27 Φεβρουαρίου 2011

Βοηθήστε να σωθεί ο Ιερός Βωμός των 12 Θεών! Help us to Save the Sacred Altar of the 12 Gods.
Όσοι Συνέλληνες επιθυμούν ας αναρτήσουν την εικόνα στις ιστοσελίδες τους και ας το διαδώσουν και όπου μπορούν!
Ευχαριστούμε


    Ο Ιερός Βωμός των 12 Θεών μπορεί να σωθεί! Αρκεί να βοηθήσεις!
ΣυνΈλληνα!
Ο Ιερός μας Βωμός, δεν μπορεί και δεν πρέπει να

Επιβεβαίωση της άρνησης της προσφοράς της Ρωσίας για οικονομική βοήθεια,από τον ΓΑΠ!Η πρόταση είχε γίνει πέρυσι τον Μάρτη.

Γιατί αρνήθηκε τη βοήθεια της Ρωσίας ο Παπανδρέου; – Για να μας πάει “χειροπόδαρα δεμένους” στο Δ.Ν.Τ.!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ρωσία μας τα έδινε… εμείς δεν τα παίρναμε!

Επιτέλους πλήρης επιβεβαίωση του Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη!
Το είχαμε γράψει από τον Μάρτιο του 2010 και λίγοι μας πίστεψαν!
Σήμερα όμως έρχονται στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ότι οι πληροφορίες μας ήταν αληθινές και επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη θέση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.
Αφού άνοιξε πλέον το θέμα της προσχεδιασμένης ένταξής μας στα προγράμματα του ΔΝΤ, καλό είναι να προσθέσουμε και άλλα στοιχεία, ως συνέχεια  του  σημειώματος:

Νέα επεισόδια στην Αίγυπτο-Η συγγνώμη του στρατού στο Facebook.

Η επιστροφή χιλιάδων διαδηλωτών στην πλατεία Ταχρίρ για να εορταστούν οι δύο εβδομάδες ελευθερίας προκάλεσε νέα επεισόδια, καθώς παρενέβη ο στρατός, προχωρώντας σε χρήση όπλων τέιζερ και ροπάλων.

Αιγύπτιοι στρατιώτες πυροβόλησαν στον αέρα και χρησιμοποίησαν ρόπαλα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (26/2) για να διαλύσουν ακτιβιστές που απαιτούν να καθαιρεθεί η κυβέρνηση που διόρισε ο πρώην πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ.

Κυρώσεις στη Λιβύη από τη διεθνή κοινότητα.

Κυρώσεις στη Λιβύη επέβαλε ομόφωνα τα ξημερώματα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Περιλαμβάνουν εμπάργκο όπλων, οικονομικές κυρώσεις και ταξιδιωτικές απαγορεύσεις σε βάρος του Μουαμάρ Καντάφι, μελών της οικογένειάς του, του στενού του κύκλου και της κυβέρνησής του.

Επίσης το Συμβούλιο Ασφαλείας παραπέμπει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης τις εκτεταμένες και συστηματικές όπως αναφέρει δολοφονίες αμάχων, τις οποίες χαρακτηρίζει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ο ΟΗΕ εκτιμά ότι οι νεκροί ξεπερνούν τις 2.000. Η Κίνα και άλλες χώρες εξέφρασαν επιφυλάξεις για την παραπομπή, και ο συμβιβασμός που επιτεύχθηκε ήταν να μην αναφέρεται στο κείμενο ότι η διαδικασία θα αρχίσει άμεσα.

Ο «Αντιπρόεδρος» του ΓΑΠ, περνάει χειρότερα από τον αρχηγό του! Να φύγουν ΤΩΡΑ η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα και οι κοπρίτες!

Σαουδική Αραβία: Οργάνωση συνδεόμενη με την αλ Κάιντα καλεί το λαό να ανατρέψει την μοναρχία!

Οργάνωση που θεωρείται συνδεδεμένη με την αλ Κάιντα κάλεσε τους Σαουδάραβες να εκδιώξουν τη βασιλική οικογένεια και απείλησε να προβεί σε επιθέσεις εναντίον του κράτους αυτού, σύμφωνα με το Site Intelligence Group, το οποίο παρακολουθεί ισλαμιστικούς ιστοτόπους.
Οι Ταξιαρχίες Αμπντάλα Αζάμ υποστήριξαν ότι η σαουδαραβική βασιλική οικογένεια πρέπει να ανατραπεί λόγω των αλόγιστων σπαταλών της, της άγνοιάς της όσον αφορά τις ανάγκες του λαού, της �υμπαιγνίας�της με τις Ηνωμένες Πολιτείες και της αποτυχίας της να προσφέρει στους Σαουδάραβες οφέλη από τα έσοδα του πετρελαϊκού πλούτου της χώρας.
�ο καθεστώς των αλ Σαούντ θα όφειλε να γνωρίζει ότι ο πόλεμός μας με αυτό θα συνεχίζεται όσο εξακολουθεί την απιστία, την καταπίεση, την εριστικότητα κατά της θρησκείας του Παντοδύναμου, και τα κεφάλια αυτού του καθεστώτος και τα πρωτοπαλίκαρά του είναι νόμιμοι στόχοι για τους μουτζαχεντίν� ανέφερε το Site, επικαλούμενο ανακοίνωση της οργάνωσης.
Λαϊκές εξεγέρσεις και μαζικές κινητοποιήσεις εναντίον της φτώχειας, της διαφθοράς και της καταπίεσης έχουν ξεσπάσει και συνεχίζονται στον Αραβικό κόσμο από τον Ιανουάριο -- οδήγησαν ήδη σε παραίτηση τους ηγέτες της Αιγύπτου και της Τυνησίας κι επεκτείνονται στο Μπαχρέιν, που γειτνιάζει άμεσα με τη Σαουδική Αραβία, καθώς και στην Υεμένη.
Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν εκφράσει υποστήριξη μέσω του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Facebook στην έκκληση να διοργανωθεί μια �μέρα οργής�και στη Σαουδική Αραβία την 11η Μαρτίου με αίτημα να υπάρξει εκλεγμένη κυβέρνηση, να παραχωρηθούν ελευθερίες στις γυναίκες και να απελευθερωθούν πολιτικοί κρατούμενοι.
Η ανακοίνωση των Ταξιαρχιών Αμπντάλα Αζάμ χαιρέτισε τον εξαναγκασμό σε παραίτηση των προέδρων της Τυνησίας και της Αιγύπτου.
�ο καθεστώς του Σαούντ ξεπερνά τα Αραβικά καθεστώτα σε απιστία και στην καταπολέμηση της θρησκείας του Αλλάχ, στις συμμαχίες με τους άπιστους, στον εξανδραποδισμό του λαού, την καταλήστευση και την καταπίεσή του, και στην αποστέρηση των νόμιμων δικαιωμάτων του� ανέφερε η οργάνωση.
Η ίδια οργάνωση είχε διεκδικήσει τον Αύγουστο την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε Ιαπωνικό υπερδεξαμενόπλοιο στα Στενά του Χορμούζ. Το 2005, μια οργάνωση με το ίδιο όνομα είχε διεκδικήσει την ευθύνη για τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου και την εκτόξευση ρουκετών εναντίον δύο πολεμικών των ΗΠΑ στο λιμάνι ’καμπα της Ιορδανίας.
Μπ.Γ.