09 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Ιαβέρης και ο Μεσαίωνας επανέρχονται ως...Νέα Τάξη Πραγμάτων!!

Αν το Προπύργιο της...Δημοκρατίας πέσει,τότε σίγουρα η επιστροφή του ΙΑΒΕΡΗ θα είναι γεγονός!!!



ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BIG BROTHER ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)
Τρίτη, Σεπτέμβριος 09, 2008, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 6:20 μμ
Προγραμμα πληρους φακελωματος
ολων των πολιτων που θα θεωρουνται
απο τις αρχες ως απειλη,
ετοιμαζει στη Γαλλια ο Νικολα Σαρκοζι,
το οποιο μαλιστα μετα την εφαρμογη του
θα προωθηθει και στο Ελληνικο Κρατος
προς εξεταση και ενσωματωση....

Πιο συγκεκριμενα,
στο Edvige θα καταγράφονται

όλοι όσοι «είναι πιθανό να διαταράξουν τη δημόσια τάξη»
και είναι άνω των 13 ετών.

Mεταξύ αυτών είναι όσοι δραστηριοποιούνται
στην πολιτική, οι συνδικαλιστές,
άτομα κλειδιά του επιχειρηματικού κόσμου,
εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης
και, φυσικά, ιδρύματα και θεσμοί κοινωνικού,
ψυχαγωγικού και θρησκευτικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το σχέδιο, τα στοιχεία του Edvige
θα διαχειρίζεται το νέο γραφείο πληροφοριών
του γαλλικού κράτους, το οποίο φέρει

τον τίτλο «Direction Centrale du Renseignement Interieur».

Μην σας φανει περιεργο,
αν στο επομενο χρονικο διαστημα,
με το προσχημα καποιου τρομοκρατικου χτυματος,
που θα γινει εντελως τυχαια στην Ελλαδα,
ή σε καποια Ευρωπαϊκη χωρα...
μιλαμε για ενα παρομοιο ή ακομη και για το ιδιο
προγραμμα φακελωματος των πολιτων,
το οποιο θα πηγαινει προς ψηφιση στη Βουλη...


ΠΡΕΖΑ TV
9-9-2008

πηγη:Εθνος

Ετικέτες , , , , ,

Νότιοι. ....Μακεδόνες...έρχεται η ώρα σας!!!!!!!



http://taxalia.blogspot.com/

Νοτιομακεδόνες, Νοτιομακεδόνισσες....

Η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ( Αλυτρωτική Επιστολή )
Γράφει ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος
(με καυστικότατο χιούμορ και πολλή ...αλήθεια)

Νοτιομακεδόνες και Νοτιομακεδόνισες , σύμφωνα με τον έγκριτο φιλέλληνα κ. Φαλμεράγιερ κανείς σας δεν είναι απόγονος των Ελλήνων, είστε Σλάβοι, Βούλγαροι, Τούρκοι, Αλβανοί, Εβραίοι, Γερμανοί, Ιταλοί, Βλάχοι, αρβανίτες, αιγύπτιοι , γύφτοι, μπάσταρδοι γενικώς. Αν ψάξετε για τις ρίζες σας θα το διαπιστώσετε, όλοι σας ότι κανείς σας δεν είναι «καθαρός» Έλληνας!! Δεν είσαστε Λέλεγες και Πελασγοί αυτόχθονες! Ήλθατε μερικοί από τον Βορρά, μέσα από τους πάγους, όταν έλιωσαν οι παγετώνες. Και οι περισσότεροι από την Αφρική (όταν σας έπιασαν οι ζέστες)! «Οι γνήσιοι Έλληνες είναι οι Εβραίοι, οι νεοέλληνες είναι φαινόμενο υποδεέστερο, ένα ιστορικό κατακάθι» Μανόλης Ρασούλης ( Βιβλίο «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΕΣ»). Ο μέγας Αλέξανδρος είναι γιός Αλβανίδας και του γόνου της πρωτοσλαβικής γηγενούς εθνότητας, Φιλίππου από τους Σκύθες της Μακεδονίας. Η απόδειξη είναι η γλώσσα, όλες οι αρχαίες πινακίδες είναι γραμμένες στη Σλαβά ( η λέξη σημαίνει γλώσσα όπως και στα ρώσικα). Την γλώσσα αυτή έμαθαν οι Έλληνες και ξέχασαν τα αφρικάνικα!

