08 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΠ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ(VIDEO)



H φωτογραφία δείχνει το μέγεθος των τσιπ τώρα.
O AMEΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ!
Πριν λίγο καιρό ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την Υγεία στις ΗΠΑ. Βάσει συγκεκριμένων του διατάξεων, γίνεται υποχρεωτική η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ σε κάθε Αμερικανό πολίτη. Μέχρι πριν αρκετές ώρες, 20 από τις...
πολιτείες των ΗΠΑ είχαν καταφύγει στα δικαστήρια για την ακύρωση του νομοσχεδίου, επειδή είναι, όπως υποστηρίζουν, βαθύτατα αντισυνταγματικό και πλήττει την ελευθερία του κάθε Αμερικανού πολίτη καίρια. Δείτε σχετικό βίντεο με ημερομηνία 26 Μαρτίου, 2010:

Οι Ιππείς της Πύλου

Ο Νίκος Καλογερόπουλος επιστρέφει με μια ιδιαίτερα προσωπική και ανατρεπτική ταινία. «Οι Ιππείς της Πύλου» μας ταξιδεύουν με γέλιο και συναίσθημα στα παράλογα της ζωής, ενώ στην πορεία δεν αφήνουν τίποτα όρθιο.
Η ιστορία
Ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλυτώσει από τις τράπεζες. Με την βοήθεια του Μπάμπη του «Φου», βρίσκει καταφύγιο σ'ένα ερημωμένο κάστρο στην καρδιά της Μεσσηνίας. Μοναδικοί κάτοικοι δύο αδέρφια που δε μιλιούνται και μια ανηψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η Δημοκρατία. Ο Τηλέμαχος την συναντάει τυχαία και μαγεύεται. Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι «απαγορευμένες ουσίες» του Μπάμπη ... οι θεοί βάζουν το χέρι τους κι η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της! Όνειρο, πραγματικότητα, ή και τα δυό; Κρίνετέ το εσείς, κι όποιος το βρει κερδίζει ένα παστέλι Καλαμών.
Το πλούσιο καστ της ταινίας απαρτίζουν οι Νίκος Καλογερόπουλος,
 Ηλίας Λογοθέτης, Βάνα Μπάρμπα, Γιώργος Κιμούλης, Τάκης Σπυριδάκης, Δημήτρης Καμπερίδης, Ιουλία Καλογρίδη κ.α.
Δείτε το τρέϊλερ της ταινίας...

Πως γνωρίζετε κ.Γεωργακόπουλε,ότι οι καταθέσεις στην Ελβετία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΤΟΟΟΣΕΣ;


Ερώτηση προς τον κ. Γεωργακόπουλο,του κάθε απλού Έλληνα,που εμβρόντητος όχι μόνο για τον πακτωλό των δις και τρις και τετράκις και πεντάκις ευρώ που έχουν ρουφήξει τα βαμπίρ που "κυβερνούν" την αγ-Ελλάδα,εδώ και 1700 χρόνια.
Πως γνωρίζετε κ.Γεωργακόπουλε και μάλιστα μετά τόσης  βεβαιότητος!,ότι ο πακτωλός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΣΟΣ;Γιατί έτσι δήλωσε απόψε στα κανάλια... 

Από πού βρέθηκαν 600 δις ΕΥΡΩ Ελλήνων στην Ελβετία;;;;


Εμβρόντητος ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε μόλις χθες από το περιοδικό Spiegel (εδώ), γιατί από τα ελληνικά ΜΜΕ μην περιμένετε τίποτα, ότι οι Έλληνες (όχι προφανώς οι μισθοσυντήρητοι, αλλά η άρχουσα τάξη της χώρας), έχουν καταθέσεις στην Ελβετία περί τα 600 δις ΕΥΡΩ. Ναι καλά διαβάσατε. Περί τα 600 δις ΕΥΡΩ, σχεδόν διπλάσια από το χρέος της χώρας, για το οποίο κινδυνεύουμε να πτωχεύσουμε και επίσημα και για το οποίο έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία. Και αυτά τα χρήματα είναι μόνο στην Ελβετία. Βάλτε με το νου σας τι χρήματα είναι κατατεθειμένα σε άλλες χώρες (π.χ. Κύπρος, Αγγλία, ΗΠΑ κ.λ.π.).
Εδώ είναι να τρελαίνεται κανείς. Δηλαδή, με το ίδιο το ελληνικό χρήμα, οι λεγόμενες αγορές δανείζουν την ίδια τη χώρα μας με εξωφρενικά επιτόκια.

Γίνεται του..."κερατά" αυτή την ώρα στην Κερατέα!Αντίσταση και πόλεμος!



