17 Οκτωβρίου 2009

Τα κινέζικα κοτόπουλα του θανάτου στο πιάτο μας!ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Αφιερώνεται σε όλους εκείνους που κόπτονται υπέρ της εισαγωγής τροφίμων από την...Κίνα!
Αυτά είναι τα προϊόντα που εισάγουν οι Έλληνες επιχειρηματίες εισαγωγείς;Προϊόντα τα οποία είναι πάμφθηνα;Είστε όλοι συνεργοί σε αυτό το έγκλημα κύριοι!Κυβέρνηση,αντιπολίτευση,εισαγωγείς,έμποροι!
Ώστε αυτό είναι το...χρήμα που χάνουν;Για αυτά τα ψόφια και σάπια κοτόπουλα του θανάτου αγωνιούσαν και πίεζαν για το άνοιγμα των λιμανιών;Για αυτόν τον ύπουλο θάνατο πούλησαν τα λιμάνια στους Κινέζους;Αυτοί είναι οι στυγνοί εγκληματίες που εφαρμόζοντας το:"ο θάνατός σου η ζωή μου",αισχροκερδούν αδιαφορώντας για την υγεία και τη ζωή μας!
ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΘΑΝΑΤΟ.








Οι εγκληματίες απειλούν για να μην καταδικαστούν ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Το Ισραήλ απειλεί να τορπιλίσει κάθε ειρηνευτική διαδικασία

Θεούς και δαίμονες απειλεί το Ισραήλ για να μην καταδικαστε

ί για «εγκλήματα πολέμου» από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, στο οποίο επέστρεψαν οι Ηνωμένες Πολιτείες ως πλήρες μέλος επί διακυβέρνησης Ομπάμα, υπογραμμίζοντας έτσι τη νέα εποχή στη διεθνή πολιτική των ΗΠΑ, με ενεργή συμμετοχή στη διπλωματία.

Ομως, η κυβέρνηση του Νετανιάχου απείλησε τους Ευρωπαίους εταίρους των ΗΠΑ να μην ψηφίσουν υπέρ της έκθεσης που κατηγορεί το Ισραήλ για «εγκλήματα πολέμου» στη διάρκεια της επιχείρησης του περασμένου Ιανουαρίου στη Λωρίδα της Γάζας με θύματα κυρίως άμαχους Παλαιστινίους, διότι διαφορετικά το Τελ Αβίβ θα αποχωρήσει από οποιαδήποτε ειρηνευτική διαδικασία, γκρεμίζοντας σαν πύργο στην άμμο την «προτεραιότητα» του Ομπάμα για επίλυση του Μεσανατολικού και ίδρυση παλαιστινιακού κράτους.

Οπως έγραφαν χθες οι «Τimes» του Λονδίνου, η Βρετανία σχεδιάζει να απέχει από την ψηφοφορία που θαδιενεργηθεί σήμερα στοΣυμβούλιο ΑνθρωπίνωνΔικαιωμάτων του ΟΗΕ στη Γενεύη, ως αποτέλεσμα ενός οργισμένου τηλεφωνήματος που δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουναπό τον Ισραηλινό ομόλογό του. Ο Νετανιάχου απαίτησεαπό τον Μπράουν την καταψήφιση της έκθεσης, προειδοποιώντας για «εκτροχιασμό της ειρηνευτικής διαδικασίας».

Επίσης, και Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωναν πως αν το σχέδιο απόφασης παραμείνει ως έχει, θα το καταψηφίσουν. Ωστόσο, επειδή καμία από τις 47 χώρες που μετέχουν στο Συμβούλιο δεν έχει δικαίωμα βέτο και η πλειοψηφία συντάσσεται υπέρ της καταδίκης του Ισραήλ, Λονδίνο και Ουάσιγκτον πρέπει να προετοιμαστούν για τα νέα δεδομένα που θα δημιουργήσει η κατά πλειοψηφία απόφαση.

Το σχέδιο απόφασης που θα μπει σε ψηφοφορία επίσης καταδικάζει τις ενέργειες της Χαμάς, ρίχνοντας όμως το φταίξιμο στο Ισραήλ. Καλεί και τις δύο πλευρές να διενεργήσουν έρευνα μέσα σε διάστημα έξι μηνών ή διαφορετικά θα προσαχθούν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Μ. Κράλλη

Πηγή...

Ο Αλέξανδρος,το Ελληνικό Αφγανιστάν,οι Καλάς,οι μουλάδες και οι...Σκοπιανοί!


