08 Μαρτίου 2011

Τζιμάκος και...Θαπατέρα!!!!


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ (13/3/2011 11:00πμ)

£¥“š• ¤¡©£— “™‘ ¤Ÿ  ’©œŸ ¤©  12 ˜•© 
(13/3/2011 11:00À¼)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ...ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ...ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ...
Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί, ενεργοί πολίτες και συλλογικότητες, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρία στην Αρχαία Αγορά των Αθηνών.

Αίτημα, να μη θάψει και καταστρέψει ο ΗΛΠΑΠ κάτω από τις ράγες το βωμό των 12 Θεών. Το μνημείο είναι ένα από τα σημαντικότερα της πόλης των Αθηνών και αποτελεί διαχρονικό σύμβολο του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

Αυτά βεβαίως είναι ψιλά γράμματα για τους νεοβανδάλους του κατοχικού κράτους και τους νεογιάπηδες τεχνοκράτες, οι οποίοι με απολίτιστη αλαζονεία δεν διστάζουν να βεβηλώσουν έναν από τους Ιερούς Τόπους των προγόνων μας και της αρχαίας Δημοκρατίας. Όλοι οι άνθρωποι με συνείδηση και παιδεία οφείλουν να είναι εκεί και να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην καταστροφή του σημαντικότατου αρχαιολογικού μνημείου. Περισσότερα...Schizas.com

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΙΧΩΡ.

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΙΧΩΡΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥ «ΙΧΩΡ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ «ΕΥΑΝΔΡΟΣ»
ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 88 ΠΕΜΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ-210-3840676

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 7-9
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ, ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

Ημέρα της Γυναίκας.Αλήθειες και παραμύθια...

Piazza armerina couple
(A man holding a large bird? Where are the saints, angels and religious motifs?)
Αναρωτιόμαστε κι εμείς!"Που είναι οι άγιοι,οι άγγελοι και τα θρησκευτικά μοτίβα;"Τον 3ο-4ο αιώνα μετά...τον μισογύνη Σαούλ-Σαύλο-Παύλο;Μάλλον δεν έτυχε να περάσει από τη Σικελία!

Μια 15χρονη μαθήτρια μέλος του κινήματος "δεν πληρώνω" έστειλε τους ελεγκτές στο τμήμα!



«Λευτεριά …. στους ελεγκτές»
Το περιστατικό έγινε χτες το βράδυ στην γραμμή 14, περίπου στις 8.30μ.μ. Όταν οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ, ζήτησαν εισιτήριο από την 15χρονη μαθήτρια, αυτή τους δήλωσε ότι είναι μέλος του κινήματος «δεν πληρώνω» και ότι κάνει συνειδητή πολιτική πράξη , για τον λόγο αυτό, αρνείται να δώσει τα στοιχεία της, στους ελεγκτές και θα τα δώσει μόνο αν της τα ζητήσει κάποιος αστυνομικός. Τους δήλωσε, ότι επιθυμεί να κατεβεί στην επόμενη στάση, γιατί εκεί την περιμένει ο πατέρας της και ότι δεν έχουν δικαίωμα να την κρατήσουν.

Τι κάνουν οι Ολλανδοί πεζοναύτες στην Λιβύη;

Τη περασμένη Κυριακή (27-02-2011) έγινε στην Λιβύη σύλληψη τριών Ολλανδών πεζοναυτών. Οι τρείς πεζοναύτες αποτελούσαν πλήρωμα ελικοπτέρου που προσγειώθηκε κοντά στο λιμάνι της Σύτης, με την αιτιολογία ότι θέλουν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση αμάχων, κυρίως ξένων πολιτών (με ελικόπτερο; Καλά, πόσους χωράνε;) που είχαν παγιδευτεί στις συγκρούσεις που μαίνονταν στη Λιβύη (στο λιμάνι της Σύτης;). Το παράδοξο είναι ότι το λιμάνι της Σύτης θεωρείται ένα από τα προπύργια του Μουαμάρ Καντάφι και οι Ολλανδικές αρχές είχαν κρατήσει  μυστική την ομηρία των τριών πεζοναυτών...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Καντάφι προτείνει στους επαναστάτες να γίνει λαϊκή συνέλευση. Ενδεχομένως να ζητήσει εγγυήσεις για την παραίτηση του μεταδίδει το Al-Dschasira.