14 Ιουλίου 2008

Αμάν και μας λείπει ο Τζιμ Αρμάος να κάνουμε παιχνίδι!!.

Επειδή οι Μακεδόνες κατάγονται από το Άργος της Πελοποννήσου,τώρα μεθαύριο ας κάνει μια βόλτα προς τα εκεί να κεραστεί ένα αργίτικο πεπόνι,να δει τι πάει να πει αργίτικο!!!!!!!.
_____________________________________________________

Από το http://taxalia.blogspot.com/

Επιστολή Γκρουγιου στον Καραμανλή

Κλιμακώνουν οι Σκοπιανοί, την ανθελληνική τους προπαγάνδα, της οποίας ηγείται ο αλλόφρων Γκρούγιος, ο οποίος έστειλε επιστολή στον έλληνα Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με την οποία τον καλεί να λάβει μέτρα προστασίας των "εθνικά Μακεδόνων" βάζοντας έτσι με τον πιό επίσημο τρόπο, θέμα μειονότητας, απομακρυνόμενος από το ένα και μοναδικό ζήτημα: αυτός της ονομασίας.

Ξαναγράψαμε, ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει μέτρα. Οι προκλήσεις των Σκοπιανών έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Μπείτε απλά κάθε μέρα εδώ και δείτε:
http://macedoniaonline.eu/
Και επειδή η Ελλάδα κοιμάται, και ΔΕΝ μπορεί να απαντήσει στον καταιγισμό της ηλίθιας προπαγάνδας των Σκοπιανών και συνεχίζει να συμμετέχει στις συνομιλίες, βάζοντας τον μπαρουτοκαπνισμένο πρέσβη Αδαμάντιο Βασιλάκη να μιλάει με τον ανεκδιήγητο 28χρονο σύμβουλο του Γκρούγιου, Μάρτιν Πρωτόγερο, εμείς διαδίδουμε αυτό. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ;

Gruevski's letter to Karamanlis - I expect you to take measures in amending injustice caused to Greek-born ethnic Macedonians Prime Minister Nikola Gruevski sent a letter to his Greek counterpart Costas Karamanlis, in which he focuses on the issue involving ethnic Macedonians born in Greece regarding the return of their properties, the possibility of traveling to Greece and obtaining citizenship, as well as on the recognition of the Macedonian minority in Greece to enjoy basic rights in line with international standards.

Οι μεγάλες ειδήσεις γράφονται σε λίγες γραμμές!.

Από το http://www.kalami.net/
Προετοιμάζεται η κοινή γνώμη: Σιγά σιγά τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ, αλλά και στις χώρες-δορυφόρους τους ανά την υφήλιο (και φυσικά στην Ελλάδα), προετοιμάζουν τον κόσμο γιά την -θέμα χρόνου- επίθεση στο Ιράν, που λέγεται ότι θα γίνει από το Ισραήλ, με τις πλάτες των ΗΠΑ. Με το δίδυμο Μπους-Τσένι στον Λευκό Οίκο, το εβραϊκό λόμπι δεν θα χάσει την μοναδική ευκαιρία.

Ανάλογα με το φαγοπότι και οι τίτλοι!!!!!.

Εμείς,εκτός των άλλων ρωτάμε κι αυτό.Τι είναι το Τάγμα του Φοίνικα!!!!!!;;;.
Δεν ξέρουμε αν ο Αμερικής Δημήτριος είναι Έλλην πολίτης,παρόλα αυτά παραθέτουμε ένα σχετικό άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος:
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα
Άρθρο 4
παρ. 7.Τίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.
___________________________________________________________________


