07 Οκτωβρίου 2008

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ των "Αντικυθήρων"!!!!Τι θα είμαστε χωρίς τους "μελανειμονούντες"!!!!!!!!

Πόσο πονάνε όταν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς!!!!!
Όταν τα βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια!!!!
Σκεφθείτε,σε ποιά μοίρα θα είμαστε ως Έλληνες,αν η λαίλαψ των "μελανειμονούντων" και το "ιερατείο" δεν είχαν καταστρέψει την Ελλάδα!!!!!!

«Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα) διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάν­θρωπο (βιβλικό) θεό (μας)... Αυτοί θα υποβληθούν στην αντί­­στοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιεί­κει­ας (!) αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβλη­θούν στην έσχατη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάπτισμα, θα πρέπει να παρου­σιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μας, μαζί με τις συζύγους και τα παιδία τους και μαζί με όλους του οίκου τους, για να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών. Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνω­ρί­ζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν (να ζητήσουν δηλαδή μόνοι τους το σωτήριο βάπτισμα!) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα, ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιούσιας, ούτε κινητής, ούτε ακίνητης. θα τουσ αφαιρεθουν τα παντα και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον, θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα (κλείσιμο σχολών!), που διδάσκεται από όσους πάσχουν από την νό­σο και την μανία (μάθησης!) των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη μπορούν πια να διαφθείρουν της ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν (λοιπόν) φανεί κάποιος τέτοιος άν­θρω­πος και δεν τρέξει στις εκκλησίες μας, μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμω­ρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές.
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.10

Και διηγώντας τα να κλαις!!!!!!
Μηχανισμός των Αντικυθήρων.Όσο τον ερευνούν τόσο ξ...


_______________________________________________________________
http://alkimosarchive.blogspot.com/

Μηχανισμός των Αντικυθήρων: οι νέες αποκαλύψεις

Αντικοινωνική πολιτική αναλγησία και ... ορατότης μηδέν!

ΕΑΡ(Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 64 / 2-10-2008

Θέμα: Αντικοινωνική πολιτική αναλγησία και ... ορατότης μηδέν!

Ο κ. Καραμανλής, χαμένος στη δική του συλλογιστική και στον δικό του κόσμο, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματός του, μας διαβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς, ότι δεν αλλάζει την πολιτική της κυβέρνησής του, μιας πολιτικής πλήρως αποτυχημένης και στερουμένης παντελώς κοινωνικής ευαισθησίας και προγράμματος, το οποίο θα προσδιόριζε με σαφήνεια τις πολυαναφερόμενες μεταρρυθμίσεις, που είναι απαραίτητες σ' όλους τους τομείς: φορολογικό, ασφαλιστικό, υγείας, παιδεία (και υπολοίπων), για την επανίδρυση του Κράτους που πάσχει όλο και περισσότερο, γιατί οι θεμελιώδεις αξίες του αδρανούν και καταρρακώνονται, η υλική ευημερία των πολιτών είναι ανύπαρκτη, δρόμος προς την πρόοδο δεν υπάρχει και η Ελλάδα έχει χάσει την ταυτότητά της και την ηθική και πνευματική της ανύψωση.

[ διαβάστε το κείμενο ]

Να εγερθεί έστω και ΤΩΡΑ,το ζήτημα της Ελληνικής μειονότητας των Σκοπίων.Ποτέ δεν είναι ΑΡΓΑ!!!!!

Είχαμε γράψει για την ελληνική μειονότητα των Σκοπίων,μήνες πριν!!!!
Αυτή την κίνηση θα έπρεπε το Ελληνικό Κράτος να την έχει κάνει πολύ πιο πριν αρχίσουν οι Σκοπιανοί να μιλούν για...δική τους "μειονότητα"!!!!
Έστω και τώρα,μετά από τόσες δεκαετίες,δεν είναι αργά!!!!
Το Ελληνικό Κράτος πρέπει να αγκαλιάσει ΚΑΙ αυτούς τους Έλληνες,διότι Έλληνες δεν είναι μόνο οι "μεν",είναι και οι "δε"!!

Έλληνες των Σκοπίων και συνθήκη 1913 για τα σύνορα..._

Σκόπια,Αλβανία και δολώματα....
_______________ _________________ ________________
__________________________________________________________________
http://strategy-geopolitics.blogspot.com/
Ανησυχία στη ΠΓΔΜ για ενδεχόμενη έγερση ζητήματος ελληνικής μειονότητας στη χώρα

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της σκοπιανής εφημερίδας "Nova Makedonija", με τίτλο «Οι Έλληνες μας δημιουργούν προβλήματα και με τις "μικρές μειονότητες"», εν αναμονή σχετικής θετικής Έκθεσης από την ΕΕ, στις αρχές Νοεμβρίου, οι λεγόμενες «μικρές μειονότητες» της ΠΓΔΜ ενδέχεται να εξελιχθούν σε νέο ανοικτό ζήτημα για την ΠΓΔΜ. Διπλωματικές πηγές της εφημερίδας υποστήριξαν ότι οι Έλληνες διπλωμάτες στις Βρυξέλλες προωθούν εντατικά σε αξιωματούχους της ΕΕ, την ιδέα να ελεγχθεί η αντιμετώπιση που έχουν στην ΠΓΔΜ οι μικρότερες εθνοτικές κοινότητες, όπως αυτές των Σέρβων, των Ρομά, των Τούρκων και των Βλάχων. Μετά τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ του VMRO-DPMNE και του μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος DUI, προστίθεται στο δημοσίευμα, η ελληνική διπλωματία εντόπισε τις μικρές μειονότητες ως "πιθανό αδύνατο σημείο της λειτουργίας των Αρχών της ΠΓΔΜ", επί του οποίου μπορεί να ασκήσει κριτική η ΕΕ.
Πηγή

Σχετικό δημοσίευμα: Η ελληνική Ομογένεια στην αντεπίθεση