09 Οκτωβρίου 2008

Γελάστε γιατί χανόμαστε!!!!

http://atsarantos.blogspot.com/

Ήταν να μη γίνει η αρχή με τις επιστολές υποστήριξης των "ανταρτών"!

Κάντε κλικ για να μεγαλώσει.

Για γέλια και για...κλάματα!!!!!!

http://atsarantos.blogspot.com/

Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, επειδή το λέει η πρώην παίκτρια του bar και νυν αοιδός. Την πίσω πόρτα της Ρηγίλλης εννοεί!

Ολόκληρη η επιστολή της κας. Στέλλας Μπεζεντάκου εδώ από το ventetta.blogspot.

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες!!!!!

Ιερά εξέτασις!Μεσαίων!

Ο εισαγγελέας Σανιδάς στέλνει Αμελλητί στη Βουλή την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του κ. Αλαβάνου

Ο έντιμος και αδέκαστος δικαστής Σανιδάς, αυτός που αποκάλυψε όλα τα σκάνδαλα της περασμένης πενταετίας (να θυμηθούμε ορισμένα… υποκλοπές, ομόλογα, Ζαχόπουλος, κουμπάρους, καρτέλ κ.λ.π.), άσκησε δίωξη κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του Αλέκου Αλαβάνου, που οι μεν σήμερα έδωσαν συνέντευξη τύπου και τα συμβόλαια της Στοάς Βατοπεδίου, ο δε κ. Αλαβάνος μίλησε την Κυριακή σε συλλαλητήριο στο άγιο όρος.
Η απόφαση του Σανιδά, δεν στηρίζεται στις καταγγελίες των βουλευτών, αλλά στην υποκίνηση της κοινής γνώμης εναντίον της οικογενείας Πελέκη (ναι, θυμάστε εκείνον τον ανεκδιήγητο πεθερό που απειλούσε θεούς και δαίμονες για την «τιμή» της οικογένειας του;).
Μετά από γνωμάτευση «ειδικών», η κυρία Πελέκη (ναι, η σύζυγος του Βουλγαράκη, που συμπτωματικά επέλεγαν για τις αγοραπωλησίες οι μαφιόζοι), ζήτησε να μην παραστεί η ίδια και ν’ απολογηθεί μέσω δικηγόρων.
Για όλα αυτά είναι υπεύθυνοι οι παραπεμπόμενοι βουλευτές.
Επίσης, η κυρία Πελέκη μήνυσε τον κύριο Πελέκη (πρώην Βουλγαράκη), διότι την αποπλάνησε και την διαβεβαίωσε ότι όλα ήταν νόμιμα, ώστε να συντάξει τα συμβόλαια της Στοάς.
Ο κ. Σανιδάς, δεν θα δεχτεί να απολογηθούν οι βουλευτές μέσω δικηγόρων, αν δεν προσκομίσουν σχετικές γνωμοδοτήσεις εγκύρων «ειδικών» και θα πρέπει αύριο το πρωί να παραστούν αυτοπροσώπως στα δικαστήρια που μετακομίζουν στη Βουλή.
Αργά το βράδυ, οι βουλευτές ζήτησαν συγχώρεση από την οικογένεια Βουλγαράκη, αλλά δεν έγινε δεκτή, αφού δεν προηγήθηκε σχετική βεβαίωση από τον πνευματικό πατέρα της κυβέρνησης Καραμανλή και εκπρόσωπο του Θεού στη γη, εντιμότατο Άγιο Εφραίμ της Στοάς βατοπεδίου.
Αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις…
* Απλοί πολίτες, σε συμπαράσταση της οικογένειας Πελέκη-Βουλγαράκη και σια, θα ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό για να ενισχυθούν οι φτωχές οικογένειες και για να μην πεινάσουν τα τέκνα τους

Φτου σας ξεφτίλες!!!!