Από το http://www.kalami.net/

Προς τι η ''τιμή'' στον αρχιεπίσκοπο Αμερικής;
Με την ανώτατη τιμητική διάκριση, τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Φοίνικα, τίμησε -1η Ιουλίου '08- ο πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Δημήτριο. "Είναι ελάχιστη τιμή προς το πρόσωπό σας για το έργο που κάνετε για τον Ελληνισμό της Αμερικής", τόνισε ο κ. Παπούλιας προς τον αρχιεπίσκοπο. 'Oσοι όμως ζούμε στις ΗΠΑ, δεν γνωρίζουμε τι... ''έργο'' έχει κάνει ο άγιος Αμερικής γιά τον Ελληνισμό. Απεναντίας, γνωρίζουμε, ότι το μόνο ''έργο'' του είναι η αποβλάκωση και οικονομική αφαίμαξη των Ομογενών, η ''συναναστροφή'' του με νεόπλουτους και η παρουσία του σε ''κοσμικές εκδηλώσεις''. Είπαμε, να σεβόμαστε τους θεσμούς, αλλά κι αυτοί οφείλουν να μην προκαλούν τη νοημοσύνη μας.

Όταν το φίδι θα δαγκώσει το κεφάλι του!!!!.

Απλώς όσα δεν μπόρεσαν να κάνουν μέσω της Ε.Ε.,τώρα μάλλον τα κατάφεραν!!.Η Τουρκία και το Ισραήλ στην Ευρώπη!!!!!!!.
_______________________________________________________

Από το http://strategy-geopolitics.blogspot.com/

Ίδρυση της Μεσογειακής Ένωσης

Η "Ένωση για τη Μεσόγειο" (UPM) ιδρύθηκε και επισήμως χθες στο Παρίσι στα πλαίσια συνόδου στην οποία συμμετείχαν ηγέτες 43 χωρών. Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της νότιας ακτής της Μεσογείου έλαβαν τη θέση τους κυκλικά, δίπλα στον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί και τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Χόσνι Μουμπάρακ, που συμπροεδρεύει της ιδρυτικής συνόδου. Η Λιβύη, η οποία έχει προσκληθεί, δεν εκπροσωπείται στη σύνοδο.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, απηύθυνε χαιρετισμό προς «όλες τις αραβικές χώρες που πήγαν στο Παρίσι για να λάβουν μέρος στη σύνοδο της 'Ένωσης για τη Μεσόγειο, προχωρώντας έτσι σε μια κίνηση ειρήνης», κατά την έναρξη στη γαλλική πρωτεύουσα της συνόδου, της οποίας συμπροεδρεύει με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Χόσνι Μουμπάρακ.
«Χαιρετίζω τους αρχηγούς των αραβικών χωρών που ήρθαν εδώ, που δέχθηκαν την ευθύνη αυτή, που προέβησαν έτσι σε μια κίνηση ειρήνης. Μαζί θα οικοδομήσουμε την ειρήνη στη Μεσόγειο, όπως χθες, οικοδομήσαμε την ειρήνη στην Ευρώπη», δήλωσε ο Σαρκοζί. Ο Σαρκοζί είπε ότι μια από τις μείζονες προκλήσεις της Ένωσης για τη Μεσόγειο είναι η «καταγραφή της Ιστορίας στη βάση της ισότητας Βορρά-Νότου».
Σκοπός της συνόδου ήταν η γέννηση μιας νέας Ένωσης 43 χωρών: των 27 μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης,10 χωρών του Νότου-Αλγερία, Αίγυπτος, Ισραήλ, Ιορδανία, Λίβανος, Μαρόκο, Μαυριτανία, Συρία, Τυνησία και Τουρκία - της Παλαιστινιακής Αρχής, όπως επίσης της Αλβανίας, της Κροατίας, της Βοσνίας, του Μαυροβουνίου και του Μονακό. Στόχος της Ένωσης είναι - σε πρώτη φάση - η συνεργασία σε θέματα αντιμετώπισης της ρύπανσης, ηλιακής ενέργειας και πολιτικής ασφάλειας.

