22 Φεβρουαρίου 2013

Απάντησε η Άγκυρα: "Στην τουρκική υφαλοκρηπίδα ανήκει το Καστελόριζο"!ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ


H Άγκυρα τελικά απάντησε στην χθεσινή ρηματική διακοίνωση των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από την Ελλάδα στον ΟΗΕ με έναν αναμενόμενο τρόπο και ο οποίος δείχνει ότι έχει μεν αιφνιδιαστεί, αλλά και ότι σκοπεύει να ακολουθήσει πορεία σύγκρουσης με την Ελλάδα στην Α.Μεσόγειο.

ЭЄ 2013 ЭЄ END...ΜΕ END ΚΑΙ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΡΑ!!!


Η συνωμοσία ολοκληρώνεται στις 24/2/2013...άμοιρη Κύπρος...


κυπρος.jpg
Η συνωμοσία ολοκληρώνεται στις 24/2/2013
Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών την περασμένη Κυριακή 17/2/13 επιβεβαίωσε πλήρως τα όσα σας αναφέρω στο πιο κάτω άρθρο μου με τίτλο ''2008-2013 Βρώμικα παιχνίδια εξουσίας'' που σας είχα αποστείλει την περασμένη βδομάδα Η συνομωσία για κατάληψη της εξουσίας που άρχισε το 2008 ολοκληρώθηκε. Λέγω ολοκληρώθηκε γιατί ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στις 24/2/2013 μεταξύ των ανθυποψηφίων Νίκου Αναστασιάδη του ΔΗΣΥ και Σταύρου Μαλά του ΑΚΕΛ θα είναι απλά διαδικαστικού χαρακτήρα.

Κατακλυσμός άρθρων από τον αγαπητό Αντιπρόεδρο της END...
Βάλλει κατά ριπάς στοχεύοντας στην,όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων,ενεργοποίηση του Θύμου Αδένος...Πιέζει συνεχώς,ώστε να προκαλέσει την αφύπνιση και ενεργοποίηση της Ελληνικής Ψυχής,σε όσους ακόμα βιώνει λάθρα... 

Το πρόβλημα του ελληνικού μας λαού ξεκινάει με τις... προσφωνήσεις

Ο τίτλος του άρθρου που μόλις έλαβα ισχυρίζεται προς απευθύνεται «προς τους άφρονες πολιτικούς». Εντός του κειμένου όμως, η προσφώνησις λέει: «ξιότιμον Κον Σαμαράν ντώνιον»!

Φαντάσου πως είσαι ένας από τους ιδιοκτήτες-εταίρους μίας εταιρείας, η οποία ονομάζεται 'Δ.Π.Ε.'. Γιά κάποιον λόγο χρειάζεσαι έναν από τους υπαλλήλους της εταιρείας σου να μεταφέρει επειγόντως κάποιο σημαντικό έγγραφο σε έναν πελάτη σου.

Καλείς λοιπόν αμέσως έναν από τους υπαλλήλους σου από το τμήμα προσωπικού της εταιρείας σου. Πως θα τον προσφωνήσεις;

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Μήνυμα του Αρτέμη Σώρρα: άρδην επιτακτική η συνένωση του ελληνικού μας κόσμου


images.jpgΜήνυμα του Αρτέμη Σώρρα: άρδην επιτακτική η συνένωση του ελληνικού μας κόσμου

Στην πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή 'Αθέατον', με τον Άκη Ρούσσο, ξεκάθαρα ακούγονται τα όσα έχει να πει ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, γιά όλα εκείνα τα τεχνητά εμπόδια, που κατατρομοκρατημένη πλέον εγείρει η άρδην ανθελληνική, από την εποχή του Ιωάννου Κωλέττη -που εισήγαγε τη φαυλοκρατία στην Ελλάδα- και του Όθωνος-Φρειδερίκου-Λουδοβίκου, πρίγκιπος της Βαυαρίας, ξενόφερτη και στυγνά τυραννική κομματοκρατία, που με όλα της τα κόμματα κατακερματίζει και κομματιάζει την ελληνική μας κοινωνία στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και έτσι αφανίζει τον ελληνικό μας κόσμο και πολιτισμό, ώστε να μην εξαναγκαστεί να εξετάσει καν την πατριωτική προσφορά του εις την ελευρερίαν του ελληνικού μας κόσμου επενδυτή, Έλληνα Αρτέμη Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/) [1].

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Η αυστηρή περιχειρίδα(gauntlet) των δύο κριτηρίων υπέρ του λαού...


images.jpgΗ αυστηρή περιχειρίδα (gauntlet) των δύο κριτηρίων υπέρ του ελληνικού μας λαού

Χαίρε συνΈλληνα και συναγωνιστή μου, Δρ. Κωνσταντίνε Χ. Κυριακίδη,
Παρακαλώ σε πάρα πολύ, λογικά και μαθηματικά να υπολογίσεις τι ακριβώς ζητάς από τον Αρτέμιο Σώρρα. Στην ουσία του ζητάς να αποσύρει τους χρηματιστικούς πόρους, που ήδη έχει επενδύσει στην απελευθέρωση και στην ελευθερία του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού και να τους ρίξει μέσα στην όποια μαύρη χρηματιστική τρύπα, της άρδην ανθελληνικής, από την εποχή του Ιωάννου Κωλέττη -που εισήγαγε τη φαυλοκρατία στην Ελλάδα- και του Όθωνος-Φρειδερίκου-Λουδοβίκου, πρίγκιπος της Βαυαρίας, ξενόφερτηςκαι στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας, που με όλα της τα κόμματα κατακερματίζει και κομματιάζει την ελληνική μας κοινωνία στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και έτσι αφανίζει τον ελληνικό μας κόσμο και πολιτισμό.