27 Νοεμβρίου 2009

28 Νοεμβρίου: Ο Τρύφων Ολύμπιος στην Θεσσαλονίκη.

απόΠολιτιστικός Σύλλογος ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στη διάλεξη του Τρύφωνα Ολύμπιου

στη Θεσσαλονίκη

Ημέρα Κρονία (“Σάββατο”) 28/11/09

Θέμα: “Ιδέες και Προτάσεις για Ελληνική Αναγέννηση”.

Ομιλητής: Τρύφων Ολύμπιος

Αίθουσα Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Τσιμισκή 103, Διαγώνιος, ώρα 5 μ.μ.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος “Προμηθεύς Πυρφόρος”

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.

Πατήστε εδώ: http://pyrrphoros.wordpress.com/2009/11/22/olympios/ για να πληροφορηθείτε αναλυτικά περί του θέματος της ομιλίας, σύντομου βιογραφικού του Τρύφωνα Ολύμπιου και της βιβλιογραφίας του.

Η Dorah Bakoyiannis μου έστειλε μήνυμα να την...ψωφήσω!

Έχουν τρελλαθεί εντελώς!Στην πρεμούρα τους και στη βασανιστική αγωνία του πολιτικού θανάτου της Dora Bakoyannis(τρομάρα της),στέλνουν μηνύματα όπου τύχει!!!
Όπως λέει η παροιμία,"ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται"!!!

από
Dora Bakoyannis

Η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη


Σε δύο ημέρες ψηφίζουμε για νέο πρόεδρο του κόμματός μας. Η ψήφος σου είναι καθοριστική για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. Απευθύνομαι σήμερα σε εσένα και σου ζητώ να συμμετάσχεις στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

Ήμουν πάντα παρούσα, στις εύκολες και τις δύσκολές στιγμές. Ποτέ δεν λύγισα και δεν υπέστειλα την σημαία της παράταξής μας. Ακόμα και όταν έβλεπα τις αδυναμίες, ακόμα και όταν έβλεπα τα λάθη που μας πλήγωσαν όλους. Γιατί πάνω απ ‘όλα έβαζα πάντα το καλό του κόμματος μας, της Νέας Δημοκρατίας. Στις χαρές και τις πικρές μαζί.

Αυτή η κοινή πορεία αγώνων είναι το αόρατο νήμα που ενώνει όλους εμάς. Εμείς μπορούμε σήμερα να δημιουργήσουμε ξανά την ελπίδα και την προοπτική για το κόμμα μας.

Να ξαναβρούμε την ενότητά μας και το εύρος μας. Να κάνουμε τη ΝΔ ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κεντροδεξιό κόμμα. Ένα ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα, χωρίς αποκλεισμούς, αλλά με σεβασμό και λόγο στα μέλη και στην κοινωνική της βάση. Όχι με λόγια αλλά με έργα.

Να δώσουμε ξανά μάχες για τις ιδέες μας, τις διαχρονικές αξίες της παράταξής μας: Την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη, την αγάπη για τη Πατρίδα, τις ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους.

Την Κυριακή, με την επιλογή αρχηγού θα αποφασίσουμε ποια Νέα Δημοκρατία θέλουμε.

Αν θα έχουμε ένα κόμμα σύγχρονο, ανοιχτό, που θα απευθύνεται στην κοινωνία και θα μπορεί να κερδίσει εκλογές ή αν θα έχουμε μια μικρή, περιχαρακωμένη, αδύναμη Νέα Δημοκρατία.

Αν θα έχουμε μια Νέα Δημοκρατία που θα μπορεί να κάνει αποτελεσματική αντιπολίτευση ή μια Νέα Δημοκρατία που θα αφήνει τη σημερινή κυβέρνηση να αλωνίζει και θα είναι αρεστή μόνο στα γνωστά μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και πολεμούν με τέτοιο μένος εναντίον μου.

Σε όλη την πολιτική διαδρομή μου αγωνιζόμουν για μεγάλη και δυνατή Νέα Δημοκρατία. Βρέθηκα στην πρώτη γραμμή των αγώνων της παράταξης, χωρίς ποτέ να ξεφύγω από την ιδεολογία και τις αρχές της. Εργάστηκα για την ενότητα στο κόμμα μας. Έχω δώσει και έχω κερδίσει μάχες για τη Νέα Δημοκρατία και έχω στηρίξει τους αγώνες της σε όλη την Ελλάδα.

Στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου υπολογίζω προσωπικά σε σένα.