Είμαστε ένα ξέφραγο αμπέλι!!!!!!!.

http://strategy-geopolitics.blogspot.com/

Σύλληψη Αλβανού που φωτογράφιζε εγκαταστάσεις της αεροπορικής βάσης Αράξου

Δεν πέρασαν τρεις μέρες από τότε που γράφαμε ότι οι λαθρομετανάστες αποτελούν πρόσφορο μέσο διείσδυσης ξένων μυστικών υπηρεσιών και χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Παρόν της Κυριακής" επιβεβαίωσε τα παραπάνω αυτονόητα. Συγκεκριμένα συνελήφθη άτομο αλβανικής υπηκοότητας να φωτογραφίζει τις εγκαταστάσεις της αεροπορικής βάσης του Αράξου (έδρα τις 116ης Πτέρυγας Μάχης). Αυτή τη περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την κατασκευή διοικητηρίου και υπόστεγου συντήρησης για την 335 και την 336 Μοίρα, καθώς και κοινού υπόστεγου κινητήρων, στα πλαίσια της υποδοχής των 30 νέων μαχητικών Advanced F-16 Block 52+. Στην 336Μ συγκεντρώνονται περί τα 50 Α-7Ε & TA-7C Corsair II καθώς τα Α-7Η & TA-7H της 335Μ έχουν αποσυρθεί.
Υπενθυμίζεται ότι η 116ΠΜ είχε αποτελέσει στόχο δολιοφθοράς το Μάιο του 2003 όταν βρέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα μέσα σε κινητήρες αεροσκαφών τουλάχιστον τριών Α-7, με τον τότε Α/ΓΕΑ να κάνει λόγο για «προδοσία» και «ατιμία».
Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στη στρατιωτική συνεργασία Άγκυρας - Τιράνων αλλά και στη στρατηγική σημασία της 116ΠΜ.

Η πάντα επίκαιρη επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη!.





Επειδή κάθε μέρα που περνά,οι παντοειδείς επιθέσεις κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων πληθαίνουν,είπαμε να θυμηθούμε ξανά τα λόγια του Μεγάλου Έλληνα,έτσι για να μη ξεχνιόμαστε!!!!
Πλάτων Πισατίδης.
________________________________________________________________

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, δηλαδή ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο μελλοντικός Πρόεδρος, η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά με στόχο την εξόντωση όλων όσων θεωρεί εχθρούς της. Ακόμα κι αυτών -όπως η Ελλάδα- που δεν υπακούνε τυφλά τις εντολές της. Ιράν, Κορέα, Αραβικός κόσμος (μη υποτελής) και φυσικά άμεσα η Ρωσία και στο βάθος η Κίνα. Μετά θα ΄ρθει η σειρά των «άτακτων», της Νότιας Αμερικής. Ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος, πολυπρόσωπος, πολυπλόκαμος σαν χταπόδι, κάνει αργά αλλά σταθερά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της παγκόσμιας ιστορίας.

Σημερινός στόχος είναι τα Βαλκάνια με κύριο σύμμαχο την «μεγάλη» Αλβανία ξεκινώντας από το Κόσσοβο με συνεργάτες τους υπεύθυνους για μαζικές δολοφονίες Ου-τσε-κα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός πρωτοφανές για τη χώρα μας, μερικοί «επιστήμονες» επέλεξαν το αμφιθέατρο του Παντείου Πανεπιστημίου, για να αναπτύξουν δημόσια την υποστήριξή τους σ’ ένα βασικό αίτημα της «Μεγάλης Αλβανίας», την κατάκτηση της Ηπείρου έως την Πρέβεζα με την δικαιολογία ότι ανήκε στην Αλβανική Τσαμουριά, απ’ όπου τους έδιωξαν με εγκληματικές πράξεις οι Έλληνες.

Ασφαλώς πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια των ΗΠΑ, ώστε να μελετηθούν οι δικές μας αντιδράσεις και να προπαρασκευασθεί ψυχολογικά η εδαφική επέκταση της Αλβανίας μετά το Κόσσοβο και σε ένα μεγάλο τμήμα των Αλβανοφώνων περιοχών των Σκοπίων και ακολούθως και σε δικά μας εδάφη.

