15 Αυγούστου 2008

Δώρο...του Χρουτσόφ η Κριμαία στην Ουκρανία!!!

Βρισκόμαστε ήδη σε περίοδο Γεωπολιτικών ανακατατάξεων από τότε που η ΕΣΣΔ διαλύθηκε από τους ίδιους οι οποίοι την είχαν δημιουργήσει!!!Στην πρώτη κομμούνα συμμετείχαν 450 Εβραίοι σε ένα σύνολο 550 κομμουνιστών!!!!Στη διάλυση της πρώην ΕΣΣΔ συμμετείχαν οι γνωστοί 30 Εβραίοι(ψάξτε τα ντοκυμαντέρ,ειδήσεις,συνεντεύξεις της εποχής).
Όπως ο Εβραίος Γιόζεφ Μπροζ Τίτο έδωσε εσκεμμένα στη Νότια επαρχία της πρώην Γιουγκοσλαυίας το όνομα της Μακεδονίας,ενώ μέχρι τότε λεγόταν Βαρντάρσκα,έτσι και ο Χρουτσόφ το 1956 "χάρισε" στη Σοβιετική Δημοκρατία της Ουκρανίας την Κριμαία,όντας μια περιοχή καθαρά Ρωσική!!!!!
Τι θα γίνει τώρα;Ήδη η Ρωσία υπενθύμησε στην Ουκρανία τη "δωρεά" του Χρουτσόφ,μετά τις βλακώδεις κινήσεις της σχετικά με τη Ρώσικη Αρμάδα της Μαύρης Θάλασσας,αλλά και με την Αεροπορία!!!!(Πρέπει,λέει,από εδώ και πέρα 72 ώρες πριν να ενημερώνεται ο Στρατός της Ουκρανίας για τις κινήσεις των Ρώσων)!!!!!Υπάρχει περίπτωση να δεχτούν οι Ρώσοι ένα τέτοιο τελεσίγραφο;;;;Τη στιγμή μάλιστα που η περιοχή κατοικείται από Ρώσους και ο Μεντβέντεφ έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι όπου υπάρχουν Ρώσοι και κινδυνεύουν θα επεμβαίνει;;;;Ειδικά όταν αυτοί οι Ρώσοι θα αρχίσουν να ζητούν την ένωση με τη μαμά Ρωσία;;;;
Είναι γεγονός ότι από τη στιγμή που ανοίχτηκαν οι ασκοί του Αιόλου,τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο,παρασύροντας στη δίνη του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου όλο και περισσότερες χώρες!!!!!Στο τέλος είναι σίγουρο ότι αυτοί που δημιούργησαν και ξεκίνησαν αυτό τον πόλεμο θα καταστραφούν ολοκληρωτικά!!!!!!!!!
Γιατί "όποιος ανοίγει λάκκο για τους άλλους στο τέλος πέφτει ο ίδιος μέσα"!!!!!!!!

Ο Θεός τους στο Διαδίκτυο!!!!Τώρα έγινε...ηλεκτρονικός,σε λίγο θα γίνει και Βιονικός!!! Αλλάζει πρόσωπα όπως ο...Χαμαιλέων!!!!!

Ε,τώρα δε χρειάζονται ταξίδια,ταλαιπορείες,συνωστισμοί!!!!!!
Ο...πανταχού παρών και τα πάντα...πληρών,έγινε διαδικτυακός με... οπτικές ίνες!!!!!
Τα θαύματα on line και το ΧΡΗΜΑ προκαταβολή:επί τω ηλεκτρονικώ...κανίστρω και ούτω...γένοιτο!!!!!!Ως χαμαιλέων αλλάζει συνεχώς τρόπους και συμπεριφορά,ακολουθώντας τις...Ανθρώπινες Επιστήμες!!!!
Αντί να δείχνει ο...Γιαχβέ της Βίβλου το...δρόμο στους υπηκόους του,ακολουθεί την τεχνολογική εξέλιξη των...πλασμάτων του!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια απλή ερώτηση:Αν,λέμε αν,τη στιγμή του ηλεκτρονικού θαύματος,γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος,το θαύμα θα επαναληφθεί άμα τη επανηλεκτροδότηση ή θα χαθεί ως μη γενόμενο;;;;;;;;;;
Φανταστείτε και το...χειρότερο.Να μπει κάποιος χάκερ και να σπάσει τους κωδικούς του...παγκαριού!!!!!!!!Τσαντίλα ο....θεός του ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!

http://atsarantos.blogspot.com/
Παρασκευή, 15 Αύγουστος 2008

Ηλεκτρονικό τάμα στην Παναγία της Τήνου.