Τόσα εκατομμύρια που χρωστάνε στο ΙΚΑ,οι βιομήχανοι και οι άλλοι μεγαλοκαρχαρίες,γιατί δεν τους κάνει κατασχέσεις;;;;
Τα λεφτά των Ελλήνων, αυτά που με ιδρώτα και αίμα τους έχουν δώσει και τους δίνουν,αυτοί τα παίζουν στα "ομόλογα" τα "δομημένα" ή τα καταθέτουν στις τράπεζες σχεδόν άτοκα και μάλιστα με νόμους του...κράτους!!!!!
Αυτό υποτίθεται ότι είναι ένα ταμείο που δημιουργήθηκε για να παρέχει "ασφάλεια" στους εργαζόμενους και συνταξιούχους Έλληνες!!!!!!
Κανονικά θα έπρεπε,όλοι οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι σε όλα τα ταμεία να κάνουν αγωγές εναντίον όλων των ταμείων και του Κράτους,ζητώντας τα ρέστα από το τζιράρισμα των χρημάτων τους!!!!!
Το πλαφόν το γνωρίζετε.Είναι ένα μαφιόζικο κόλπο για να μη δίνουν έντοκα τα χρήματα στους δικαιούχους!!!!!Μιλάμε για το εφ' άπαξ!!!!!!
Στο τέλος,όχι καρέκλες σπασμένες,και τα σώβρακα θα πάρουν από τον κόσμο!!!!
Τι έγινε αλήθεια με εκείνα τα σκάνδαλα επί εποχής του...δολοφονημένου διοικητή;;;
Όμως εμείς θα το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά.
Δεν φταίνε αυτοί!Φταίει ο Ελληνικός λαός που τους ψηφίζει!Φταίει ο λαός που δεν τους στέλνει όλους στον Καιάδα!!!!!
Ακούς στείλανε το μπόγια στο γέροντα!!!!!!!Σαν μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσανε πάνω στο...θήραμα!!!!!!!!Για να σώσουν το...ταμείο,με 250 ευρώ!!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ...ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!
ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ!!!!!!
ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ!!!!!

__________________________________________________________________
PRESS-GR
Δεν ντρέπεστε βρε νούμερα! .
.
Από αυτόν τον παππούλη πήγαν και πήραν τις καρέκλες και το τραπέζι από το σπίτι του, επειδή λέει... "δεν είχε τακτοποιήσει, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του"!
Ρε σιχαμεροί, κρατικοδίαιτοι δώστε πίσω τις καρέκλες του ανθρώπου και ζητήστε του και ΣΥΓΝΩΜΗ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ! Μόνο στα κανάλια ξέρετε να βγαίνετε και να το "παίζετε" φιλάνθρωποι... με μπουρδολογίες! Σεβασμός στους ηλικιωμένους ρεεε!
--------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 19:50 0 comments

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗ ΔΕΙΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΘΑΙ / ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ...

http://pyrisporos.blogspot.com/

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗ ΔΕΙΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΘΑΙ / ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ...


«…ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΞΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ, ΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΡΥΑΚΙΑ, Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ; ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΦΗΛΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΚΟ…

ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ Ή ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ;

…ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ, ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗ, ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ…

…ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΝΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

…ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ, ΚΑΙ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΠΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΔΕΡΝΟΥΝ “ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥΣ”, Ή ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΑΝΤΑΛΟ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ…

…ΟΠΩΣ Ο ΔΑΡΕΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΝ ΔΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΑΦΕΡΝΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ [ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ] ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΓΓΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΣΑΝ ΔΕΣΜΑ, ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΗΜΕΡΟ ΚΑΡΠΟ, ΟΠΩΣ Ο ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΣ ΡΙΖΕΣ ΧΡΕΩΝ ΠΟΛΥΠΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΟΚΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΓΥΡΑ, ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΝΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.

…Ο ΤΟΚΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ.

…ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, Ή, ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ.

…ΑΥΤΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ…

…ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ· ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΒΟΔΙΑ ΟΥΤΕ ΑΛΟΓΑ· ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ. ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΜΗΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΜΗΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

…ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΟΥ, ΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ, ΦΟΡΤΙΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ.

…ΑΝ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΡΓΟΝΩΝ. Η ΤΡΥΦΗΛΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ…

…ΟΠΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΥΛΙΕΤΑΙ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΚΕΝΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΜΕ ΤΟ Ν΄ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΛΕΡΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΧΟΛΗ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΟΚΟΙ ΚΥΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ν΄ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

…ΚΑΘΩΣ ΤΟΚΟΙ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ· Ο ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ, ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ· ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ, ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ.»

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – “ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗ ΔΕΙΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΘΑΙ”

ΠΗΓΗ: ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝ

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ!


ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΕΡΑΑΑΑ!!!
Μας πολεμούν με όλα τα μέσα,ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ!!!!
Όπως ο πολεμιστής στον Μαραθώνα,όταν ο εχθρός του έκοψε τα χέρια,αυτός ΔΑΓΚΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ το εχθρικό καράβι!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ,
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ!

Πλάτων Πισατίδης
____________________________________________________________________
http://macedoniagreeceglobal.blogspot.com/

MACEDONIA INFO

MACEDONIA 4,000 years Hellenic

MACEDONIAN INFORMATION CENTER





Παιδιά, τα καταφέραμε (λίγο μας έμεινε!). Απο την 36 θέση ξεκινήσαμε και σε 17 μόλις ημέρες φτάσαμε το Macedonia.info στην 16! Δηλαδή 20 θέσεις επάνω και 6 πριν το στόχο μας, την Πρώτη Σελίδα!

Νομίζω πως πρέπει να αισθανόμαστε πολύ όμορφα. Εγώ τουλάχιστον έτσι νοιώθω. Εκτός απο τα παράπονα, τις γκρίνιες και τα “αν”, μπορούμε να είμαστε πρακτικοί και να πετυχαίνουμε πολλά, όπως αποδικνύεται καθημερινά απο τα ενεργά και δραστήρια blogs που συμμετέχουν ή ξεκινούν πολλές ανάλογες ενέργειες.

Έφτιαξα και ενα video “ανασκόπηση” για όσους δεν συμμετείχαν ακόμη (κάντε το, είναι πανεύκολο) και για όσους βέβαια συμμετείχαν. Αλλά κυρίως, για τους Έλληνες μακεδόνες που τους το αφιερώνω.

Το άρθρο έγραψε ο Αλέξανδρος
________________________________________________________________________________
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΙΛΛΑ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗ
Αριστοτέλης

.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;


Αρκεί μια σπίθα,φτάνει να σταματήσει ο ωχαδελφισμός και η ιδιοτέλεια,για να ανάψει η φλόγα της αφυπνιστικής επανελλήνισης!!!!!!!
Ξυπνάτε Έλληνες,όπου γης,αυτή η γη που είναι η ρίζα σας,αγωνιά και αναρωτιέται,που είναι εκείνοι οι Αγαμέμνωνες,οι Αχιλλείς,οι Περικλείδες,οι Θεμιστοκλείδες,οι Λεωνίδες,οι Αλέξανδροι και τόσοι άλλοι που έβγαλε από τα σπλάχνα της;;;;;;;;;;;;

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;;;;;;;;;;;

Τώρα πρέπει να ετοιμαστεί η Γενική Αντεπίθεση των Ελλήνων!!!!!!
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για τους Έλληνες,αρκεί να πετάξουν όλες τις κατασκευασμένες διαφορές τους και να ομοννοήσουν!!!!!!!!!
Είναι τόσο "μικροί",αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα,μη τους αφήσουμε να ξεπουλήσουν και τα κόκκαλα των ΠΡΟΓΟΝΩΝ!!!!!!!!!!
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
________________________________________________________________
http://alkimosarchive.blogspot.com/
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την πατριωτική δράση ομογενών στις ΗΠΑ

.
Πως μια ιδιωτική πρωτοβουλία του «ΕΝΟΣ», έγινε υπόθεση των πολλών…
To Greek American News Agency δίνει σήμερα μάθημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας
και γνήσιου (υπεύθυνου) πατριωτισμού.
.
Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες, η εξής «είδηση»: «Δυναμική αντεπίθεση στα Σκόπια από την Ομογένεια των ΗΠΑ-Διαδήλωση στον ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων στα Σκόπια». Η «είδηση» μεταδόθηκε επίσημα πρώτα από την ιστοσελίδα του «Greek Insight» και εν συνεχεία στάλθηκε με email σε αρκετά blogs και sites. Κάποιοι -και μάλιστα γνωστά και πετυχημένα blogs και sites- την αναπαρήγαγαν -άλλοι για κάποιες ώρες και άλλοι την ανάρτησαν χωρίς περαιτέρω έρευνα, διασταύρωση και ρεπορτάζ, αφού προέρχεται από ένα έγκυρο site. Κάποιοι όμως σε Αθήνα και Νέα Υόρκη άρχισαν να ψάχνονται. Ένας από αυτούς είναι και ο Άλεξ Στεφανόπουλος (Greek American News Agency), ο οποίος έχει αποδείξει μέσα από την δουλειά του ότι διακατέχεται από ειλικρινή, ανιδιοτελή πατριωτικά αισθήματα, και έχει ξεχωρίσει για την έγκυρη και μαχητική δημοσιογραφική του δράση.