Το Αφγανιστάν απαιτεί την Ελληνική του κληρονομιά που κατέστρεψαν οι μουλάδες της USAID



Το "χαστούκι" στο καθεστώς των Σκοπίων




Εντυπωσιακή έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο
Σε μία έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο και το τέλος της απομόνωσης των τότε κόσμων, ευρωπαϊκού και ασιατικού, με 400 μοναδικά εκθέματα, στρέφεται το παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Η έκθεση «Αλέξανδρος ο Μέγας και το άνοιγμα του κόσμου», που διοργανώθηκε από τα Μουσεία Ράις - Ένγκελχορν του Μάνχαϊμ (REM) και το Γερμανικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο (DAI), εγκαινιάστηκε στις 3 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 21 Φεβρουαρίου 2010.
Περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες περιηγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο της λειτουργίας της, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Ντόιτσε Βέλε.
Μεγάλη ανταπόκριση του κοινού υπάρχει και για το ειδικό βιβλίο για τον Μέγα Αλέξανδρο που έχει εκδοθεί από τους διοργανωτές και απευθύνεται σε παιδιά άνω των 8 ετών.
Τα 400 εκθέματα, που κοσμούν τις αίθουσες του REM, προέρχονται από τα μεγαλύτερα μουσεία της Ευρώπης, όπως το Λούβρο, το Βρετανικό, το Μουσείο της ΠρωσικήςΠολιτιστικής Περιουσίας του Βερολίνου, το Ερμιτάζ της Πετρούπολης, αλλά και από τα εθνικά μουσεία της Τασκένδης στο Ουζμπεκιστάν, της Ντουσάνμπε στο Τατζικιστάν και της Καμπούλ στο Αφγανιστάν.
Στο επίκεντρο βρίσκεται η κεντρική Ασία και τα τελευταία αρχαιολογικά ευρήματα από το Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν και το Αφγανιστάν με κύριο στόχο των διοργανωτών να αναδείξουν άγνωστες πτυχές των ελληνικών και ελληνιστικών επιρροών στην καθημερινή ζωή και στον πολιτισμό των λαών της κεντρικής Ασίας.
Η έκθεση είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας επιστημονικών φορέων και της γερμανικής πολιτείας, που ανέλαβε την αιγίδα της έκθεσης, μέσω του υπουργού Εξωτερικών, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ.
«Με την εκστρατεία του δημιουργήθηκαν εντελώς νέες, πρωτόγνωρες συνθήκες στην περιοχή της κεντρικής Ασίας. Έτσι, διαμορφώθηκε μια μεικτή, πολύμορφη πολιτισμική κληρονομιά, που σφραγίστηκε από τον ελληνικό, ελληνιστικό πολιτισμό αλλά και τους διάφορους πολιτισμούς των λαών της περιοχής… Γι’ αυτό, ονομάσαμε συνειδητά την έκθεσή μας: Αλέξανδρος ο Μέγαςκαι το άνοιγμα του κόσμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής των REM και διοργανωτής της έκθεσης, καθηγητής Άλφρεντ Βίτσορεκ.
Και η γερμανική εφημερίδα "DIE WELT" στις 05.10.2009 σελ. 23 έχει τίτλο (σχετικά με την έκθεση «Αλέξανδρος ο Μέγας και το άνοιγμα του κόσμου»):

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Απόσπασμα: Έλληνες ήταν αυτοί οι οποίοι επί πολλές γενεές βρήκαν στο Αφγανιστάν μία νέα πατρίδα, επηρέασαν την χώρα και δημιούργησαν πολισμό...(Σ.Σ.: το άρθρο δεν το έγραψε Ελληνας, αλλά Γερμανός, ο Berthold Seewald, Ιστορικός με διπλωματική εργασία στο πανεπιστήμιο του Freiburg το 1989).

Σχετικό θέμα:

Alfried Wieczorek: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ΈλληναςΓράφει ο Γιώργος Εχέδωρος

Πηγή...

Δαγκωτό Ψωμιάδης.Ψωμί και λάδι,αρχηγό τον Ψωμιάδη!


