06 Ιανουαρίου 2009

Ο.Η.Ε....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΣΑΚΑΛΙΑ.....ΥΑΙΝΕΣ........ΓΥΠΕΣ........ΦΙΔΙΑ.........

ΦΙΔΙΑ........ΓΥΠΕΣ.........ΥΑΙΝΕΣ.........ΤΣΑΚΑΛΙΑ.....

Από το http://tvstarnews24.blogspot.com/
.
ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ 40 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΠΟ ΡΟΥΚΕΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ!
.
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.Καταδικάζουν τις επιθέσεις εβραίοι διανοούμενοι της Αυστραλίας.!!!!

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!!!!!!
ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ....ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥ.......
ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ........
ΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.............
ΜΕ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ ΚΥΝΙΣΜΟ...................
ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΩΜΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ......................
ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ(Ο.Η.Ε.,Ε.Ε.,ΑΣΙΑ,ΑΦΡΙΚΗ,ΑΜΕΡΙΚΗ,
ΩΚΕΑΝΙΑ)
ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.............

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

------------------------------------------------------------------------------------

http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view
&id=9166&catid=97#9166


Με επιστολή τους στον αυστραλιανό Tύπο, 113 διακεκριμένοι Εβραίοι της Αυστραλίας ζητούν από το Ισραήλ να σταματήσει τη «θηριώδη επίθεσή του» στη Γάζα, υποστηρίζοντας ότι «το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπίσει τον εαυτό του και να απαιτήσει να σταματήσουν οι επιθέσεις των Παλαιστινίων με ρουκέτες εναντίον πολιτών του. Δεν πρέπει όμως να χρησιμοποιήσει τις ρουκέτες ως άλλοθι για την πρωτοφανή σε βαρβαρότητα εισβολή στη Γάζα μιας και το ίδιο το Ισραήλ καταπάτησε την εκεχειρία τον περασμένο Νοέμβριο».
Όπως αναφέρουν, οι ζημιές από τις ρουκέτες είναι συγκριτικά μικρές σε αντίθεση με την ισραηλινή επίθεση που έχει αφήσει νεκρούς, τραυματίες και έχει καταστρέψει υπουργικά γραφεία, τζαμιά, τηλεοπτικούς σταθμούς, πανεπιστήμιο και άλλα δημόσια κτήρια.
«Ήταν το Ισραήλ αυτό που απέκλεισε τη Γάζα και προκάλεσε τόσα δεινά στους Παλαιστινίους. Ένας αποκλεισμός που καταδικάστηκε και από τον ΟΗΕ. Ζητάμε να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον άμαχων Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Και επειδή οι Παλαιστίνιοι δεν μπορούν να προστατευτούν από την πιο μεγάλη και στρατιωτική δύναμη της Μέσης Ανατολής, ζητάμε από το Ισραήλ να σταματήσει την επίθεση και να αναθεωρήσει την απόρριψη της εκεχειρίας εκ μέρους του. Δεν μπορεί να υπάρξει καμιά λύση αν το Ισραήλ δεν συμμετέχει με ειλικρίνεια σε έναν διάλογο».
Την επιστολή υπογράφουν Εβραίοι συγγραφείς, κριτικοί, καλλιτέχνες, πρώην βουλευτής και άλλες προσωπικότητες της Αυστραλίας.
Η επιστολή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ισραηλινής κοινότητας, η οποία κατηγορεί εκείνους που την υπογράφουν ότι «δεν ξέρουν τι τους γίνεται».«Προτείνουν, δηλαδή, οι Εβραίοι του νότιου Ισραήλ να συνεχίζουν να ζουν δεχόμενοι καθημερινά ρουκέτες;» διερωθήθηκε ο γενικός διευθυντής του Αυστραλο-Ισραηλινού Συμβουλίου, Κόλιν Ρολυμπινσταϊν.