Η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη για το κόμμα μας.

Η ψήφος σου είναι δύναμη για μένα.

Ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο για τη Νέα Δημοκρατία. Σε καλώ να το γράψουμε μαζί.

Σε καλώ σε νέους αγώνες, σε μια καινούργια, όμορφη διαδρομή.

Για να κάνουμε ξανά τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη, δυνατή και περήφανη.

Ντόρα Μπακογιάννη



ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΟΛΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ


Χριστιανός δηλώνει:

Εγώ ήξερα πως Αντίχριστος ήταν ο Πάπας, τώρα μαθαίνουμε πως είναι ο Πατριάρχης!

Περισσότερα....

Σχετικό θέμα:Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι... (Βαρθολομαίος, Πατριαρχείο, κόκα –κόλα)



Ιδιωτική πτώχευση.Δημοσιεύστε το,φωνάξτε το!


Είχαμε αναρτήσει πέρυσι σχετικά με το Δικαίωμα ιδιωτικής πτώχευσης!!!!
B



ΦΤΑΝΕΙ

λέποντας τις ειδήσεις που δείχνουν την καθημερινή πραγματικότητα στην Ελλάδα, μια σκέψη περνάει απο το μυαλό μου.
"Πού πάμε;" η πιο σωστά, "πού μας πάνε;"
Πρίν πολλούς μήνες, είχα φτιάξει ένα banner που φώναζε, και που συνεχίζει να φωνάζει, αναρτημένο σε πολλά blogs: "Δικαίωμα ιδιωτικής πτώχευσης στον Έλληνα πολίτη"



Ένα δικαίωμα που έχουν οι πολίτες άλλων κρατών, όπως η Αμερική, ο Καναδάς, η Γερμανία και αλλού. Η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή στην Γερμανία όσο στον Καναδά (όπου πάς σε δικηγόρο, δίνεις $1000 και ξεμπέρδεψες με τους πάντες), μα είναι δίκαιη.
Πηγαίνεις σε κάποιον δικηγόρο που ασχολείται με αυτά. Σε καλούν στο ειδικό δικαστήριο. Παρουσιάζεις όλα σου τα χρέη ανεξαιρέτως. Ειδοποιούνται οι χρεωστές σου. Ορίζεται νέα ημερομηνία, και η απόφαση είναι:
Επί 6 χρόνια, ο μισθός σου πηγαίνει σε έναν ορκωτό συμβολαιογράφο. Αυτός κρατάει ένα ποσοστό, ανάλογα με την οικογενειακή σου κατάσταση και τον μισθό σου, περίπου 15% συνήθως, και το στέλνει στους χρεωστές σου, στέλνοντας το υπόλοιπο σε σένα, στον λογαριασμό σου στην τράπεζα.
Εάν πείς το δικαστήριο, πώς θα προσπαθήσεις να κάνεις και μια παράπλευρη εργασία, ώστε να δίνεις κάτι παραπάνω στο χρέος σου, ο χρόνος μειώνεται απο 6 σε 4 χρόνια.
Στο διάστημα αυτό, δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις το παραμικρό χρέος. Ούτε κάρτες έχεις η χρησιμοποιείς, ούτε τίποτε. Ότι πάρεις το αγοράζεις τοις μετρητοίς.
Κανένας δεν έχει επίσης το δικαίωμα να σε ενοχλήσει το διάστημα αυτό, είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτά είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
Μετά την παρέλευση αυτού του ορισμένου χρονικού ορίου, λαβαίνεις ένα γράμμα απο το δικαστήριο, πως πλέον είσαι ελεύθερος απο κάθε χρέος, και το όνομά σου σβήνεται αυτόματα απο τον εκάστοτε "Τηρεσία".
Δεν χρωστάς πουθενά και σε κανέναν.