Είπαμε,ο μόνος που αξίζει να εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δούλας,είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.Θα ρωτήσει κάποιος...γιατί;Γιατί είναι ο μόνος που δεν φοράει μάσκες,ο μόνος που εκφράζεται απλοϊκά και όπως είναι,ο μόνος που αντικατοπτρίζει την εικόνα του απλού λαού και όχι των τζακιών του Κολωνακίου,ο μόνος ανθρώπινος.Αν ο κάθε άνθρωπος του λαού που βλέπει φιλικά τη Νέα Δούλα,ο κάθε ταλαίπωρος μεροκαματιάρης που επειδή του είπε ο πατέρας του ότι ανήκει στη Δεξιά λες και είναι αντικείμενο,έχει την ευχέρεια να αντισταθεί σε όλους τους μάγειρες και να υπερψηφίσει έναν δικό του πραγματικά άνθρωπο.
Προσωπικά απέχω παρασάγκες από τα κελεύσματα της Δεξιάς,της νοοτροπίας του "Πατρίς-Θρησκεία-Οικ ογένεια" και του "ανήκομεν εις την Δύσιν",αλλά με τον μόνο αντίπαλο πολιτικά που μπορώ να συνδιαλεγχθώ και να μιλήσω όπως μιλάω με τον εαυτό μου και τους φίλους μου,χωρίς απαραίτητα να συμφωνούμε σε όλα,βρίσκοντας όμως τη χρυσή τομή,είναι ο άνθρωπος του λαού,ο γείτονας,ο διαλλακτικός,ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Θα τον πολεμήσουν,θα τον λοιδορήσουν,θα του..."αποκαλύψουν" σκάνδαλα,στον ανελέητο πόλεμο που θα ε νταθεί από ημέρα σε ημέρα.
Αν οι Νεοδημοκράτες που τους λένε..."βάση" ενδιαφέρονται πραγματικά για τη δική τους συνειδησιακή ύπαρξη,τον μόνο που θα πρέπει να αισθάνονται "δικό τους" άνθρωπο,είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Α,και ο μόνος που δεν έχει παρελθόν μπλεγμένο σε...υπόγειες,διασπαστικές και...αποστατικές διαδρομές!
Υπ' όψιν,ότι όταν γίνονταν οι αρχαιρεσίες στο ΠΑΣΟΚ,ομαδόν πολλοί Νεοδημοκράτες γράφονταν και ψήφιζαν...Παπανδρέου!
Θα το δείτε,τώρα,ομαδόν και κατευθυνόμενοι Πασοκτζήδες θα γραφτούν και θα ψηφίσουν...Ντόρααααα!!!!!.....Το νου σας!
Ψωμιάδης και ξερό ψωμί!

Το έντυπο για τη στήριξη του Ψωμιάδη... (press-gr)
...και η "ανοιχτή επιστολή" προς τους συνέδρους της ΝΔ για να τον ψηφίσουν

Πηγή...

Κουράγιο Θανάση...


Ο νέος ηγέτης των πακιστανών Ταλιμπάν Χαμικουλάχ Μεχσούντ

Πακιστάν: Ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις κατά των Ταλιμπάν

30.000 στρατιώτες στέλνονται στο Ουαζιριστάν

Ξεκίνησαν σήμερα οι χερσαίες επιχειρήσεις του πακιστανικού στρατού, κατά των Ταλιμπάν και των ανταρτών της Αλ Κάιντα στην περιοχή του νότιου Ουαζιριστάν κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν.

Είχαν προηγηθεί τις τελευταίες εβδομάδες επιχειρήσεις από αέρος .

"Η χερσαία επιχείρηση ξεκίνησε", δήλωσε ο Ταρίκ Χαγιατ Χαν,σε διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, προσθέτοντας ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να εξοντωθούν οι τρομοκράτες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην αναμενόμενη επιχείρηση που ξεκίνησε σήμερα, συμμετέχουν 30 χιλιάδες στρατιώτες, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν 10.000 Ταλιμπάν, υποστηριζόμενοι από τεθωρακισμένα οχήματα, που κατευθύνονται προς την περιοχή, την οποία έχει υπό τον έλεγχό του ο νέος ηγέτης των πακιστανών Ταλιμπάν, Χακιμουλάχ Μεχσούντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στρατιώτες κατευθύνονται από τα βόρεια και συγκεκριμένα την πόλη Ραζμάκ, η οποία βρίσκεται μεταξύ του Νότιου και Βόρειου Ουαζιριστάν, από την πόλη Τζαντόλα στα ανατολικά και την πόλη Σακάη στα Δυτικά. Επίσης άλλες ομάδες στρατιωτών κινούνται προς τις πόλεις Μακίν, Σπινκάι, Ραγκζάι και Τιάρζα.

Όλες οι επικοινωνίες έχουν διακοπεί, ενώ η κυβέρνηση της χώρας δεν έχει προβεί ακόμη σε δηλώσεις.

Η σημερινή επιχείρηση του πακιστανικού στρατού έρχεται έπειτα από τις επανειλημμένες επιθέσεις των Ταλιμπάν εναντίων των δυνάμεων του Πακιστάν και πολύ περισσότερο εναντίον των συμμαχικών δυνάμεων που επιχειρούν στο Αφγανιστάν.

Η πακιστανική κυβέρνηση είχε δεχθεί ισχυρές πιέσεις από την Ουάσινγκτον προκειμένου να αντιμετωπίσει τους Ταλιμπάν που επιχειρούν στα σύνορα Πακιστάν- Αφγανιστάν.

Στο Βόρειο και Νότιο Ουαζιριστάν, οι αντάρτες Ταλιμπάν μπορούν και πραγματοποιούν επιθέσεις στο βορειοδυτικό Πακιστάν καθώς και σε περιοχές στο ανατολικό Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τις ΗΠΑ, το Νότιο Ουαζιριστάν, θεωρείται το σημαντικότερο προπύργιο των ισλαμιστών εξτρεμιστών μετά το Αφγανιστάν.