Σήμερα έλαβα και εγώ ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Άλεξ, στο οποίο με παραπέμπει σε ένα δικό του ρεπορτάζ, το οποίο φανερώνει το παρασκήνιο αυτής της πρωτοβουλίας των ομογενών, που προαναφέρθηκε.

Το ρεπορτάζ είναι συγκλονιστικό, διότι φανερώνει, εκτός των άλλων, πως υπάρχει ακόμα κάποιο ζωντανό κύτταρο γνήσιου ελληνισμού και ίσως κάποια ελπίδα αφύπνισης του κοιμώμενου πατριωτισμού.

Στο ρεπορτάζ αυτό –το οποίο πρέπει να διαβαστεί από όλους όσους νοιάζονται και ασχολούνται με τα εθνικά μας θέματα- βγαίνουν συμπυκνωμένα στο φως όλα όσα συμβαίνουν στους κόλπους του οργανωμένου ελληνισμού της Ομογένειας στην Αμερική, καθώς και μια νέα δυναμική που έχει κάνει την εμφάνισή της.

Εδώ θα βρείτε όλο το ρεπορτάζ του Άλεξ, το οποίο παροτρύνω να διαβαστεί προσεκτικά, διότι δείχνει να έχει κίνητρο έναν ειλικρινή και υπεύθυνο πατριωτισμό, και διότι περιέχει στοιχεία τα οποία σίγουρα θα μας απασχολήσουν έντονα στο μέλλον:
.
.
~~~~~
.
___________________________________________________________________

Διαβάστε ειδήσεις της Ομογένειας και στο...

http://www.kalami.net/

Οι Γερμανοί...ξανάρχονται!!!!!


Φοβού τους Γερμανούς και δώρα φέροντες!
Στην ουσία όλοι,μα όλοι,ενδιαφέρονται για τα δικά τους συμφέροντα,εκτός από εμάς............!

________________________________________________________________
http://alkimosarchive.blogspot.com/
Ποια είναι τα σχέδια των Γερμανών για την Ελλάδα και πως ερμηνεύονται τα σκάνδαλα;

.
Μήπως τα όσα βγαίνουν στο φως γύρω από την Deutsche Telekom είναι «σήμα κινδύνου» και για τα ελληνικά συμφέροντα; Τι συμβαίνει πραγματικά με τους Γερμανούς;
.
Σημερινά άρθρα στις κορυφαίες γερμανικές εφημερίδες Süddeutsche Zeitung (εδώ) και Frankfurter Rundschau, επισημαίνουν, ότι το νέο σκάνδαλο με την Deutsche Telekom παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι και η θυγατρική T-Mobile είχε εφαρμόσει σύστημα παρακολούθησης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, η εν λόγω εταιρεία παρακολουθούσε επί σειρά ετών τις επικοινωνίες τους, και τις αρχειοθετούσε κατά άτομο. Μολονότι δεν έχει αποδειχθεί ακόμα κάποια κατάχρηση αυτών των δεδομένων, δεν παύει να είναι εντούτοις η πράξη αυτή παράνομη και άκρως ανησυχητική.

Όλα αυτά θυμίζουν πρακτικές σοβιετικού καθεστώτος, και μας αναγκάζουν να σκεφτούμε το ενδεχόμενο, να έχουν υιοθετηθεί οι μέθοδοι αυτοί από το νέο γερμανικό κράτος, το οποίο προέκυψε μετά την πτώση του τοίχους του Βερολίνου.

Δεν είναι δικαιολογημένη λοιπόν η δική μας καχυποψία και ο συσχετισμός των σκανδάλων αυτών (βλέπε εδώ), με όσα (σκόρπια) έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών (C4I), των μαύρων ταμείων της Siemens, καθώς και της (δια της πλαγίας οδού) πώλησης του ΟΤΕ στην εν λόγω εταιρεία;

