15 Ιανουαρίου 2010

Ηθική αυτουργός της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή, η παρουσιάστρια Έλενα Σκορδέλη;

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.
Σε μια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή καταρρίπτοντας εκ πρώτης όψεως τα σενάρια περί πολιτικών κινήτρων και οικονομικών διαπλοκών. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ύποπτοι θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου να ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής τους, ενώ ανάμεσα στους υπόπτους είναι και πολύ γνωστή παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής της Κύπρου και μέτοχος στο κανάλι «ΣΙΓΜΑ». Πρόκειται για την παρουσιάστρια, Έλενα Σκορδέλη, η οποία αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση. Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι η γυναίκα είναι η ηθικός αυτουργός της δολοφονίας και έχουν ήδη προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου.
Η Έλενα Σκορδέλη βρέθηκε αιφνιδίως με το 20% των μετοχών του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», αφού -σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους στη Λευκωσία- πούλησε τη μεγάλη κτηματική της περιουσία αλλά και έλαβε τραπεζικό δάνειο. «Αγόραζε δεξιά και αριστερά μετοχές του Συγκροτήματος», αναφέρουν.
Στη συνέχεια ζήτησε να εισέλθει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», προκαλώντας την κατηγορηματική άρνηση του Αντη Χατζηκωστή. Φήμες που κυκλοφορούν στη Λευκωσία θέλουν την Έλενα Σκορδέλη να έχει επιχειρήσει να αποκτήσει και άλλο πακέτο μετοχών, χωρίς αποτέλεσμα. «Πίστευε πως είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου της Κύπρου» αναφέρουν χαρακτηριστικά πολλά δημοσιογραφικά στελέχη που την ήξεραν καλά. «Δεν του το συγχώρεσε ποτέ» επιμένουν οι δημοσιογραφικοί κύκλοι που έχουν αιφνιδιαστεί από τη δραματική κατάληξη αυτής της υπόθεσης. Η Έλενα Σκορδέλη εργαζόταν ως δημοσιογράφος και στην εφημερίδα «Σημερινή» και στον τηλεοπτικό σταθμό «SIGMA». Κάποια στιγμή ο Αντης Χατζηκωστής την «έκοψε» από τα δελτία ειδήσεων, της αφαίρεσε την εκπομπή της και στο τέλος την απέλυσε. Έκτοτε, το «έφερε βαρέως».

Σύμφωνα με το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η Έλενα Σκορδέλη αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση, ενώ ήδη οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της γυναίκας, επειδή υπάρχει η πληροφορία ότι έκανε ένα τηλεφώνημα μία ώρα πριν από τη δολοφονία σε έναν από τους τρεις φυσικούς αυτουργούς. Πάντως το θέμα παίρνει και άλλες διαστάσεις αφού δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι η δολοφονία του επιχειρηματία σχετίζεται ίσως και με άλλα θέματα.
Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ !!

Σάββατο 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 , ώρα 19.00
Ξενοδοχείο President
Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ
Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ !!
Φίλες και φίλοι
Η  νομοτελειακή πορεία της  σύγκρουσης με το σάπιο και το ψέμα είναι αναπόφευκτη. Η πατρίδα μας τελεί εδώ και αιώνες υπό πνευματική κατοχή και όχι μόνο.
Ξένες ιδεολογίες και δόγματα εξ ανατολών άλωσαν την υγιή άλλοτε Ελληνική ταυτότητα και έθνος. Χωρίς πολλά λόγια και ανούσιες φλυαρίες. Το Σάββατο 16  Ιανουαρίου του 2010 στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα , Ελληνες και Ελληνίδες που δεν προσκύνησαν τους εξουσιαστές της πατρίδας μας, κοσμικούς και θρησκευτικούς, δίνουν το μεγάλο παρών. Θα βρεθούμε όλοι εκεί. Θα πολεμήσουμε όλοι μαζί. Και σε όλους αυτούς που θεώρησαν ότι το μεγάλο Ελληνικό κίνημα τελείωσε θα τους στείλουμε το μήνυμα ότι όχι μόνο δεν τέλειωσαν μαζί μας όπως πίστεύουν , αλλά θα βρούν απέναντι τους ένα ακόμα μεγαλύτερο Κίνημα , μια πολύ μεγαλύτερη δύναμη απ αυτήν που θεωρούσαν ότι έχουμε. Βγείτε απ τα σπίτια σας, ξεβολευτείτε απ την θαλπωρή της αδράνειας  και ελάτε να νοιώσουμε όλοι μαζί το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής σε μια μοναδική εκδήλωση  δημιουργίας και δράσης. Δεν υποχωρούμε, δεν συνθηκολογούμε, δεν προδίδουμε τα ιδανικά και τις αξίες των προγόνων. Αλλά και, Αμες σε γ εσόμεθα πολλώ κάρονες. Αυτό είναι το σύνθημα. Εμείς να προσπαθήσουμε να γίνουμε  πολύ καλύτεροι τους. Μπορούμε ;  γιατί ο τίτλος της ελληνίδας και του Ελληνα δεν κερδίζεται με λόγια, αλλά μόνο με έργα.
16 Ιανουαρίου του 2010 ώρα 19.00 Ξενοδοχείο President