Και ρωτάω λοιπόν εγώ ο άσχετος.
Γιατί οι χώρες αυτές να δίνουν την χρυσή αυτή ευκαιρία στους πολίτες τους, και η Ελλάδα, που παριστάνει την Ευρωπαϊκή χώρα με κάθε τρόπο, είτε λέγεται τιμές προϊόντων είτε ότι άλλο διάολο θέλεις, να μην τους προστατεύει και να μην τους δίνει μια ευκαιρία να ορθοποδήσουν;
Γιατί επιτρέπει στις τράπεζες να κερδοσκοπούν με τόσο αναίσχυντο τρόπο, αφήνοντας ανθρώπους στο δρόμο και στην απόγνωση;
Τι περιμένουν δηλαδή, να αγανακτίσει αυτός ο λαός κάποια μέρα; Γιατί, το ότι θα ξυπνήσει, είναι σίγουρο, ήδη άρχισε να ξυπνάει, το είδαμε και θα το ξαναδούμε.
Είδαμε την οργή του και τα αποτελέσματά της. Πόσο μακρυά θαρρούνε πως μπορούν να πάνε με τον τρόπο αυτό διακυβέρνησης;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
δεν είπε ποτέ του σε κάποια ομιλία του, ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ... Κανένας απολύτως. Μόνο σε επιχειρηματίες το δίνουν, για να κάνουν μαϊμούδες πτωχεύσεις απολύοντας κόσμο, και γεμίζοντας τις τσέπες τους, ανοίγοντας καπάκι την επόμενη επιχείρηση στο όνομα της πεθεράς τους και πάει λέγοντας.
Εγώ σαν ΑΑΤΟΝ, το Α! μπε μπα Βλογ! Το μπινελικοδρόμιο.., εσυ ο συνάδελφος Blogger με το δικό σου blog, με την δική σου φωνή, είναι καιρός, ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουμε θέμα, πρέπει να ξεσηκώσουμε την κοινή γνώμη να σταματήσει αυτό το κυνήγι των πολιτών.

Όλοι κάνουμε λάθη, όλοι στραβοπατάμε, όλοι έχουμε ατυχίες. Δεν θα μας πάρουν και το σπίτι τα κοράκια κι ο περίγυρός τους.. φτάνει!

Φώναξέ το, διέδωσέ το, όλοι μας έχουμε φίλους που μας διαβάζουν, απο στόμα σε στόμα γίνεται πάντα η καλύτερη διαφήμιση, διαφιμήστε το λοιπόν.
Ενδιαφέρει όλους μας, το σύνολο, είναι δικαιώματα που έχουν συμπολίτες μας σε Ευρωπαϊκά κράτη, άρα δικαιώματα και των Ελλήνων. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ, μην περιμένετε να σας τα δώσουν αυτοί απο μόνοι τους, δεν τους συμφέρει, αυτοί θέλουν να μας πάρουν τα πάντα να μας έχουν σκλάβους. Μάθετε να ζητάτε τα αναφαίρετα δικαιώματά σας. Μάθετε να έχετε γνώμη και πυγμή, και να ζητάτε τα αυτονόητα.

Δεν μιλάμε για μένα η για σένα που δεν χρωστάμε, μιλάμε για δεκάδες χιλιάδων συμπατριώτες μας, που δεν τολμάνε να πιούν έναν καφέ σαν άνθρωποι γιατί χρωστάνε τους πάντες, που δεν έχουν να πάρουν ένα δώρο στο παιδί τους, που δεν έχουν πλέον φίλους η συγγενείς απο τα χρέη, που έχασαν η θα χάσουν το σπίτι τους.. Μιλάμε για το σύνολο, όχι για μεμονωμένες καταστάσεις. Ας ενεργήσουμε λοιπόν συνολικά μια φορά.

Κάποιοι μην πώ τι, θα σκεφτούν αμέσως και θα πούν, σώπα ρε Νίκο, να διαφημίσουμε ένα Banner και μια ιδέα που σκέφτηκες εσύ; Εάν προσέξεις καλά, δεν έβαλα κανένα όνομα που να δείχνει ποιός το έφτιαξε. Φτιάξτε δικά σας Banner Έλληνες, βάλτε και το όνομά σας απο κάτω αν η μισαλλοδοξία είναι τόση και αν αυτό είναι που σας ενδιαφέρει, μα κινηθείτε, μην χάνετε άλλο χρόνο.
Καλό το ενδιαφέρον για τα αδέσποτα ζωάκια, αλά καιρός να δείξουμε λίγο ενδιαφέρον στους ίδιους τους ανθρώπους, και που σε λίγο θα είναι στην ίδια μοίρα, παρέα με τα αδέσποτα.. στους δρόμους και στις γέφυρες απο κάτω..

Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι...

