09 Φεβρουαρίου 2011

The Globo...!The new global money...!Η παγκοσμιοποίηση είναι εδώ!

Τα όνειρα τελείωσαν...Ξυπνείστε!Βρίσκεστε πλέον σε έναν..."νέο πλανήτη"!Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν...!Εκτός και αν...
 
"... The options for the future international monetary system appears limited and include: a) dollarization - provided that the United States agree to take responsibility for the world monetary affairs, b) currency blocs, supra-national currency or a only money world - provided that the countries can cooperate in their management policy jointly by monetary issues, and c) «bancor» [GLOBO] - provided the political will of countries to overcome the existing, but uncertain system (Terzi 20).


Naguib Sawiris και "μυστική" Αίγυπτος!


Πίσω από την αυλαία

Το συμβούλιο των σοφών

Από την αρχή των διαδηλώσεων στην Αίγυπτο, μαζί με νομπελίστες, διανοούμενους και πολιτικούς ίδρυσε ο χριστιανός κόπτης Naguib Sawiris το λεγόμενο συμβούλιο των σοφών το οποίο  αυτή την στιγμή καθορίζει το μέλλον της Αιγύπτου.
Ας μη ξεχνάμε ότι ο Naguib Sawiris πρόσφατα  έκανε συμφωνία και με τη ρωσική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, VimpelCom για τη δημιουργίας της εταιρείας των 200 εκατ. συνδρομητών δια της οποίας θα έχει (μέσω  της VimpelCom) πρόσβαση στις αγορές της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.
Βέβαια, και την Ελλάδα δεν την ξέχασε: η πρώην ΤΙΜ εξαγοράστηκε πλήρως από την Weather Investemnts, την  εταιρία του Naguib Sawiris η οποία  είναι η τώρα η WIND Hellas, η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα όπου κατέχει μία ενιαία υποδομή πληροφορικής για την υποστήριξη λειτουργιών και υπηρεσιών στην κινητή, τη σταθερή τηλεφωνία και το ευρυζωνικό Internet.
Η αρχή των διαδηλώσεων στην Αίγυπτο ξεκίνεσε στο διαδίκτυο...
Βίντεο με πρόσφατη συνέντευξη του Naguib Sawiris

F1: Ρώσικη η Virgin. Η επίσημη ανακοίνωση


Formula 1 Marussia Virgin Racing MVR-02 Presentation 2011


H ομάδα την Virgin, πρόκειται να αγωνιστεί ως Ρώσικη το 2011 και η επίσημη ανακοίνωση έγινε στις αρχές  εβδομάδας.

Η Ρώσικη εταιρία κατασκευής σπόρ αυτοκινήτων
Marussia, η οποία αποτέλεσε χορηγό της Βρετανικής ομάδας πέρυσι, απέκτησε μετοχικό πακέτο το 2011 μετονομάζοντας την ομάδα σε Marussia Virgin.

Η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της ομάδας, θα γίνει την Δευτέρα στο κτίριο του
BBC στο Λονδίνο και η ομάδα ήδη ανακοίνωσε τον Νikolay Fomenko, ως νέο τεχνικό διευθυντή.

Την Δευτέρα έγινε και η ανακοίνωση, πως θα τρέχει ως Ρώσικη ομάδα, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση που ανέβει σε μια θέση βάθρου, η σημαία που θα αναρτηθεί, θα είναι της Ρωσίας.

«Την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, θα ανακοινωθεί επίσημα, πως η
Marussia Virgin δεν είναι απλά η πρώτη Ρώσικη ομάδα, αλλά η πρώτη ομάδα με Ρώσικη άδεια.»( έγινε η ανακοίνωση).

«Αυτό σημαίνει, πως στην περίπτωση μιας νίκης, ο ύμνος που θα παίξει θα είναι ο Ρώσικος.» δήλωσε
  ο Fomenko, στο RIA Novosti.

Σχετικό θέμα: Αποφάσισε την κατασκευή ρωσικού οχήματος στην φόρμουλα 1 ο Πούτιν!