Πατήστε εδώ για να δείτε τι συμβαίνει αυτή την ώρα στην Κερατέα
Σκηνικό πολέμου θυμίζει για ακόμη μία φορά η Κερατέα, ενώ για πρώτη φορά από την ημέρα έναρξης των επεισοδίων διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν εισβάλλει μέσα στο χωριό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι ανεξέλεγκτη και...(δείτε το βίντεο)

Ήταν οι Παλαιολόγοι Έλληνες;



Αποσπάσματα της ΙΣΤΟΡΙΑΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,του Κ.Παπαρρηγόπουλου,στα οποία ο χριστιανός ιστορικός αναφέρει τα παρακάτω,που αν και θολά περί της πραγματικής φυλετικής καταγωγής πολλών προσώπων(λόγω της ιδιοφυούς εμπνεύσεώς τους να κρύβουν την πραγματική,αλλάζοντας τα ονόματά τους),γράφει σε ένα σημείο ότι,ο Μιχαήλ Ράλλης καταγόταν από τον οίκο των Ράλληδων,που κατ'αρχάς ονομάζονταν...Ραούλ!Όπως και ότι ένας Ιωάννης Ράλλης Παλαιολόγος,πήγε στη Ρωσία ακολουθώντας την Σοφία,κόρη του Θωμά Παλαιολόγου,που παντρεύτηκε τον μέγα Δούκα της Ρωσίας Ιωάννην Ι' Βασιλειάδην!...Καλό...διάβασμα.

Τι να λένε οι Κρητικοί γι'αυτό;Θέλουν να γίνουν ανεξάρτητοι;Έχει σημασία...

ΣΠΙΘΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!


ΠΡΟΣ ΤΑ MΕΛΗ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Κάλεσμα των μελών – φίλων της Σπίθας Θεσσαλονίκης σε:
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6.00 μ.μ στο κτίριο της Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξένου Κορομηλά 51)

ΘΕΜΑΤΑ.

1) Παρουσίαση των προτάσεων των ομάδων για την προετοιμασία της εκδήλωσης της ομιλίας του Μίκη Θεοδωράκη.
2) Θα συζητηθεί το Οργανωτικό Πλαίσιο της Σπίθας Θεσσαλονίκης.
3) Γενική συζήτηση σε επιμέρους θέματα.

Ερωτήσεις προς ΠΡΑΣΙΝΑΛΟΓΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ!!!




Ερωτήσεις που (δεν) ζητούν απάντηση

Ποιος τελικα , παραβιαζει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ? Ο Λαος(που δεν πληρωνει στα διοδια και στα αστικα) η το ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;



Δηλαδή τηρούν τους νόμους διάσημοι κι επιφανείς φοροφυγάδες (και εισφοροφυγάδες) και δεν τους τηρούν αυτοί που αρνούνται να πληρώσουν το νέο χαράτσι στα εισιτήρια και την ατέρμονη αύξηση των διοδίων;

Δηλαδή δεν είναι νόμος της ζούγκλας, όταν σου κόβουν ξαφνικά μέρος της σύνταξης ή όταν παθαίνει «ξαφνικό θάνατο» ο μισθός σου, και είναι νόμος της ζούγκλας να μην πληρώνεις διόδια για δρόμους που δεν έχουν φτιαχθεί ακόμα ή που όταν φτιάχθηκαν κόστισαν χρυσάφι (υπέρ διαπλεκομένων) στο εθνικό εισόδημα.
Ποιος παράγει κι αναπαράγει την ανομία σε αυτόν τον τόπο; ο φοροφυγάς ή ο άνεργος; ο μιζαδόρος ή ο απασχολήσιμος; Ποιος κάνει την κοινωνία ζούγκλα; η πτυχιούχος με τα δύο μάστερ που θα δουλέψει για 938 Ευρώ ή ο κάθε «φρουτάκιας» πρωθυπουργός, προστάτης κι υπηρέτης μαζί, του κάθε Κόκκαλη;

Κι αν μιλάμε για νόμους, ας αρχίσουμε απ' το Σύνταγμα -του οποίου η υπεράσπιση είναι καθήκον όλων. Ποιος λοιπόν το παραβιάζει; ο Λαός ή το Μνημόνιο;
Πηγή...

Δείτε το βίντεο. Θα το εξαφανίσουν...

Ο επικίνδυνος κόσμος της Monsanto


Ο επικίνδυνος κόσμος της Monsanto
Η πολυεθνική εταιρία Monsanto που από την ίδρυσή της πριν 108 χρόνια «απολαμβάνει» τον τίτλο της πιο ρυπογόνου και επικίνδυνης εταιρείας στην ιστορία της βιομηχανίας, κατέχει ένα ακόμη ρεκόρ: αυτό των περισσότερων δικαστικών αγωγών και μηνύσεων που έχουν ασκηθεί ποτέ κατά εταιρείας.
Ποιος ήξερε ότι ακόμα και οι ποντικοί απέφευγαν να φάνε τις μεταλλαγμένες πατάτες;
Πόσα ξέρουμε για την ψευδή πληροφόρηση, τη μόλυνση ολόκληρων περιοχών, ακόμη και πόλεων, με απόβλητα, όπως και για την εξαγορά πολιτικών και κυβερνήσεων για να παραβλέψουν διεθνείς νόμους και κανονισμούς;
Οι απαντήσεις

ΑΙΓΥΠΤΟΣ, NO COMMENT 08.02.2011

Ανθρώπινο είδος υπό εξαφάνιση...


