26 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙ - E.N.D. ΚΥΠΡΟΥ - ΜΑΟΡΙ - ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑ


ΕΙ - E.N.D. ΚΥΠΡΟΥ - ΜΑΟΡΙ - ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑ

χωρίς σχόλιαΠλάτων Πισατίδης | 26/2/2014 22:10

Απόσπασμα ομιλίας ΕΙ - Ε.Ν.D. ΚΥΠΡΟΥ στην Λακατάμια στις 25.2.2014 στο "Κέντρο Τεχνών Παπαρούνα" Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 278, παρευρισκόμενος ο ηθοποιός Φώτος Φωτιάδης 

Global Collateral Accounts 2007 - Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007 - Με υπογραφή και της Κυπρου


Global Collateral Accounts 2007 - Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007 - Με υπογραφή και της Κυπρου


ΛήψηΠροεπισκόπηση


ALVAREZ & MARSAL: Αποκαλύπτουμε την μυστική έκθεση που στέλνει φυλακή τραπεζίτες και πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

ALVAREZ MARSAL CYRPUS


ΕΤΣΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ: Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση, με ΟΛΑ τα ονόματα.

Στοιχεία – κόλαφος για ομόλογα και CDS.

Αποκλειστικό: Όλες οι ΜΚΟ, τα ιδρυτικά μέλη και τα ποσάΑποκλειστικό: Όλες οι ΜΚΟ, τα ιδρυτικά μέλη και τα ποσάΤο ThePressProject φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα έναν κατάλογο με όλες τις ΜΚΟ, τους υπεύθυνους, τα ιδρυτικά μέλη και ποσά που έλαβαν από το υπουργείο Εξωτερικών.
Σημειώνουμε εδώ ότι το TPP δεν κάνει καμία αξιολογική κρίση σχετικά με τις ΜΚΟ. Είναι προφανές ότι στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται οργανώσεις που έχουν αξιοποιήσει στο 100% τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου και που έχουν επιτελέσει τεράστιο έργο. Ωστόσο στην παρούσα χρονική συγκυρία και υπό το φως των τελευταίων αποκαλύψεων είναι σημαντικό οι πολίτες της χώρας να έχουν πλήρη εικόνα για το πως ξοδεύτηκαν τα δημόσια χρήματα.

Η λίστα περιλαμβάνει εκτός από γνωστές για το θετικό τους έργο ΜΚΟ, όπως τους Γιατρούς του κόσμου και την Κλίμακα, πολλές ακόμα που δεν γνωρίζαμε όπως οι «Δημοσιογράφοι κοντά στα σύνορα» (αν και η συγκεκριμένη ΜΚΟ δεν φαίνεται να έχει επιδοτηθεί, τουλάχιστον τη στιγμή που αποτυπώνεται σε αυτή τη λίστα).

Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει όλες και τις 398 ΜΚΟ που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα χρηματοδοτήθηκαν επί των ημερών που ο Άλεξ Ρόντος ήταν επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠΕΞ.

Η λίστα που δημοσιεύουμε σήμερα είναι παλιότερη και σε καμία περίπτωση σε αυτήδεν αναγράφονται τα συνολικά ποσά. Τα ποσά που θα βρείτε εδώ είναι αυτά που είχαν δοθεί την συγκεκριμένη στιγμή που αποτυπώνεται στη διαρροή. Ακόμα και έτσι όμως το άθροισμα των επιδοτήσεων της λίστας ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Στην εποχή της πληροφορίας οι λίστες αυτές που αφορούν δημόσιο χρήμα και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις θα έπρεπε να διατίθενται δημόσια από το κράτοςώστε ο καθένας να μπορεί να έχει συνολική εικόνα και τη δυνατότητα να ελέγχει την διαφάνεια του πολιτικού συστήματος.

ERICH VON DANIKEN - ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΝΤΕΝΙΚΕΝΟ Έριχ φον Νταίνικεν γεννήθηκε στο Τζόφινγκεν της Ελβετίας το 1935. Η δια βίου επικέντρωσή του σε θέματα που είχαν να κάνουν με τους εξωγήινους επισκέπτες πρωτοέγινε γνωστή το 1968 με το βιβλίο του Chariots of Gods (Τα άρματα των Θεών) που έγινε διεθνές μπεστσέλερ. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 28 γλώσσες και έχουν πουλήσει πάνω από 63 εκατομμύρια αντίγραφα. Εκτός από συγγραφέας, είναι και διεθνής ομιλητής. Επισκέπτεται πολλές χώρες για να κάνει διαλέξεις και κάνει συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση ή σε ντοκιμαντέρ. Είναι συνιδρυτής της A.A.S.R.A. (Archeology, Astronautics & SETI Research Association) (Σύνδεσμος Έρευνας SETI Αρχαιολογίας και Αεροναυτικής) και συχνά γράφει άρθρα για το περιοδικό "Legendary Times" που εκδίδει ο "Σύνδεσμος". Παρότι πολυάσχολος, βρίσκει πάντα χρόνο για να είναι με την οικογένειά του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: 200 πολιτικοί τα έπαιρναν απο τον μεγαλύτερο επιχειρηματια της ΕλλαδαςΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 300 ΓΙΑ ΤΗΝ REGION XII ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ;...

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ;...

χωρίς σχόλιαΠλάτων Πισατίδης | 26/2/2014 12:04

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή  ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Μπορείτε να καταθέσετε αυτό το έγγραφο ή να βασιστείτε σ' αυτό και να συντάξετε το δικό σας που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας προκειμένου να δείξετε στην Τράπεζά σας ότι ... πρώτον έχετε γνώση της μεθόδευσής τους (για τις περισσότερες Τράπεζες) να λάβουν μέρος στην πρώχευση του Ελληνικού λαού, δεύτερον ότι δεν τους φοβάστε γιατί ο φόβος δεν ταιριάζει σε Έλληνα και τρίτον ότι γνωρίζετε να προστατεύετε νόμιμα τον εαυτό σας από τις πιθανές ατασθαλίες από μέρους τους.
ΥΓ, 14-2-2014: Μετά από παρατηρήσεις σας, έκανα μικρές αλλά σημαντικές διορθώσεις στο κείμενο του εξωδίκου της πρώτης ανάρτησης. Πείτε μου τη γνώμη σας και πάλι αν νομίζετε ότι μπορεί κάτι να βελτιωθεί. Σας ευχαριστώ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΔΟΥΛ ΧΑΜΙΤ Β'

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΙΤΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ( 1948 + 1954)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙ-END

"ΟΥ ΔΗ ΠΑΤΡΙΟΝ ΕΣΤΙ ΗΓΕΙΣΘΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ""
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΦΕΡΤΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ"

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ:ΟΙ ΜΑΟΡΙ (Māori)

26/2/2898/Ω:18.00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙ END ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ

26/2/2898/Ω:18.00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙ END ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ

χωρίς σχόλιαΠλάτων Πισατίδης | 25/2/2014 20:06

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpg

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ!
1926642_820190501339839_738197767_n.jpg
...................................................................
Πού 'σαι...Δημητράκη! Να η ευκαιρία σου!!! Ερχόμαστε στη Λήμνο! Έλα στην εκδήλωση να εκφράσεις και να πεις όλα αυτά που λες δύο χρόνια τώρα και να σου λυθούν οι απορίες σου!!! Έχεις το θάρρος της γνώμης σου; Ε, Δημητράκη Αιγαίο;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΜΙΛΟ"...ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ!!!

ΚΥΡΙΑ ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΧΟΤΟΜΕΙΤΑΙ...94 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ 3 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