«Η επιχείρηση στη Γάζα δεν έχει σχέση με τον Ομπάμα»
Ο αναπληρωτής υπεύθυνος της ισραηλινής διπλωματικής αποστολής στην Ουάσιγκτον Τζέρεμι Ισαχάροφ διέψευσε ότι η επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα σχετίζεται με την επικείμενη ανάληψη της αμερικανικής προεδρίας από τον Μπαράκ Ομπάμα, του οποίου η υποστήριξη στο Ισραήλ θεωρείται ότι μπορεί να είναι χαλαρότερη από εκείνη του απερχόμενου Τζορτζ Μπους.
Όπως τόνισε, η ισραηλινή επιχείρηση σχετίζεται κυρίως με την επιθετική δραστηριότητα της Χαμάς, που επιτίθεται με πυραύλους στο Ισραήλ. «Η ισραηλινή κυβέρνηση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί πλέον να ανέχεται τις επιθέσεις αυτές κατά ισραηλινών πολιτών. Και αμφιβάλλω εάν το αμερικανικό πολιτικό χρονοδιάγραμμα έχει καμία σχέση μ’ αυτό» τόνισε ο ισραηλινός διπλωμάτης, απαντώντας σε σχετικό άρθρο της εφημερίδας Τάιμς της Νέας Υόρκης.
Διαδηλώσεις
Εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στο Λονδίνο κατά των ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα, τις οποίες χαρακτήρισαν «ολοκαύτωμα». Οι διαδηλωτές κρατούσαν σημαίες και πανό ζητώντας «να σταματήσει τ’ ολοκαύτωμα στη Γάζα» και «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».
«Αρχικά οι Ισραηλινοί έκαναν τον πληθυσμό στη Γάζα να λιμοκτονεί, μετά τους άφησαν να ζουν στο βούρκο, και τώρα άρχισαν να τους σκοτώνουν. Είναι μία σφαγή» δήλωσε μία διαδηλώτρια. «Που είναι η δικαιοσύνη σ’ αυτό που διαπράττει το Ισραήλ;» αναρωτήθηκε κάποιος άλλος.
Η οργάνωση «Σταματήστε τον Πόλεμο» (Stop the War) δεσμεύθηκε να διοργανώνει καθημερινά διαδηλώσεις έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ έως την Παρασκευή. Πάνω από 10.000 άνθρωποι συμμετείχαν το Σάββατο στη διαδήλωση κατά των ισραηλινών επιθέσεων.
http://www.cosmo.gr/News/Palestine/226280.html
Ο γάλλος ΥΠΕΞ Μπερνάρ Κουσνέρ, του οποίου η χώρα ανέλαβε αυτόν τον μήνα την προεδρία του ΣΑ θα φθάσει στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις για την έγκρισης μίας απόφασης που θ’ απευθύνει κάλεσμα για εκεχειρία.
Γιατί κανείς δεν λέει ότι αυτοί που διαπραγματεύονται την... ειρήνη είναι οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές και πωλητές όπλων(όλοι στο ΣΑ,και η Γαλλία), γιατί κανείς δεν κατακρίνει τις βόμβες διασποράς και φωσφόρου
που ρίχνει το Ισραήλ και τις βλέπουμε
;
Πριν ακόμη την έναρξη της εισβολής διαβάσατε:
( http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&
Itemid=32&func=view&id=8163&catid=21#8163 )
Περισσότερες από 100 χώρες υπέγραψαν στη Νορβηγία (03.12.2008) τη συνθήκη που απαγορεύει τις βόμβες διασποράς. Απείχαν ωστόσο οι μεγάλοι προμηθευτές και χρήστες των όπλων (ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία, Ισραήλ*, Ινδία και Πακιστάν δηλαδή των μεγάλων προμηθευτών)... Εκτός απο τα όπλα και η ARAMCO (Arabian-American Oil Company) πουλάει τώρα το πετρέλαιο σε πολύ μεγαλύτερη τιμή και περιμένουμε ειρήνη; Ποίος θα έχει όφελος; Μας δουλεύουν κανονικά...

ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΞΑΦΝΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!
ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------
http://pyrisporos.blogspot.com/

Ο Γαλαξίας μας είναι μεγαλύτερος από ό,τι νομίζαμε...Σχεδόν δίδυμος της Ανδρομέδας!