Τέρμα στο στριμωξίδι, στις ουρές και στη ζαλάδα από το λιβάνι, βάζει η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, με την πρωτοποριακή ιδέα του ηλεκτρονικού τάματος και της ηλεκτρονικής προσευχής. Στο εξής οι πιστοί θα μπορούν να προσεύχονται όπως στην ταινία " Θεός για μία μέρα" με τον Τζιμ Κάρεϋ. Θα στέλνουν το email τους και ο παπάς της Μεγαλόχαρης της Τήνου θα κάνει download, και ανάλογως το αίτημα θα πατάει accept ή delete. Σε περίπτωση λάθους θα πατάει undo, ενώ αν πρόκειται για πανομοιότυπες παρακλήσεις θα κάνει copy-paste. Στα τάματα θα γίνεται save as ενώ θα υπάρχει πάντα backup έτσι ώστε, ακόμη και σε περίπτωση format, να μην χάνεται τίποτα. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα files θα είναι σε folder zipαρισμένα ώστε ο hard disk να μην χρειάζεται defrag και scandisk κάθε λίγο και λιγάκι. Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τα spam τάματα. Στο αμέσως επόμενο στάδιο προβλέπεται και απ' ευθείας σύνδεση με το paypal. Email ελέησον, λοιπόν!
3 σχόλια

Οι Αμερικάνοι έχασαν τους δορυφόρους.Ηλεκτρονικό μπλακ άουτ από τους Ρώσους!!!

Και μια είδηση που μάλλον πέρασε απαρατήρητη.
Οι Αμερικανοί,λέει,δεν είχαν καμμία εικόνα για τις κινήσεις των Ρώσων επειδή είχαν αποσυντονιστεί οι δορυφόροι τους!!!!!
Ρυθμίζουν πάλι,λέει, τους δορυφόρους και ξαναστοχεύουν!!!;;;;;
Ακούστηκε η είδηση στα κανάλια χθες 14-8-2008.
Δηλαδή τι έγινε;Πως έγινε αυτό;Χάλασαν οι δορυφόροι;Έγινε μπλακ αουτ;;!!!!
Ας θυμηθούμε τώρα κάτι ανάλογο που έγινε το1999 όταν το ΝΑΤΟ χτυπούσε τη Σερβία.
Ενώ είχαν ξεκινήσει οι βομβαρδισμοί και τα χτυπήματα με πυραύλους,κυκλοφόρησε μια είδηση στις εφημερίδες,ότι ένα σαπιοκάραβο του Ρωσικού στόλου έφυγε από τη Μαύρη Θάλασσα με κατεύθυνση την Αδριατική.Μέχρι να φτάσει,το ΝΑΤΟ δεν είχε καμμία απώλεια κάποιου αεροσκάφους ή πυραύλου!!!!
Και ξαφνικά όταν έφτασε είδαμε τότε να πέφτουν "αόρατα" αεροσκάφη τύπου Στελθ,να χάνουν πύραυλοι το στόχο τους και να πέφτουν στην Πρεσβεία της Κίνας στο Βελιγράδι,στη....Βουλγαρία και αλλού(καλά που δεν ήρθε κάποιος και στην Ελλάδα!!).
Αν συνδιάσουμε το γεγονός ότι οι Ρώσοι είναι πρωτοπόροι στο Διάστημα(Γιούρι Γκαγκάριν,Λάικα),άρα πρωτοπόροι και στα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ,τότε μπορούμε άνετα να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι είναι πολλές σκάλες ανώτεροι και στον ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!!!
Προσθέστε κι αυτό που είπε ο Πούτιν ως απάντηση στους Αμερικάνους για την "αντιπυραυλική ασπίδα" που θέλουν να εγκαταστήσουν σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης για δήθεν άμυνα έναντι του...Ιράν!!!!!! Ο Πούτιν περίπου είπε:"βάλτε όσους πυραύλους θέλετε εσείς,εγώ έχω το...αντίδοτο!!!!!!!!!!!!
Γιαυτό παρατηρούμε μια αμηχανία του...ΝΑΤΟ,της Ευρώπης των...Μπαρόζο και Χαφιέ Σολάνα και γενικώς όλων των Παγκοσμιοποιητών!!!!!!!
Το μόνο που ψελίζουν είναι ότι θα κάνουν "ντα" τη Ρωσία επειδή έκανε,λέει, "ασύμμετρη επίθεση"!!!!!Θα τη διώξουν,λένε, από τους G8,από άλλους Παγκόσμιους Οργανισμούς,κλπ.κλπ.!!!!!
Ο Μεντβέντεφ τους απάντησε ότι: "ουδεμίαν χρείαν έχομεν" των.....Οργανισμών σας,
στους οποίους μόνο πληρώνουμε ενώ μας είναι άχρηστοι.Εμείς έχουμε την Κίνα!!!!!!!
Βγάλτε λοιπόν τα συμπεράσματά σας για αυτά που γίνονται κι αυτά που θα γίνουν!!!!