Εκείνο το βράδυ όλοι μαζί θα τσακίσουμε ανεπανόρθωτα το ηθικό των προσκυνημένων. Εκείνο  το βράδυ θα δείξουμε τον δρόμο της εντιμότητας,  της αξιοπρέπειας  και του αγώνα για την ελεύθερη Ελλάδα, σε όλους εκείνους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας  που παραπλάνησαν και εξαπάτησαν με τα φρικτά και τερατώδη ψέματα τους.
Εκείνο το βράδυ όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν στο πεπρωμένο . Εμείς, ενωμένοι  θα χαράξουμε τις λεωφόρους της μεγάλης ανατροπής του στημένου σκηνικού .
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Για μας τίποτα, για την Ελληνική ιδέα τα ΠΑΝΤΑ!!

Ο «ευρωπαϊκός προσανατολισμός» έριξε το καράβι σε ξέρα!

Γράφει ο alkimos

Η πραγματικότητα είναι μοιραίο να συναντηθεί κάποτε με την πλάνη και τότε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πέφτει αμείλικτος.

Το πρόσφατο άρθρο των Financial Times (εδώ), που δηλώνει λίγο πολύ ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για …αναχώρηση από τη ζώνη του Ευρώ, φαίνεται να ταρακούνησε ορισμένους κύκλους, ιδιαίτερα αυτούς που είχαν αρχίσει να θεωρούν τον εαυτό τους ως …Ευρωπαίο. Αυτή η «χρόνια ασθένεια» ορισμένων ήταν, που μας έφερε ως εδώ. Το σύμπλεγμα κατωτερότητας απέναντι στους «ευγενής» της γηραιάς ηπείρου και η μανία του γρήγορου πλουτισμού, με κόστος την ισοπέδωση των παραδοσιακών αξιών.
Η διαχρονική φαυλότητα, η ματαιοδοξία και η απληστία, δημιούργησαν την νοοτροπία του «ωχαδερφισμού» και της «αρπαχτής». Η διαπλοκή έγινε το εθνικό μας σπορ, καθώς το μόνο που εισπράτταμε ως λαός από τους μακρινούς συγγενείς της Δύσης ήταν όλα τα αρνητικά τους στοιχεία. Αντί να μάθουμε να σκεπτόμαστε ορθολογικά και όχι συναισθηματικά (παρορμητικά) και αντί να διακρίνουμε πως η πειθαρχία όπως επίσης η τάξη και ο νόμος είναι στοιχεία απαραίτητα για πρόοδο και επιβίωση, κοιτάξαμε να εξομοιωθούμε μόνο σε ότι αφορά τον αμοραλισμό.
Η πραγματικότητα είναι μοιραίο να συναντηθεί κάποτε με την πλάνη και τότε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πέφτει αμείλικτος.  Και η ελληνική κοινωνία είναι οικοδομημένη επάνω στην πλάνη και την ουτοπία και η ώρα των αποκαλυπτηρίων έφτασε. Ποτέ δεν ήταν ευρωπαίος ο σύγχρονος Έλληνας και ούτε θα μπορούσε ποτέ να γίνει. Αυτό συμβαίνει, διότι έχει συναίσθημα, έχει ταπεραμέντο, έχει ζωντάνια αλλά και …κουτοπονηριά. Η ντόπια νοοτροπία, με πολύ βαθιές ρίζες, κάνει τον κάθε Έλληνα να πιστεύει ότι είναι «θεός». Αυτή η νοοτροπία