"Μηκέτι μετά Ιουδαίων εορτάζειν, Ουδεμία γαρ κοινωνία ημίν προς αυτούς" (ΔΙΑΤΑΓΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΔΙΑ ΚΛΗΜΕΝΤΟΣ)

Ομιλία του Βαρθολομαίου στην εκδήλωση της Coca Cola

Εξοχότατε κυβερνήτη
Πολυαγαπημένοι αδελφοί ιεράρχες

Αξιότιμοι Μουχτάρ και Δάφνη Κεντ πολυαγαπημένοι φίλοι και οικοδεσπότες
Διακεκριμένοι καλεσμένοι
Αγαπητοί στον Κύριο
Απόψε συγκεντρωθήκαμε σε αυτό το εκπληκτικό κέντρο στην πραγματικότητα ένα μουσείο προς τιμήν ενός από τα πιο αγαπημένα προϊόντα ένα – αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την λέξη – εικόνισμα του 20ου αιώνα.
Συγκεντρωθήκαμε χάρη σε έναν αγαπημένο και έμπιστο φίλο, τον κύριο Μουχτάρ Κεντ, ο οποίος προεδρεύει σε αυτήν την εκπληκτική εταιρία, με περισσότερους από 1 εκατομμύριο υπαλλήλους σε 200 χώρες, με την ιδιότητα του προέδρου και του γενικού διευθυντή. Μουχτάρ και Δάφνη σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε πολύ.
Σήμερα είναι εθνική εορτή της πατρίδας μας, της Τουρκίας,
και χαίρομαι που έχω την δυνατότητα να γιορτάσω αυτήν τη μέρα μαζί με τόσο πολύτιμους φίλους.
Με την ευκαιρία αυτή προσεύχομαι για σταθερότητα, ευημερία, και ειρήνη στην πατρίδα μας και να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης, όπως φιλοδοξεί.
Θα πούμε στον φίλο μας Μουχτάρ:
«Με όλα όσα πρέπει να φροντίσεις σε καθημερινή βάση, είσαι ένας από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που μπορούν να φανταστούν πως είναι να είσαι Οικουμενικός Πατριάρχης».
Και θα προσθέσουμε:
«Η φροντίδα και η ευσπλαχνία με την οποία φροντίζεις τις επιχειρήσεις αυτού του κόσμου αντικατοπτρίζει τις υψηλότερες ηθικές και ενάρετες αξίες που καθημερινά παλεύουμε να φέρουμε στην αμιγώς πνευματική αποστολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, την μεγαλύτερη έδρα της Ορθόδοξης Χριστιανικής εκκλησίας παγκοσμίως.
Πολλοί στόχοι μας είναι ίδιοι:
ένας καλύτερος κόσμος μέσα από την διαπολιτισμική κατανόηση, η αξιολόγηση κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως καταγωγής ή πεποιθήσεων, ο διάλογος και η αμοιβαία κατανόηση.
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο ανταποκρινόμενο πάντα στην επίπονη αλλά έμμονη θεία κλήση να εξαπλωθεί στα βάθη της οικουμένης, του κατοικημένου κόσμου, με το μήνυμα της ειρήνης, της συμφιλίωσης και πάνω από όλα της αγάπης, βρίσκει αναψυχή, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη λέξη, στην φιλία και την εμπιστοσύνη που έχει με τον Μουχτάρ Κεντ.
Αναψυχή!
Αγαπητέ φίλε Μουχτάρ
είπες κάποτε πως η εμπιστοσύνη είναι πιο πολύτιμη από το χρυσάφι.
Αυτές οι λέξεις αποτελούν μαρτυρία για το μυαλό και την συνείδηση πως χαρακτηρίζουν τη ζωή σου.
Και για εκείνους που γνωρίζουν την ευγένεια των γονιών σου και την θυσία τους για χάρη των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανθρωπίνων αξιών, το παράδειγμά σου αποτελεί απόδειξη τιμής.
Γνωρίζουμε πως οι ηρωικές προσπάθειές τους στο όνομα των εβραίων κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου δεν βασίζονταν σε κάποια θρησκευτική κοσμοαντίληψη αλλά στο παλαιό σφαιρικό όραμα της αγάπης για όλους τους ανθρώπους και της αξίας κάθε ανθρώπινης ζωής.
Είθε ο Κύριος όλων να τους χαρίσει αιώνια ανάπαυση με τους Δίκαιους κάθε γενιάς που έχουν φανεί ευχάριστοι σε Εκείνον.
Στον σημερινό κόσμο λέξεις όπως «αξία» «εμπιστοσύνη» και «πίστη» έχουν γίνει μέρος της ορολογίας του οικονομικού κόσμου.