Την ίδια ώρα τουλάχιστον 80.000 άμαχοι έχουν εγκαταλείψει την επαρχία του Νότιου Ουαζιριστάν, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Σαχ Μεχμούντ Κουρέσι, μετέβη στην Ουάσινγκτον για να μεταφέρει στην αμερικανική κυβέρνηση τις ανησυχίες της χώρας του.

Σημειώνεται ότι ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε την Τετάρτη νομοσχέδιο για οικονομική βοήθεια 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς το Πακιστάν τα πέντε επόμενα χρόνια.

Πηγή...

Διαβάστε επίσης:

AMBER ALERT.Ο Θανάσης Λερούνης κινδυνεύει!AMBER ALERT.

Λερούνης.Δραματική έκκληση προς την κυβέρνηση του Πακιστάν,μέσα από τη φυλακή του!Επιτέλους τι θα κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση;

Μιλάνε για το Ιράν και φοβούνται τις ατομικές βόμβες του Πακιστάν...


Τα συγχαρητήρια μας


Το «Βραβείο Μοχάμεντ Αμί» που καθιερώθηκε το 1997 στη μνήμη του θρυλικού εικονολήπτη του Reuters απονεμήθηκε φέτος στους Ιρανούς μπλόγκερ, οι οποίοι με μεγάλη γενναιότητα και υπό απίστευτη πίεση έγιναν η μοναδική πηγή ειδήσεων για τις αμφισβητούμενες προεδρικές εκλογές στο Ιράν.

Tο βραβείο παρέλαβε η δημοσιογράφος Ντελμπάρ Ταβακολί και το αφιέρωσε σε όλους τους συναδέλφους της στο Ιράν.

Πηγή...

Τα συγχαρητήρια μας στους Ιρανούς μπλόγκερ και καλή συνέχεια...



Είμαι ακόμα ζωντανός


Στις 07.10.2009 έλαβα το εξής μήνυμα:
"Ο Αγιος Νεκταριος ειναι γιατρος και γιατρεύει τις αρρωστιες. Αυτο το γραμμα γραφτηκε στις 3/10/1995 και πρεπει να κανει το γυρο του κοσμου. Ο Αγιος Νεκταριος θα σε ανταμειψει σε 45 ημερες. Πολλοι που το εγραψαν ανταμειφθηκαν. Αγιε Νεκταριε πιστευω σε σενα. Υγεια,χαρα και ευτυχια δωσε μου. Αυτο το χαρτι εχει σταλει σε σενα για καλη τυχη. Το γνησιο αντιγραφο ειναι στην Αγγλια. Εχει Δωσει το γυρο του κοσμου 9 φορες. τ ωρα η τυχη εχει σταλει σε σενα. Θα παρεις καλη τυχη μεσα σε 4 ημερες που θα λαβεις το γραμμα. Πρεπει να το στειλεις σε αλλους.Δεν ειναι αστειο. Στειλε αντιγραφο σε ανθρωπους που νομιζεις οτι χρειαζονται τυχη. Μην στειλεις χρηματα διοτι η μοιρα δεν εχει τιμη. Μην κτρατησεις αυτο το γραμμα. Παρακαλω! στειλε 20 αντιγραφα του γραμματος και δες τι θα γινει σε 4 ημερες. Η αλυσιδα παιχνιδι ηρθε απο τη Βενεζουελα και γραφτηκε απο καποιο ιεραποστολο απο τη Ν. Αμερικη.> Προσεξε τα ακολουθα:
Καποιος πηρε την επιστολη το 1993 και ειπα στη γραμματεα του να του κανει 20 αντιγραφα και να τα ταχυδρομησει.Λιγες μερες αργοτερα κερδισε στο λαχειο 2,000,000 δολαρια. Καποιος αλλος πηρε την επιστολη και την ξεχασε. Την ειχε στα χερια του πανω απο 96 ωρες. Εχασε την δουλεια του. Αργοτερα βρηκε την επιστολη και την ταχυδρομησε σε 20 αντιγραφα.Λιγες μερες μετα βρηκε μια πολυ καλυτερη δουλεια. Καποιος πηρε την επιστολη και δεν πιστευε. Την πεταξε. 9 μερες μετα πεθανε. Παρακαλω μη το αγνοησεις. Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ε"

Δεν έδωσα σημασία στο μήνυμα.

Πέρασε η προθεσμία των 9 ημερών και είμαι ακόμα ζωντανός. Συμβαίνει κάτι; Να περιμένω κάτι από κανένα άγιο; Τελικά με το μήνυμα σας κλονίσατε την πίστη μου...