μπορεί να έφερε σε άλλες εποχές κάποια πλεονεκτήματα, μακροπρόθεσμα όμως, καθώς ο κόσμος έχει γίνει ποια ένα «χωριό», η εσωστρέφεια είναι καταστροφική. Έχει παρερμηνεύσει ο Έλληνας τον όρο «ελευθερία» εφαρμόζοντάς τον μόνο σε ότι τον ικανοποιεί, σε ότι του είναι ευχάριστο. Ό,τι του είναι δυσάρεστο το θεωρεί ως στέρηση της υποτιθέμενης ελευθερίας του και το απεχθάνεται, σ’ αυτά περιλαμβάνονται: η πειθαρχία, ο νόμος και η τάξη, η κοινωνική συνείδηση.
Δεν υπάρχουν πια σήμερα λαοί με την έννοια που είχαν χθες. Η ανθρωπότητα έχει γίνει ένα κράμα, με κοινές ανάγκες, κοινά συμφέροντα και κοινές επιδιώξεις.  Ύψιστος κανόνας εύρυθμης λειτουργίας αυτής της κοινωνίας είναι η υπακοή σε κανόνες. Μόνο όσοι έχουν την βούληση –και την ικανότητα- της προσαρμογής μπορούν να επιβιώσουν, οι «ατίθασοι» και οι «ταραξίες» αποβάλλονται ως ξένο σώμα, και τέτοιοι είναι δυστυχώς οι σύγχρονοι «Ελλαδίτες».
Άρα; Άρα η απομόνωση -με όλα τα συνεπακόλουθα- είναι η μόνη φυσική συνέπεια.
Συμπέρασμα: Είναι μάλλον μοιραίο, ο σύγχρονος Έλληνας να τα καταφέρνει ως μονάδα αλλά να μη μπορεί να αυτοκυβερνηθεί ως λαός! Οπότε, «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».
Παραπέμπω στο σημείο αυτό σε ένα παλαιότερο άρθρο μου (24.09.09) που είχε τον τίτλο: «Πόσο κοντά είμαστε στο νέο  «δυστυχώς επτωχεύσαμεν;» και προτρέπω τους αναγνώστες να διαβάσουν και τα σχόλια.
Πολύ ενδιαφέρον είναι και το σημερινό άρθρο στο Anti News: “Οι 100 πρώτες ημέρες σε … μια ημέρα”, Παροτρύνω επίσης να αναγνωστούν τα πολύ ενδιαφέροντα σχόλια, που είναι το αδιαμφισβήτητα δυνατό σημείο του εν λόγω portal.
.

Η αυθεντική δήλωση του Ισοκράτη (436 π.Χ-338 π.Χ.), που φανερώνει, πόσο λάθος δρόμο πήραμε (*).
.
(*) ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: «Διότι εκείνοι που διοικούσαν την πόλη τότε [στην εποχή του Σόλωνα και του Κλεισθένη], δεν δημιούργησαν ένα πολίτευμα το οποίο μόνο κατ’ όνομα να θεωρείται το πιο φιλελεύθερο και το πιο πράο από όλα, ενώ στην πράξη να εμφανίζεται διαφορετικό σε όσους το ζουν· ούτε ένα πολίτευμα που να εκπαιδεύει τους πολίτες έτσι ώστε να θεωρούν δημοκρατία την ασυδοσία, ελευθερία την παρανομία, ισονομία την αναίδεια και ευδαιμονία την εξουσία του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, αλλά ένα πολίτευμα το οποίο, δείχνοντας την απέχθειά του για όσους τα έκαναν αυτά και τιμωρώντας τους, έκανε όλους τους πολίτες καλύτερους και πιο μυαλωμένους.» - (παρ. 20 του Αρεοπαγιτικού λόγου).