«Αξία» «Εμπιστοσύνη» «Πίστη». Αλλά το νόημα τους έχει αλλοτριωθεί από τις έννοιες της εμπιστοσύνης και της αφοσίωσης.
Έχουν στην κυριολεξία συρρικνωθεί στον μικρότερο κοινό παρονομαστή: το χρήμα.
Και σαν αποτέλεσμα γινόμαστε μάρτυρες της αιώνιας ανασφάλειας που εμφανίζεται όταν το χρυσάφι γίνεται περισσότερο πολύτιμο από την εμπιστοσύνη.
Πρόκειται για μια αντιστροφή που περιγράφεται ρητορικά από τον ίδιο τον Ιησού όταν ρώτησε:
«Ποιό είναι σπουδαιότερο: το χρυσάφι ή ο Ναός που καθαγιάζει το χρυσάφι;» (Ματθαίος 23:17)
Πίστη, Αφοσίωση, Εμπιστοσύνη.
Πίστη σε κάτι ανώτερο από τον εαυτό μας και τα συμφέροντά μας.
Αυτή είναι η ουσία του υλικού που δένει την ανθρώπινη οικογένεια μαζί.
Είτε μιλάμε για την οικογένεια ή το μεγαλύτερο έθνος, η πίστη σε κάτι ανώτερο είναι σημαντική για την υγιή ευημερία όλων.
Πραγματικά, όταν πρόκειται για πνευματικές απόψεις η ανθρώπινη οικογένειά μας έχει αρκετή ποικιλία:
πολλές θρησκείες, πολλές ερμηνείες μέσα στις θρησκείες, ακόμα και ένα μόν
ο εδάφιο ιερού κειμένου μπορεί να γίνει πηγή ατελείωτων και πολύ συχνά ανώφελων διαφωνιών.
Όμως υπάρχει μια πραγματικότητα για την οποία όλοι μας μπορούμε να συμφωνήσουμε: ότι μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη, τη γη.
Με την ευρύτερη έννοια της λέξης, όλοι μοιραζόμαστε ένα οικοσύστημα.
Ίσως θυμάστε πως το πρόθεμα «οίκο-» προέρχεται από την ελληνική λέξη «οίκος», που σημαίνει «σπίτι» Αληθινά έχουμε ένα σπίτι για την μία ανθρώπινη οικογένεια και αυτή η οικογένεια πρέπει να το μοιραστεί και να είναι υπεύθυνη για αυτό. Η ανησυχία για το κοινό μας σπίτι είναι αυτό που μας έφερε πρόσφατα στη Νέα Ορλεάνη και στον σπουδαίο ποταμό Μισισιπή.
Καθώς ταξιδέψαμε στον κόσμο για τα προηγούμενα 7 συμπόσια καταλάβαμε πως να φέρουμε κοντά τα φαινομενικά αντίθετα στρατόπεδα, όπως η επιστήμη και η θρησκεία, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να εγείρουμε την επίγνωση σχετικά με τους κινδύνους της αναποτελεσματικής δράσης ή της απραξίας.
Παρόλα αυτά, σαν αμιγώς πνευματικό ίδρυμα το Οικουμενικό Πατριαρχείο ενθαρρύνει περισσότερα από τον απλό διάλογο.
Φέρνουμε το βαθύ και διαχρονικό μήνυμα της συνδεσιμότητας όλων των ανθρώπων με τον Δημιουργό τους το δημιούργημά Του και του ενός με τον άλλο.
Μέσα στο πλέγμα αυτής της σχέσης μπορούμε να ανακαλύψουμε τη λύση όχι μόνο στα προβλήματα που μαστίζουν τον κόσμο μας αλλά ακόμα και για εκείνους που πλήττουν και απειλούν τον κόσμο μας.
Αλλά δεν ήρθαμε εδώ απόψε μόνο για να μιλήσουμε γύρω από τις σχέσεις, ήρθαμε για να γιορτάσουμε μία.
Συγκεντρωμένοι εδώ μαζί με όλους εσάς πρέπει να μιλήσουμε για αναζωογόνηση κάτι πολύ γνωστό στον κόσμο της κόκα κόλα. Ανάμεσα σε τόσους φίλους και συνεργάτες στην διαρκή μάχη για ειρήνη και συμφιλίωση, ενθυμούμαστε τον Ψαλμό: «Δέστε τώρα, τι καλό και τι τερπνό να συγκατοικούν με ομόνοια αδελφοί» Παλαιά Διαθήκη (Ψαλμοί 133:1)
Πραγματικά, καθώς προσευχόμαστε με ευχαρίστηση για όλους εσάς, γιορτάζουμε με χαρά στις καρδιές μας και με μεγάλη ευγνωμοσύνη την καλοσύνη του Θεού, του οποίου την αγάπη και το απέραντο έλεος ευχόμαστε να είναι με όλους εσάς. Αμήν.
Ευχαριστώ
Παρακαλώ καθίστε.
Έχω ένα μικρό αναμνηστικό.
Μικρό και σπουδαίο.
Αναμνηστικό για την Δάφνη και τον Μουχτάρ.
Αυτό είναι το Άγιο Κοράνι.
Το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων αδελφών μας.