Το ότι τα γεγονότα αυτά έχουν αποσιωπηθεί από τα ΜΜΕ, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν συμβεί ή ότι δεν υπάρχουν οι σχετικές παρενέργειες στα συμφέροντα του κράτους. Αυτό που συνέβη με την αποσιώπηση, είναι μόνο η συσσώρευση στο παρασκήνιο, που σημαίνει, ότι αργά η γρήγορα θα βγουν οι συνέπειες, ίσως μάλιστα διογκωμένες, στην επιφάνεια.

Για μια ακόμα φορά θα κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας, ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους Γερμανούς. Όταν κάποτε είχα εκφράσει προσωπικά την δυσφορία μου στον αείμνηστο Ευάγγελο Αβέρωφ, το μόνο που μου είπε, χωρίς περαιτέρω σχολιασμό, ήταν: «Έχουμε πολλά να μάθουμε από τους Γερμανούς». Και συμφωνώ, είναι γεγονός ότι έχουμε πολλά να μάθουμε (και πολλοί από εμάς έχουμε στο μεταξύ μάθει), αρκεί να μη …ξεπουληθούμε!

Όταν τα ναζιστικά στρατεύματα κατέλαβαν την χώρα στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, δεν φαντάζομαι να ήταν ευτυχείς όλοι οι γερμανοτραφείς Έλληνες διότι ...«θα είχαμε πολλά να μάθουμε».
.
Αυτό που μάθαμε σίγουρα όμως απ’ αυτή την εμπειρία, ήταν, ότι ο όποιος πολιτισμός και η μόρφωση, λυγίζουν μπροστά στα συμφέροντα και την ιδεολογική καταπίεση. Ένας ολόκληρος πολιτισμένος λαός, οι Γερμανοί, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν σ’ αυτό το αποτρόπαιο «τέρας» του Ναζισμού. Άρα, άλλο πράγμα είναι η μάθηση, δηλαδή η μόρφωση και ο πολιτισμός, και άλλο η υποτέλεια.

Όταν εγώ λέω «προσοχή στους Γερμανούς» (βλέπε εδώ), δεν παραβλέπω την θετική τους πλευρά, αναφέρομε μόνο σ’ αυτά τα στοιχεία -που υπάρχουν δυστυχώς ακόμα ανάμεσά τους- τα οποία δεν έπαψαν να έχουν ιμπεριαλιστικές βλέψεις. Τι έγινε αλήθεια με τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις; Μήπως δόθηκαν μέσω …Siemens ή μήπως έχει αποσιωπηθεί κι αυτό ενόψει της …νέας κατοχής;

Ο Δ. Παπακωνσταντίνου στην «axiaplus», γράφει σχετικά:

«Αν εξαιρέσουμε την απώλεια των ανθρώπινων ζωών, αυτή η δεύτερη κατοχή στη χώρα, κινδυνεύει να αφήσει εξίσου σημαντικά τραύματα με την πρώτη. Και όσοι διαφωνούν με τον όρο "κατοχή" ας συνεκτιμήσουν ότι μιλάμε με οικονομικούς όρους και όχι με στρατιωτικούς. Siemens, Deutsche Telekom, Hochtief, Deutsche Bank, RWE και λοιπά και λοιπά. Και είναι μία κατοχή που έχει από όλα. Επεκτείνεται στους πιο νευραλγικούς ιστούς της οικονομίας και της ίδιας της ζωής της χώρας, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, κατασκευές, τράπεζες (εκεί βέβαια μέχρι στιγμής προηγείται ο γαλλικός άξονας) και έχει και ορισμένα χαρακτηριστικά όπως οι περίφημοι συνεργάτες. Μόνο που στην κατοχή του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου φορούσαν κουκούλα, ενώ τώρα μοιράζουν εκατομμύρια ευρώ.»

Πόσο βέβαιο είναι ότι το σύγχρονο ελληνικό κράτος, που μοιάζει «ξέφραγο αμπέλι», θα μπορέσει να προστατευθεί από την «βελούδινη» απειλή της νέας γερμανικής ιμπεριαλιστικής εκστρατείας;

Αν «ανοίξουμε τα μάτια μας» θα διαπιστώσουμε, ότι οι γείτονές μας σε ανατολή και βορρά έχουν ήδη συνθηκολογήσει! Αν αυτό μας λέει κάτι…
.
~~~~~
.