16 Αυγούστου 2011

ΟΛΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟ "ΠΑΙΓΝΙΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Η ΙΔΙΑ Η Ε.Ε (ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ-ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. 

ΑΥΤΟ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΝ-ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ή ΔΕΝ ΠΙΕΖΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ. ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

Superjets pierce the sky for MAKS 2011

Αποκατάσταση της Αλήθειας.


MEA CULPA

Στις 2011/08/15 με τίτλο

"Γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο καὶ κύριοι βουλευτές, νὰ πληρώνουν πάντες ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς Ἑβραίους τῆς Ἑλλάδας τὸ Μεσοπρόθεσμο;"

Μ βάση τ πριθμν 182 αναμετέδωσα μια αναλήθεια, ένα ψεύδος, ένα μη υφιστάμενο γεγονός, ότι δήθενΚανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο Ελληνικό Δημόσιο.
Δυστυχώς είχα υποστεί παραπληροφόρηση, την οποία αναμετέδωσα χωρίς να ελέγξω το περιεχόμενο του ΠΔ 182/22-3-1978 που επικαλείται η πηγή της παραπληροφόρησης μου.
Ένας φίλος από αυτούς που έλαβαν το e-mail, μου ανακοίνωσε ότι αυτό «δεν ευσταθεί».
Πράγματι αφού «κατέβασα» το ΠΔ 182/22-3-1978 και το διάβασα επισταμένως, δεν διαπίστωσα πουθενά ότι οι Εβραίοι μέλη της Ισραηλινής Κοινότητας Αθηνών (ΙΚΑ) απαλλάσσονται της υποχρέωσης καταβολής φόρου προς το Ελληνικό Δημόσιο όπως ψευδώς αναφέρει η πηγή παραπληροφόρησης που αναφέρεται επίσης ψευδώς στο  Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ), που δεν αναγράφεται πουθενά στο Διάταγμα.
Αντίθετα στο Άρθρο 26, Παράγραφος 3, Εδάφιο β του εν λόγω Διατάγματος αναφέρεται ότι για τον προσδιορισμό της εισφοράς «ΠΕΤΣΙΑ» (μια εισφορά που καταβάλλουν τα μέλη στο σωματείο όπως γίνεται σε κάθε σωματείο), ο υπόχρεος έχει δικαίωμα ένστασης και για την απόδειξη της οικονομικής του ευρωστίας μπορεί να χρησιμοποιήσει: «Το σημείωμα φόρου που έχει εκδοθεί από την αρμόδια φορολογική Αρχή στο όνομα του υπόχρεου βάσει της φορολογικής του δηλώσεως για την παρελθούσα ή τρέχουσα χρήση».
Αυτό αποδεικνύει, αντίθετα με ό,τι ψευδώς, κακόβουλα και συκοφαντικά ισχυρίζεται η πηγή παραπληροφόρησης μου, ότι οι Εβραίοι μέλη της Ισραηλινής Κοινότητας Αθηνών φορολογούνται από το Ελληνικό Δημόσιο, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες και άρα το δημοσίευμα που εγώ αναμετέδωσα είναι ψευδές, συκοφαντικό και κακόβουλο.
Με το παρόν προσπαθώ να επανορθώσω και ζήτω συγγνώμην από όποιον έχει θιγεί.
Γιάννης Αλεξάκης
Εκηβόλος
ΥΓ
Σε όποιον «ελληναρά» δυσανασχετεί για την αποκατάσταση της αλήθειας, την οποία όφειλα, έχω να πω ότι: «Είναι Εθνικό ό,τι είναι Αληθινό»

Ο Λυκαβηττός και τα κοράκια στην Ακρόπολη...


Αθηνά, η άρχουσα όλων των θρησκειών, την στιγμή της διαφώτισης των πάντων,

έργο του Daniel Chodowiecki το 1791
Ο Λυκαβηττός είναι λόφος της Αθήνας πέριξ του οποίου και έχει αναπτυχθεί η ομώνυμη συνοικία. Ο Λυκαβηττός όμως ήταν ένας βράχος που κουβαλούσε στα χέρια της η Θεά Αθηνά και της έπεσε έπειτα από μια κακιά είδηση που της έφερε ένα κοράκι. Από τότε τα κοράκια έγιναν μαύρα, και η Αθηνά απαγόρευσε σε όλα τα κοράκια να πηγαίνουν στην Ακρόπολη. Σίγουρα, έχετε δει όλους τους καιρούς να περνούν πάνω από τον Παρθενώνα. Κοράκια όμως, είδατε ποτέ στην Ακρόπολη

Βλ. Απολλόδωρος Γ 14, 1, Τα  ες  τόν Απολλώνιον Τυανέα  Ζ 24 Φιλόσστρατος, Υγίνος Ποιητική αστρονομία, Ρόμπερτ Γκρέϊβς Οι Ελληνικοί Μύθοι-Αθηνά.

Τι είναι το "Federal Reserve System" των ΗΠΑ και ποιός ο ρόλος του στη σημερινή παγκόσμια κρίσηΑπό την ιστοσελίδα 


Αν δεν γνωρίσουμε πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και ποιός βρίσκεται απο πίσω και κινεί - μεσω αυτού - τα νήματα της πολιτικής, της επικοινωνίας και της κουλτούρας, δεν θα μπορέσουμε να βγούμε ποτέ απο το τέλμα που βρισκόμαστε


Μεγεθύνατε