Από την άλλη μεριά η σύμπλευση της Τουρκίας με τις ΗΠΑ στο Κόσσοβο -που έσπευσε πρώτη αυτή να το αναγνωρίσει- προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας με βάση όχι μόνο το Αιγαίο και την Κύπρο αλλά και τη μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσσόβου μπορεί να διεκδικήσει τη δική της ανεξαρτησία.

Η ηγεσία των Σκοπίων φαίνεται ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι αυτά τα σχέδια των ΗΠΑ και γι’ αυτό δείχνει αυτή την αλαζονική αδιαλλαξία. Και πράγματι σ’ αυτή τη φάση συμπορεύονται με την πολιτική που εκθέσαμε. Όμως τι θα κάνουν όταν θα ξεκινήσει η επόμενη φάση, της φιλοαλβανικής τακτικής, οπότε το κρατίδιό τους θα κοπεί στη μέση; Γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και οι ΗΠΑ ότι μπορούν να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες, όμως φυλετικά είναι Σλαύοι και ως εκ τούτου κατατάσσονται ουσιαστικά στην χορεία των εχθρών των ΗΠΑ μαζί με τη Ρωσία, την Σερβία αλλά και την Βουλγαρία, που κι αυτή δεν πρέπει να έχει αυταπάτες.

Έτσι, γυρίζοντας σε μας τους Έλληνες, θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση όπως εξελίσσεται, είναι παραπάνω από τραγική. Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν πείθονται πια από όσες υποκλίσεις κι αν κάνουν απέναντί τους οι ποικιλόμορφες αμερικανόφιλες ηγεσίες. Κι αυτό γιατί φοβούνται και μισούν τον λαό μας, για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους. Και γι’ αυτό θέλει να μας τιμωρήσει με κάθε τρόπο. Εκτός κι αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους κάνοντας όρκους ότι από δω και στο εξής θα είμαστε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους.

Όμως αφού το παιχνίδι είναι έτσι κι αλλοιώς για μας χαμένο, τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά. Ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά. Ούτε έχουμε συμμάχους. Είμαστε εμείς κι εμείς. Ας φροντίσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και -γιατί όχι- χαρούμενοι, αφού θα έχουμε πάρει την μεγάλη απόφαση, να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά, ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας.

Γιατί είναι προδοσία η αναγνώριση του Κοσσόβου χωρίς την έγκριση της διεθνούς κοινότητας, του ΟΗΕ. Δηλαδή μιας επαρχίας που από αιώνες αποτελεί τμήμα της Σερβίας. Και τι θα νοιώθαμε εμείς αν μεθαύριο μας έπαιρναν με το έτσι θέλω τη μισή Κύπρο, τη Θράκη ή την Ήπειρο;

Όπως είναι ασχημία να ανεχόμαστε να μας περιφρονούν και να μας βρίζουν -οχυρωμένοι κάτω από τα σκέλια των Αμερικανών- οι Σκοπιανοί και μεις να τους παρακαλάμε και να ζητάμε τη μεσολάβηση των Αμερικανών χάνοντας κάθε μέρα και πιο πολύ την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια μας. Ας κλείσουμε λοιπόν τα σύνορα κι ας σταματήσουμε τις διπλωματικές και οικονομικές μας σχέσεις κι ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν κοροϊδεύοντας τους εαυτούς τους.

Οφείλουμε να περάσουμε κι αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε, όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες. Και θα παραμείνουμε Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε από πόσες και ποιες σκληρές δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα, όμως πάντοτε στο τέλος βγήκαμε νικητές. Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.

