17 Αυγούστου 2008

Το θέατρο της...βλακείας!!!!

Οι φωτογραφίες από το http://olympia.gr/
Ο...νεκρός αλλάζει θέσεις ατσαλάκωτος!Και ο...ηθοποιός ρούχα,αλλά και ημίγυμνος λόγω...καύσωνος
!!


Προσέξτε τη σκισμένη μπλούζα του...νεκρού,τα καθαρά ρούχα των...ηθοποιών,το "εισαγόμενο"παπουτσάκι του γέρου,το πεζούλι στις δυο φωτογραφίες και τη σανίδα!!!!




Βλέπετε τον ίδιο στρατιώτη με φόρμα,ενώ τα κράνη είναι ασκόνιστα!!!Και με μπλουζάκι λόγω...ζέστης!
Εν τω μεταξύ,το παιδί είναι ήρεμο και μάλλον απολαμβάνει τη...βόλτα!
Αν όντως είναι τραυματίας πως γίνεται να έχει τη δύναμη να κρατά ψηλά το πόδι του;;

The Coca Cola games!!!!!


Αυτό κι αν είναι η ξεφτίλα της ξεφτυλισμένης ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια κλεψιά!Να βγαίνει πρώτος και να γίνεται δεύτερος ελέω Ζακ Ρογκ και Κόκα-Κόλας!Να περνά η Φανή κάθε μέρα ελέγχους να μην είναι ντοπέ(είναι δυνατόν να έπερνε ντόπες,να έκανε ελέγχους,να την εύρισκαν σίγουρα και να την άφηναν έτσι;Δε θα την χτυπούσαν αμέσως για όλους τους ευνόητους λόγους;;;;;;;;;;;)

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΦΥΓΕΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ,ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!
ΞΕΦΤΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________________________
http://olympia.gr/
Νέο κρούσμα “ντόπινγκ” στην εθνική ομάδα του στίβου. ΘΥΜΑ η Φανή Χαλκιά.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Αύγουστος 16, 2008

Πάλι με τη γνωστή ουσία, πάλι με τον ίδιο τρόπο ξεπαστρεύουν τον Ελληνικό στίβο, πιστοί στα κελεύσματα των αφεντικών τους. Δε θα δημοσιεύσουμε την περίπτωση παρά μόνο εάν υπάρξει συγκατάθεση όπως στην περίπτωση του Τάσου. (ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) Η Φανή λοιπόν αποφάσισε να δώσει συνέντευξη τύπου για το συνεχιζόμενο πογκρόμ που -Όλως τυχαίως- στρέφεται πάλι σε ένα αστέρι του Ελληνικού στίβου. Παραθέτουμε την είδηση από το Τρωκτικό (ντροπή στους δημοσιογραφίσκους που έριξαν λάσπη στο Τρωκτικό ότι δήθεν ανακοίνωσε το όνομα πριν ανακοινωθεί η συνέντευξη τύπου. Αίσχος παπαγαλάκια).

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Αυτό και αν είναι σοκ! Η Ολυμπιονίκης μας Φανή Χαλκιά βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία και συγκεκριμένα στην Μ3! Πως γίνεται;Τι, πως, που, πότε; Δεν μπορείς να πεις τίποτα. Δεν θα αγωνιστεί αύριο στα 400μ εμπόδια. Η αθλήτρια που έχει περάσει πέρσι και φέτος τα περισσότερα κοντρόλ στον κόσμο (12 πέρσι και 16) φέτος βρίσκεται θετική σε έλεγχο στο Φουκούι πριν μια εβδομάδα!!! Δηλαδή αφού βρέθηκε θετικός ο Γκούσης. Το να γράψουμε ότι θα ήταν τρελή είναι τετριμμένο,ότι δεν γίνεται να πήρε την ουσία και να ξέρει ότι περνάει μέρα παρά μέρα ελέγχους(τον τελευταίο μήνα) είναι αυτονόητο. Άρα τι έχει γίνει; Πως γίνεται και άλλος αθλητής με Μ3; Μην βιαστούμε να πούμε ότι το είχε πάρει παλιά γιατί έχει περάσει τόσους πολλούς ελέγχους που δεν γίνεται να μην είχε βρεθεί θετική. Δεν ξεφεύγεις από τόσους ελέγχους αν έχεις κάνει συνειδητή χρήση. Εμάς μας φαίνονται περίεργα. Η Χαλκιά δεν είναι χθεσινή.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να κάνει δηλώσεις στα κανάλια. Στο ξενοδοχείο gron plaza στο κέντρο του Πεκίνο

Εμμένουμε στη θέση μας ότι η Ελληνική ομάδα έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από τους Οργουελικούς Αγώνες. Η παραμονή τους εκεί απλά δίνει άλλοθι στους βιαστές του Ολυμπιακού Ιδεώδους. Και θα έχουμε και άλλα ευτράπελα.

“Μετά από όλα τα τραγικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, η ΔΟΕ αποφάσισε ότι πρέπει να βάλει και το χέρι της στην προσπάθεια του Αμερικανού Φέλπς για την κατάκτηση 8 χρυσών μεταλλίων σε μια ολυμπιάδα στερώντας το από τον Σέρβο κολυμβητή Κάβιτς που το άξιζε αφού τερμάτισε πρώτος…
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι ο Κάβιτς απλά ακούμπησε στον τερματισμό ενώ ο Φέλπς τερμάτισε με δύναμη. Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τον υγρό στίβο, πρώτη φορά ακούω να βγαίνει πρώτος αυτός που χτυπάει την πλακέτα του τερματισμού και όχι αυτός που την ακουμπάει. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας χρονομέτρησης υποστήριξε ότι με το δυνατό χτύπημα του χεριού στον «αισθητήρα» ο κολυμβητής κερδίζει χρόνο, σε αντίθεση με το απλό άγγιγμα.
Άρα ο πιο δυνατός στον τερματισμό παίρνει bonus χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο. Και αν σπάσεις την πλακέτα κερδίζεις ακόμα ένα δώρο για συμπληρώσεις την συλλογή. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι όλοι παραδέχονται ότι ο Σέρβος κολυμβητής έφτασε πρώτος στον τερματισμό αλλά δεν το χειρίστηκε σωστά και τιμωρήθηκε. Πως είναι όμως δυνατόν ο καλύτερος αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνο, σύμφωνα πάντα με τον Ζακ Ρογκ, να χάσει το χρυσό μετάλλιο;
Αλήθεια, ο Μ. Φέλπς από πόσους ελέγχους ντόπινγκ πέρασε;”

mapa105.blogspot.com

Αλήθεια ο τυπάκος με τα 8 μετάλλια ΔΕΝ έχει περάσει ελέγχους την κρίσιμη προολυμπιακή περίοδο. Αντιθέτως μας βομβαρδίζουν με το πόσες πίτσες τρώει και πόσα γκατορέιντ και λοιπές αηδίες πίνει την ημέρα. Αιδώς!

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 8 σχόλια »