Για τους λιγοστούς αυθεντικούς "ιθαγενείς" που απέμειναν σε αυτόν τον πλανήτη...

Ανθρώπινο είδος υπό εξαφάνιση
Αμαζόνιος, πρωινό του περασμένου Απριλίου. Πέντε ζευγάρια μάτια κοιτούν με απορία και έκπληξη ένα … αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό. Τα τόξα με τα βέλη είναι έτοιμα προς χρήση για κάθε ενδεχόμενο. Ο φωτογραφικός φακός από το ελικόπτερο καταφέρνει να απαθανατίσει τη σκηνή που φέρνει στο νου των περισσοτέρων από εμάς, εικόνες από την κινηματογραφική επιτυχία του Mel Gibson, Apocalypto. 

Δεν μπορείς να αντιδράσεις ...

Δεν μπορείς να αντιδράσεις οργανωμένα και μαζικά γιατί :
• Έχουν φροντίσει να μην έχεις χρόνο για κοινά ενδιαφέροντα σε εθνικό επίπεδο.
• Έχουν μασκαρέψει τις κρατικές ελλείψεις ώστε να μοιάζουν με ατομικά προβλήματα, δημιουργώντας σου ενοχές για την κατάντια της χώρας .
• Έχουν φροντίσει να αλλοιώσουν τα ιστορικά σου στοιχεία και τις κοινές συνήθειες με την επιβολή ξένων προτύπων και τη βίαιη εισαγωγή ξένων κοινωνικών ομάδων με ασύμβατα αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

Έχουν καλλιεργήσει την δυσπιστία στον διπλανό σου με την υπόθαλψη της παρανομίας και την επιβολή πολλαπλών και ετεροκλήτων πολιτισμικών στερεοτύπων έτσι ώστε να μην υπάρχουν κοινά αυτονόητα.
• Σου έχουν προβάλλει μέσα από την ψυχαγωγία (star system) και τον πρωταθλητισμό, τεχνητά πρότυπα υπερανθρώπου με αφύσικα αυξημένες δυνατότητες, μπροστά στα οποία δείχνεις μικρός, ασήμαντος και ανίσχυρος.
• Η αρχιτεκτονική επιβάλλει την κιβωτιοποίηση της κατοικίας και την απομόνωση της οικογένειας, μέσα από τη συνάθροιση σε υπερβολικά μεγάλες πόλεις, η οποία αυτόματα ενεργοποιεί μέσα σου συμπεριφορές που σε ωθούν να κάνεις πράγματα παράξενα για να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο ανώνυμο πλήθος.
• Είσαι δέσμιος

Ο Τεν Τεν και η φυλή των Δεν-Δεν

Ο Τεν Τεν και η φυλή των Δεν-Δεν

Ο Τεν Τεν και η φυλή των Δεν-Δεν Του ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΥΡΙΟΧΟΥ: Τεν Γιώργος Τεν, ο μικρός Τεν Τεν ο εξερευνητής, ο άνθρωπος που κατεβάζει τη χώρα πηδώντας 10-10 τα σκαλιά, ένας Γιώργος που τον έλεγαν Τζέφρι, γνωστός και ως Τζεφρόνι.
Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μέλος της οποίας είναι και ο διάσημος Αιγύπτιος σοσιαληστής Μουμπάρακ. Άλλωστε αυτό που διακρίνει την Αίγυπτο και τον ηγέτη της, είναι ο σοσιαλισμός.
Μπορεί το Τζεφρόνι μας να ακύρωσε το ταξίδι του στη χώρα των Φαραώ, μιλά όμως μαζί του στο τηλέφωνο. Είναι Πρόεδρος. Πρέπει να προστατέψει το μέλος του.

«Άκου Πρόεδρε, εγώ παρέδωσα τη χώρα και δεν άνοιξε ρουθούνι. Την παρέδωσα στο Ερζερούμ και η μόνη αντίδραση ήταν για το 1821 του ΣΚΑΙ. Κάποιος κυκλοφόρησε τη φήμη ότι ο Κολοκοτρώνης αρραβωνιάστηκε Τούρκο πριν γεννηθεί ο Βαλλιανάτος. Το χειρότερο είναι ότι δε διευκρινίζεται η στάση του Θεόδωρου. Γιατί τον έλεγαν Κολοκοτρώνη και όχι Πουτσοκοτρώνη. Ας το λύσουν μόνοι τους. Μετά παρέδωσα τη χώρα στο Ισραήλ. Φόρεσα και το σκουφάκι, τους έδειξα την περιτομή μου,