Σκλαβωμένοι νοτιομακεδόνες μην ανησυχείτε θα σας ελευθερώσουμε με τον καιρό! Για βοήθειά σας θα στείλουμε αρχικά 100.000 πατριώτες με βουλγαρικά διαβατήρια να εγκατασταθούν ως μειονότητα στην Θεσσαλονίκη και σε πέντε χρόνια θα ψηφίζουν, αφού οι αδελφοί βούλγαροι είναι ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα κατέβουμε κατ αρχήν στις δημοτικές εκλογές και μετά στις βουλευτικές μαζί με το θρακικό έθνος που αποκαλούνται Τούρκοι απόγονοι του παλαιότουρκου Ομέρ, κοινώς Ομήρου. Μαζί μας θα είναι και οι απόγονοι των Αλβανών της Ηπείρου κυρίως οι Θυάμηδες (γύρω από τον ομώνυμο ποταμό) γνωστοί ως Τσιάμηδες, που γεννήθηκαν μουσουλμάνοι προ Μωάμεθ και εξισλαμίστηκαν με το καλό και με το άγριο.

Σε όσους διαφωνούν με τις αλήθειες αυτές δώστε τους την «Αληθινή ιστορία των Ελλήνων» του Βασίλη Ραφαηλίδη και αν δεν την βρείτε, το βιβλίο της κ Ρεπούση για την ιστορία της ΣΤ δημοτικού. Αν πάλι δεν τα βρείτε, πάρτε το σημερινό βιβλίο ιστορίας της Γ Γυμνασίου εκεί θα βρείτε όλη την αλήθεια! Γράφει ότι «οι Έλληνες προσάρτησαν το 1912 την Μακεδονία». Άρα οφείλουμε να την απελευθερώσουμε από τους κατακτητές!! Τα αδέλφια μας το 1940 τάχθηκαν στο πλευρό των ελευθερωτών Γερμανών, μαζέψαμε και μερικά παιδιά που νόμιζαν ότι είναι Έλληνες και βρήκαν το φώς τους.

Απαιτούμε πίσω τις περιουσίες μας, γιατί μας δημεύθηκαν παράνομα ως συνεργάτες του εχθρού (Γερμανών) της Ελληνικής μειονότητας, αν μπορούμε να μιλάμε έτσι για τους εκφυλισμένους σκύθες. Οι Τούρκοι στέλνουν πολλά λεφτά στους ιδιωτικούς λογαριασμούς των πολιτικών μας, έχουμε και επίσημη επιθετική συμφωνία μαζί τους, όποτε αποφασίσουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, θα ελευθερώσουμε τα εδάφη μας και εκείνοι τα προαιώνια δικά τους.

Μην φοβάστε σκλαβωμένα αδέλφια μας. Η Μακεδονία θα ενωθεί και γεωγραφικά και πολιτικά ως ενιαία αυτόνομη περιφέρεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έξω από την κατακτητική Ελλάδα. Χίλιοι καθηγητές πανεπιστημίου και διανοούμενοι στην Ελλάδα είναι δικοί μας, αυτοί θα βάλλουν στην θέση τους τούς αδαείς νεοέλληνες (με το αζημίωτο φυσικά). Ο πατέρας Σόρος μας βοηθάει ποικιλοτρόπως, ο μεσολαβητής Νίμιτς είναι υπάλληλος του τόσο στο πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης, όσο και στο ίδρυμα για την συμφιλίωση της νοτιοανατολικής μεσογείου, όσο επίσης και στο άλλο πολιτικό όργανο της χάραξης στρατηγικής για τα βαλκάνια που πληρώνει η Αμερικανική κυβέρνηση.

