25 Νοεμβρίου 2009

"απειλούνται τα ιερά και τα όσια της φυλής και του έθνους."

Τα..."ιερά" και τα "όσια" της..."φυλής";Αν εννοούν της χριστιανικής,καλώς εννοούν,διότι πράγματι η χριστιανική "φυλή" είναι ιδιότυπη!Ωρίεται για τους..."διωγμούς" που..."υπέστη",αλλά η ίδια διώκει τους πάντες όταν έστω και ένας αμφισβητήσει το καθεστώς της!Απαιτεί να την σέβονται σε κάθε σημείο της γης,ενώ είναι έτοιμη να σφάξει κάθε...αντιφρονούντα!Διατυμπανίζει την φασιστική της επιβολή ακόμα και όταν είναι μειοψηφία,ενώ διαμαρτύρεται ότι..."κινδυνεύει" έστω κι αν βαυκαλίζεται ότι είναι "πλειοψηφία"!Θεωρεί ως απαρχή της ιστορίας την δια πυρός και σιδήρου δική της επικράτηση και απαιτεί την προ αυτής..."μυθολογία"(κατά δική της ερμηνεία),ως μη υπάρξασα,εκτός από κάποιους..."προ χριστού χριστιανούς"!!!...που δέχτηκαν την...επιφώτιση του..."αγίου πνεύματος" πριν ακόμα αυτό εφευρεθεί!!!!!Βρίζει ασύστολα τους προγόνους Έλληνες ως "ειδωλολάτρες" και "μωρούς" και ταυτόχρονα δηλώνει..."διασώστης" της ιστορίας των "ειδωλολατρών" και "μωρών" Ελλήνων!!!(Το άκρον άωτον της ηλιθιότητος)!!!
Και το χειρότερο.Δηλώνει έτοιμη να προκαλέσει σφαγή στο όνομα του "θεού" της,αλλά καταγγέλλει με σφοδρότητα την ίδια συμπεριφορά,όταν αυτή προέρχεται από αλλόθρησκους!!!Κι αυτή η ιδιότυπη "φυλή" θέλει να λέγεται..."ελληνική"!!!Δηλαδή,βάσει του σκεπτικού της,επειδή τα χριστιανικά "ιερά και όσια" τα πρεσβεύουν και άλλοι(άσπροι,μαύροι,κίτρινοι,και λοιποί άνθρωποι ανά τη γη),όλοι αυτοί ανήκουν στην..."ελληνική φυλή";;;
"Διαμάχες μεταξύ γονιών σε σχολείο λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων"

"Ανάστατοι είναι εδώ και αρκετές μέρες το σχολείο και οι γονείς των μαθητών μιας τάξης (και όχι μόνο) σχολείου του νησιού, με τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ των γονιών αλλοδαπού μαθητή από τη μια και του δασκάλου του με όλους σχεδόν τους γονιούς των άλλων συμμαθητών του από την άλλη.
Αιτία της διαμάχης λένε οι γονείς του αλλοδαπού πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ήταν η αντίρρησή τους στις επιπλέον προσευχές και στην εκμάθησή τους, στην οποία επιδιδόταν ο δάσκαλος.
Σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της Β’ τάξης, θρησκευτικά δεν διδάσκονται σ’ αυτήν (αρχίζουν από την Γ’ τάξη). Υπάρχει όμως η λεγόμενη «ευέλικτη ζώνη» (3-4 ώρες την εβδομάδα), στην οποία «προωθούνται νέες παιδαγωγικές αντιλήψεις, όπως η ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και μάθηση, η διαθεματική προσέγγιση της γνώσης, με έμφαση στην καθοδηγούμενη διερεύνηση και ανάπτυξη της κριτικής σκέψης κ.α.» (ΦΕΚ 1280,τ.Β’, 13/9/2005). Στις ώρες αυτές ο δάσκαλος μοίραζε προσευχές και ύμνους, τους οποίους κάποια γιαγιά περήφανη διηγήθηκε ότι ο εγγονός της τους ήξερε πια απέξω.
Οι γονείς του μαθητή διαμαρτυρήθηκαν στο δάσκαλο ότι είναι άλλου δόγματος (καθολικοί) και δεν θα ήθελαν να διδάσκεται ο γιός τους κάτι τέτοιο. Έλεγαν μάλιστα ότι η κόρη τους δεν αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα (είναι πια στο Γυμνάσιο). Ο δάσκαλος δεν δέχτηκε την άποψη των γονιών, ο διευθυντής είπε ότι θα μιλούσε στο δάσκαλο αλλά τίποτε δεν άλλαξε. Η διαφωνία αυτή μεταφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση της χρονιάς με τους γονείς, όπου – σύμφωνα με τους γονείς του παιδιού - ο δάσκαλος δήλωσε ότι κανείς αλλοδαπός δεν θα μας αλλάξει τον τρόπο ζωής μας και την παράδοση. Οι γονείς τότε ζήτησαν – και έγινε - συνάντηση με την σχολική σύμβουλο, η οποία συμφώνησε ότι δεν πρέπει να γίνονται επιπλέον προσευχές μέσα στην τάξη, ούτε και να τις μαθαίνουν αλλά μπορούν να γίνονται αναφορές και μόνο στη θρησκεία και σε σχέση με άλλα γεγονότα, όπως με την ιστορία. Συμπλήρωσε ότι θα μιλούσε με τον δάσκαλο. Φαίνεται ότι αυτό ήταν το έναυσμα για την τελική σύγκρουση.
Μερικές μέρες αργότερα, κλήθηκαν πάλι οι γονείς για...
συνέχεια στην πηγή...