Σημαντικά μεγαλύτερος σε μέγεθος και μάζα φαίνεται ότι είναι ο Γαλαξίας μας, πλησιάζοντας σημαντικά σε μέγεθος με αυτόν της Ανδρομέδας, εκτιμούν Αμερικανοί επιστήμονες ανατρέποντας την αντίληψη πολλών δεκαετιών.

Μετά από λεπτομερή χαρτογράφηση μερικών νεογέννητων άστρων του Γαλαξία, οι αστρονόμοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πλάτος του Γαλαξία είναι 15% μεγαλύτερο από αυτό που πιστεύαμε, η ταχύτητα περιστροφής 10% μεγαλύτερη ενώ η μάζα είναι 50% μεγαλύτερη από αυτή που αρχικά υπολογίζαμε.

Η διαφορά στη μάζα οφείλεται στην παρουσία της μυστηριώδους σκοτεινής ύλης που περιβάλλει τον Γαλαξία.

Τα πορίσματα παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα σε σύνοδο της Αμερικανικής Αστρονομικής Ένωσης.

Η διαφορά σημαίνει πολλά, εξηγεί ο Μαρκ Ράιντ το Κέντρου Αστροφυσικής Χαρβαρτν-Σμιθσόνιαν και προσθέτει ότι ο Γαλαξίας μας αναβαθμίστηκε από το μικρό αδελφό της Ανδρομέδας σε δίδυμο.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΝ - ΘΗΣΕΙΟΝ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------
http://pyrisporos.blogspot.com/


ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΝ - ΘΗΣΕΙΟΝ



Το Ηφαιστείον είναι ναός Δωρικού ρυθμού και είναι ο πιο καλοδιατηρημένος ναός του ρυθμού αυτού στην Ελλάδα. Χτίστηκε στο χώρο της Αρχαίας Αγοράς της Αθήνας μεταξύ 460-415 πχ. Ἠταν αφιερωμένος στό Θεό Ήφαιστο (προστάτη των μεταλλουργών) και στη Θεά Αθηνά Εργάνη (προστάτιδα των τεχνών). Η ανατολική πλευρά του ναού φέρει 10 μετόπες με τους άθλους του Ηρακλέους, ενώ 4 μετόπες με τους άθλους του Θησέως υπάρχουν στην βόρεια και νότια πλευρά. Στό ναό μέσα υπήρχαν δυο χάλκινα αγάλματα του Ηφαίστου και της Αθηνάς, έργα του γλύπτη Αλκαμένους. Ο ναός μετράπηκε από τους χριστιανούς σε ναό του αγίου Γεωργίου τον 7ο μχ αιώνα. Στίς αρχές του 19ου αιώνα χρησιμοποιήθηκε ως νεκροταφείο των προτεσταντών και φιλελλήνων που πέθαναν στην επανάσταση του 1821. Το Ηφαιστείον χρησιμοποιήθηκε ως χριστιανικός ναός μέχρι και το 1834. Το έτος αυτό πραγματοποιήθηκε στο Ηφαιστείον η υποδοχή του πρώτου βασιλιά της Ελλάδας Όθωνα. Από το 1834 και μετέπειτα το Ηφαιστείον χρησιμοποιήθηκε ως μουσειακός χώρος. Τα νεότερα χρόνια ο ναός και η γύρω περιοχή ονομάσθηκαν Θησείον.

The Temple of God Hephaestos is of Dorian rhythm and the best preserved one throughout Greece. It was erected between 460 and 415 BCE in the ancient Athenian Agora and was dedicated in God Hephaestos (protector of smiths) and Goddess Athena Ergani (protectress of the arts). Inside the Temple, two statues of Hephaestos and Athena were placed, works of the sculptor Alcamenes. The Temple was converted into the christian temple of St. George during the 7th century CE. Thus, it was used as a christian church till the year 1834. In the beginning of the 19th century it was used as a cemetary of the Protestants and Philhellenes that died during the Greek Revolution. From 1834 and onwards the Temple is used as a museum. The area, where it is located, is called Theseion.

ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΖΛΑ..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!