Έχουμε μαζί μας και την κυρία Ν. Μπακογιάννη και τον κ Κ.Καραμανλή και τον κ Γ Παπανδρέου και τον κ Α. Αλαβάνο και την κ Α. Παπαρήγα, μαζί με αυτούς και όλους που είναι στην λέσχη Bilderberg. Όλοι τους μας αναγνωρίζουν ως Βόρεια Μακεδονία, αν εμείς δεν δεχτούμε την παραχώρηση και θέλουμε σκέτο το Μακεδονία θα μας κάνουν «ντά». Εμείς τώρα που έχουμε κατοχυρώσει κατ αποκλειστικότητα το όνομα, μπορούμε πλέον να διεκδικήσουμε το έδαφος.

Οι αδελφοί μας Εβραίοι Βεντούρα και Μπεναρόγια από την Θεσσαλονίκη ζήτησαν επίσημα από την Ελληνική Βουλή το 1927 να ανεξαρτητοποιηθεί όλη η μακεδονική εθνότητα και να ιδρυθεί αυτόνομο κράτος, τους ευγνωμονούμε, γιατί παρότι δεν ήταν ντόπιοι μακεδόνες αλλά αλλοεθνείς, ήταν διεθνιστές της κομιντέρν και άξια τέκνα του κομμουνιστικού κινήματος.

Ήλθε η εποχή του πολυπολιτισμού, εμείς δεν είμαστε εθνικιστές, «εκπολιτιστές» είμαστε. Τα μειονοτικά δικαιώματα της μελλοντικής πλειονότητας μας διεκδικούμε, ειρήνη θέλουμε γιαυτό κάνουμε ψυχολογικό πόλεμο, για να υποχωρήσουν οι ανόητοι νεοέλληνες που αντιστέκονται. Ελάτε τώρα, δώστε κάτι!! Η Τουρκία με την απειλή πολέμου σας τα παίρνει λίγα –λίγα, όταν την βάλετε στη Ευρωπαϊκή Ένωση θα σας τα πάρει όλα… πιθανόν να μην αφήσει ούτε για μας!!

Να είστε σίγουροι με τις πλάτες που έχουμε, με τα λεφτά που μας δίνουμε, με τις βάσεις που παραχωρήσαμε στο ΝΑΤΟ και κάφρους να μας αποκαλούσαν οι «γνωστοί» κατασκευαστές μας του 1889, πάλι θα καταλαμβάναμε την παλαιά Μακεδονία. Ξέρετε για τα τεράστια αποθέματα ουρανίου που ούτε το Όγκαντεν της Σομαλίας δεν έχει; Όχι;; τότε εσείς δεν έχετε φαλακρόν όρος, αλλά αδειανό υπερώο!! Δεν γνωρίζετε για το σπανιότατο και δυσεύρετο κάδμιο και την χρήση του;; Τότε δεν σας ανήκει ούτε το έδαφος- ούτε το υπέδαφος που οι Βούλγαροι κάτω από τα ελληνικά σύνορα εκμεταλλεύονται! Δεν γνωρίζετε τίποτε για τους ορυκτούς πολύτιμους λίθους; Για τους «χρήσιμους ηλιθίους» γνωρίζετε; Δεν γνωρίζετε για το χρυσό του Παγγαίου όρους; Για το Ρήσο και το ολόχρυσο άρμα που του έκλεψαν ο Οδυσσέας με τον Διομήδη; Μα τίποτε δεν θυμάστε; Α, τέτοια ιστορία σας διδάσκουν; Και έχετε προσδοκία να σας σώσουν τα πολιτικά ανδρείκελα της υποταγής; Να γιατί μας ανήκει η Μακεδονία, γιατί είστε ανάξιοι να την υπερασπιστείτε!!