς λοιπόν να μάθει όλος ο πολιτισμένος κόσμος την γνώμη σας κοινοποιώντας
 τη δημόσια δήλωσή σας όπου μπορούμε στο

εξωτερικό.
Σας ευχαριστούμε που μας δίδετε τη μοναδική Ιστορική ευκαιρία, να ξεφορτωθούμε μια και καλή όλο
 το πολίτικο-οικονομικό σύστημα, δηλαδή όλους εσάς, που κατεδαφίζει δίχως καμία λαϊκή εντολή-
 αλλά σαφώς με ευθύνη του λαού, τις Προγονικές μας Αξίες εντός του.
Θα το επαναλάβουμε και σε εσάς όπως και στον Γεράσιμο Γιακουμάτο. Δεν πρόκειται με κανένα
κόστος να σας επιτρέψουμε να συλήσετε περαιτέρω τα Ιερά των Θεών μας.
Και εν τέλει όπως και σε κάθε ιδιωτική εταιρεία που τόσο μα τόσο πολύ εκτιμάτε, όταν κάποιος
υπάλληλος δεν επιτελεί σωστά το έργο του, τον απολύουν, έτσι και σε αυτή τη περίπτωση, καλούμε
κάθε Έλληνα Πολίτη, Εθνικό ή μη, να σας απολύσουν ομαδικά και μάλιστα το γρηγορότερο.
Για αυτό το σκοπό καλούμε κάθε Έλληνα Εθνικό, καθώς και κάθε Έλληνα Πολίτη που αντιλαμβάνεται
έστω και σε ένα ικανοποιητικό βαθμό την πραγματική Αξία των Σεβασμάτων του Έθνους, να
κοινοποιήσει μέσω αλληλογραφίας, ηλεκτρονικής ή άλλης μορφής, σε κάθε γνωστό του, με
εκατοντάδες χιλιάδες επιστολές που θα κάνουν το γύρο του κόσμου, ότι στην Ελλάδα επιχειρείται η
κατεδάφιση κάθε Πολιτισμικής Αξίας, η απαξία κάθε Δεσμού Προγονικού, και η έμπρακτη επίθεση
του Καπιταλισμού, όλα σε μία κίνηση, όλα σε μία πρόταση.
Ζητήστε την Αλληλεγγύη των Φιλελλήνων και των Εθνικών όλου του κόσμου ώστε να μην τολμήσουν καν να προχωρήσουν σε τέτοιες χυδαιότητες.
Όταν επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνος, θα πρέπει να επιστρέψουν σε Ναό,
όχι σε πολυεθνική επιχείρηση. Και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για αυτό.
Όχι, δεν είμαστε όλοι προσκυνημένοι και φοβικοί.

Θύρσος - Έλληνες Εθνικοί