30 Μαρτίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΗ 11:30 π.μ. ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ.

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΞΟ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ
Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες
Ξεσηκωθείτε! Η ελληνική κυβέρνηση με τη στήριξη της ΝΔ έχει κάνει ορμητήριο θανάτου τις βάσεις στον Άραξο και στην Ανδραβίδα ενάντια στο λιβυκό λαό, στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Λιβύη.
Να απαιτήσουμε να απεμπλακεί τώρα η χώρα μας από τον πόλεμο. Να κλείσουν οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις στον Άραξο, στην Ανδραβίδα, στη Σούδα και στο Άκτιο. Να επιστρέψουν τώρα τα ελληνικά πλοία που συμμετέχουν στην ιμπεριαλιστική επίθεση. Αλληλεγγύη στο λιβυκό λαό. Αυτό είναι το λαϊκό συμφέρον: Καμιά συμμετοχή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Να σταματήσει ο πόλεμος και η ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη.
Από τη μια πόλεμος για το μοίρασμα των αγορών, από την άλλη πόλεμος με τις ιδιωτικοποιήσεις και τα μνημόνια ενάντια στην εργατική τάξη και το λαό για να εξασφαλίσουν την κερδοφορία των μονοπωλίων. Ενιαία είναι η επίθεση στους λαούς.
Καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Κοροϊδεύουν συνειδητά το λαό. Το τι θα κερδίσει το ελληνικό κεφάλαιο από τη σφαγή και το διαμελισμό της Λιβύης, ενδιαφέρει την κυβέρνηση και τη ΝΔ.
Ο πόλεμος στη Λιβύη είναι άδικος, είναι ιμπεριαλιστικός. Γίνεται για το μοίρασμα και τον έλεγχο των πετρελαίων και των ενεργειακών πόρων. Για αυτό το λόγο κάνουν τον πόλεμο η ΕΕ, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ. Τα ιμπεριαλιστικά γεράκια που έχουν ορμήσει στο λαό της Λιβύης, παριστάνουν τώρα τους ανθρωπιστές, ενώ κανονίζουν πώς θα μοιράσουν τη λεία. Για τους ίδιους λόγους πολεμά και το αντιλαϊκό καθεστώς Καντάφι που μέχρι πρότινος έκλεινε συμφωνίες με αυτές τις δυνάμεις, τη Ρωσία και την Κίνα, είχε στενές σχέσεις με τη Σοσιαλιστική Διεθνή.
Οι ιμπεριαλιστές δεν προστατεύουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του λιβυκού λαού. Σήμερα τον σκοτώνουν, αύριο θα τον καταληστεύουν. Τα ίδια έκαναν στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και σε τόσες άλλες χώρες.
Εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες
Εγκαταλείψτε τα στηρίγματα του ιμπεριαλισμού στη χώρα μας το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Απομονώστε τα κόμματα του ευρωμονόδρομου που καλλιεργούν αυταπάτες για ειρήνη μέσω της ΕΕ και του ΟΗΕ.
Η λαϊκή απάντηση πρέπει να είναι λαϊκό μέτωπο πάλης ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τα μονοπώλια για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία, αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Τώρα με δυνατό ΚΚΕ οργανώνουμε την αντεπίθεση, ανυπακοή και απειθαρχία στον ιμπεριαλισμό.

ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