Συγγνώμη, αλλά θα μείνει


Η Google αρνείται να λογοκρίνει προσβλητική εικόνα της Μισέλ Ομπάμα

εταιρεία «θεωρεί την ακεραιότητα των αποτελεσμάτων αναζήτησης εξαιρετικά σημαντική προτεραιότητα»

Με αφορμή μια ρατσιστική γελοιογραφία που απεικονίζει τη Μισέλ Ομπάμα ως πίθηκο, η Google ζητά συγγνώμη για τα «προσβλητικά αποτελέσματα» που μπορεί να δίνει η μηχανή αναζήτησης, διευκρινίζει όμως ότι δεν σκοπεύει να τα απομακρύνει.

Η επίμαχη εικόνα εμφανίζεται στην κορυφή της λίστας του Google Images όταν ο χρήστης αναζητήσει φωτογραφίες της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Πάνω από τη γελοιογραφία εμφανίζεται ένα μήνυμα της Google που αναφέρει: «Μερικές φορές τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορεί να είναι προσβλητικά. Συμφωνούμε».

Όταν ο χρήστης κάνει κλικ στο μήνυμα, προωθείται σε μια σελίδα που διευκρινίζει ότι η Google δεν προσυπογράφει αυτού του είδους το περιεχόμενο. «Ζητούμε συγγνώμη αν είχατε κάποια ενοχλητική εμπειρία χρησιμοποιώντας τη Google» συνεχίζει.

Εξηγεί όμως ότι «οι μηχανές αναζήτησης ανακλούν το περιεχόμενο και την πληροφορία που υπάρχει διαθέσιμη στο Διαδίκτυο. Οι απόψεις και προτιμήσεις όσων εργάζονται στη Google, καθώς και οι απόψεις του γενικού κοινού, δεν καθορίζουν ή επηρεάζουν τα αποτελέσματα αναζήτησης».

Η εταιρεία «θεωρεί την ακεραιότητα των αποτελεσμάτων αναζήτησης εξαιρετικά σημαντική προτεραιότητα».

«Δεν απομακρύνουμε σελίδες από τα αποτελέσματα αναζήτησης απλώς επειδή το περιεχόμενό τους είναι μη δημοφιλές ή επειδή λαμβάνουμε παράπονα».

Η Google διευκρινίζει πάντως ότι απομακρύνει το τυχόν ακατάλληλο περιεχόμενο όταν υποχρεώνεται από τη νομοθεσία.

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει.

Πηγή http://www.in.gr Newsroom ΔΟΛ



Η ΕΞΕΛΙΞΗ και η ΚΑΤΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


ΚΑΤΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Α'

... πατρίδα μας, η Τουρκία..(Βαρθολομαίος)


ΚΑΤΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Β'

Η αναζωογόνηση

Βαρθολομαίος: πολλούς από τους στόχους μας (Πατριαρχείο και coca-cola)

είναι ίδιοι : Η αναζωογόνηση.

Α, τώρα κατάλαβα, η αναζωογόνηση των ταμείων τους...