Πηγή http://apotixisi.blogspot.com/

Αποσαφήνιση: Το Πατριαρχείο και η κόκα κόλα δεν έχουν κοινούς στόχους μόνο στην Τουρκία αλλά και στην Ελλάδα. Σαφώς, δεν είναι μόνο καλός φίλος ο Μουχτάρ Κέντ της κόκα κόλας στην Τουρκία, αλλά και ο Γιώργος Δαβίδ στην Ελλάδα. Διαβάστε μέσα από την σελίδα του Πατριαρχείου>Διοικητικόν Συμβούλιον-Βιογραφικά (ναι τον έχουν στην σελίδα τους) το βιογραφικό του.

Συμπληρωματικά : Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Ο πρώτος Ελληνας που μπήκε στο club των ισχυρών Λέσχης Μπίλντερμπεργκ μετά το 1975 ήταν ο Γιάγκος Πεσματζόγλου, ως μόνιμος εκπρόσωπος της Ελλάδας, ο οποίος στη συνέχεια παραχώρησε τη θέση του στον εφοπλιστή Κώστα Καρρά και αυτός με τη σειρά του στον Γιώργο Δαβίδ.

Που το πας Πατριαρχείο;

Η ανάρτηση αυτή είναι εμπνευσμένη από το βίντεο Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ !! του ixor363

Σχετικά βίντεο:Ο Ευάγγελος Μπεξής κράζει τον Προδότη Βαρθολομαίο

Μπεξής κράζει Βαρθολομαίο, Μέρος 2ον





Μήπως ο Μωϋσής ήταν μαύρος;

Οι Lemba – και συγκεκριμένα κάποια μέλη της υπο-φατρίας των Buba – φαίνεται να έχουν προγονικό σύνδεσμο με Ιουδαϊκούς πληθυσμούς. Σαν μια προφορική ιστορία, μόνο που είναι γραμμένη με τα γράμματα του DNA τους, το χρωμοσωμα «Υ» των Lemba παραδίδει μια ζωντανή καταγραφή του παρελθόντος, από πατέρα σε υιό.

"Το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει με τα χρωμοσώματα «Υ» των Lemba είναι πως αυτόν τον ιδιαίτερο τύπο χρωμοσώματος – τον τροπικό απλότυπο Κοέν (Cohen modal haplotype) που είναι χαρακτηριστικός της Εβραϊκής ιερωσύνης τον βρίσκει κανείς σε συχνότητα που υπάρχει σε μεγάλους Εβραϊκούς πληθυσμούς. Κάτι λιγότερο από έναν στους 10 Lemba που εξετάσαμε είχε αυτό το ιδιαίτερο τύπο χρωμοσώματος «Υ», που φαίνεται πως είναι «υπογραφή» Εβραϊκής γενεαλογίας. Ίσως ακόμη πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός πως αυτή η γενετική «υπογραφή» τύπου Cohen συνδέεται ιδιαίτερα δυνατά με μια συγκεκριμένη φυλή των Lembα":Δήλωση του Δρ. David Goldstein.


Σύμφωνα με Βιβλικές περιγραφές, η Εβραϊκή ιερωσύνη είχε την αρχή της προ περίπου 3000 ετών, όταν ο Μωϋσής έχρισε τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Ααρών, ως πρώτο αρχιερέα. Έκτοτε, η ιερωσύνη έχει περάσει από πατέρα σε υιό, στο πέρασμα όλων των αιώνων.

Τελικά, μήπως ο Μωϋσής ήταν μαύρος; Δεν επιμένουμε, μια ερώτηση κάνουμε...

Σχετικό θέμα: Lemba – οι Μαύροι Εβραίοι της Νοτίου Αφρικής

Η Μακεδονία είναι Ελληνική;Ψηφίστε...

Στείλτε το παντού!!!!!!

Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!



Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.
Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
GO!!!!