Μίκης Θεοδωράκης

Αθήνα, 23.2.2008

Εμείς λέμε:ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Μήπως πρέπει να περάσει και το Ελληνικό κράτος στην επίθεση κάνοντας αγωγή για κλοπή της Ελληνικής ΙΣΤΟΡΙΑΣ;;.Αυτοί μπορεί να λένε ό,τι θέλουν,σημασία έχει τι κάνουμε εμείς!!.
taxalia,μαζί σου!!!!!!!.
http://alfeiospotamos.blogspot.com/
____________________________________________________________________

Από το http://taxalia.blogspot.com/

Μηνύσεις εναντίον Ελληνικών blogs από Σκοπιανά Μ.Μ.Ε.



Μετά την υποβολή μηνύσεως για την διεκδίκηση περιουσιών, οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται για την κατάθεση αγωγών εναντίον ελληνικών blogs για την κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων, στις φωτογραφίες από Σκοπιανά μέσα, που αναδημοσιεύουμε.

Όπως καταλαβαίνετε, θα είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι.

Ελπίζουμε να μας υπερασπιστεί η Ελληνική κυβέρνηση!!!


Μια από αυτές που αναδημοσιεύουμε σήμερα είναιμ αυτή με τη Σημαία της "μεγάλης Μακεδονίας" φάτσα κάρτα μπροστά στον Boskovski στην δεξιά πλευρά της φώτο. Επειδή η ομιλία του Boskovski στην κεντρική πλατεία ήταν το μεγάλο θέμα στα Σκοπιανά media βρεθήκαν και κυβερνητικοί του Gruevski πάνω στην εξέδρα.

Όπλα,μπαλάσκες και στη γραμμή!Αντεπίθεση τώρα!!!.

Από το http://troktiko.blogspot.com/

Το troktiko θα κάνει αγωγή στο "Πρώτο Θέμα"- Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα blog περνάνε στην αντεπίθεση


Επειδή προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι τα blog στην Ελλάδα είναι ανώνυμοι αγύρτες-συκοφάντες και υβριστές το troktiko αποφάσισε να κάνει κάτι που ουδέποτε έχει γίνει στην Ελλάδα.
Θα καταθέσει αγωγή κατά της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα". Το είχαμε πει ότι δεν είμαστε από αυτούς που κρυβόμαστε και το κυριότερο δεν είμαστε αφελείς. Θα κάνουμε αγωγή ως blog με ονοματεπώνυμα. Δεν καταλάβαμε την λογική κάποιων που λένε ότι δεν πρέπει να μπλέκουμε με δικαστήρια. Όταν κάποιος θίγεται τότε έχει δικαίωμα να αντιδράσει. Τα blog δηλαδή δεν έχουν ψυχή; Άνθρωποι δεν γράφουν ή φαντάσματα; Όταν λοιπόν είμαστε σίγουροι για αυτά που γράφουμε προχωράμε. Μπορεί ο καθένας να συκοφαντεί και να εκβιάζει με δημοσιεύματα για να σταματήσουν οι αναρτήσεις;
stop! Το troktiko θα

κάνει αγωγή στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και το πως και γιατί είναι κάτι που αφορά εμάς. Σε όποιον αρέσει. Σταματάμε αφού νομίζουμε ότι όλοι κατάλαβαν ότι η μήνυση του Θέμου ήταν άλλη μια στράκα -στρούκα, μια φωτοβολίδα και τίποτα περισσότερο. Ας κάνει αυτός, αυτό που νομίζει και εμείς αυτό που θεωρούμε σωστό. Τελειώνουμε εδώ και από εδώ και πέρα οι αναρτήσεις μας θα είναι δημοσιογραφικές για τους συγκεκριμένους κυρίους και βέβαια σατιρικές γιατί αυτό είναι το blog μας.

Κίνηση με κομπρεσέρ αέρος.Λύσεις υπάρχουν,αλλά οι μίζες αφήνουν;;;.

PRESS-GR.blogspot.com: Πετρελαϊκή κρίση ή...