22 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!!


Πλαίσιο κειμένου: Οδυσσέας Τηλιγάδας
elas@acsmi.gr




Αθήνα 22 Οκτωβρίου 2011

Τούτος ο συρφετός των καθεστωτικών ανδρεικέλων, που στήριξε την εξουσία του στο ψέμα, στο αίμα και στον θάνατο, μοναδικό σκοπό έχει την εξαφάνιση του Ελληνισμού από προσώπου γης. Και το καταφέρνει δυστυχώς αφού έχει απέναντί του έναν Λαό εθελόδουλο με έντονο το στοιχείο του εθελογενιτσαρισμού με μοναδικό σκοπό του την ατομική του και μόνο επιβίωση.
Είμαι βαθύτατα εξοργισμένος γιατί από την 20η Οκτωβρίου που η χώρα παραδόθηκε ολοκληρωτικά στις μαφιόζικες συμμορίες των σύγχρονων αποικιοκρατών και στην υποταγή, από μια κυβέρνησηεκπορνευμένων δωσίλογων, η δολοφονία ενός Έλληνα που είχε το θάρρος και την δύναμη να αγωνισθεί για το δίκιο του και την αξιοπρέπειά του πέφτοντας νεκρός από την ανεξέλεγκτη δράση των πραιτοριανών ταγμάτων θανάτου, αποτελούσε μια αναφορά στον ηλικιακό αριθμό του νεκρού.
Άκουγα αυτά τα φασίζοντα μίσθαρνα όργανα των καθεστωτικών ΜΜΕ να μιλάνε για τον «πενηντατριάχρονο» ως να μην ήταν ο άνθρωπος Δημήτρης Κοτσαρίδης, ο άνθρωπος με ονοματεπώνυμο, ο μέχρι εκείνη την στιγμή έχων υπόσταση άνθρωπος, αλλά ένας αριθμός ο «πενηντατριάχρονος».
Έτσι σιγά σιγά μας μπολιάζουν και δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την πυρακτωμένη αριθμοσφραγίδα τους. Όχι ρε φίδια φαρμακερά. Όχι ρε χαμένα υποκείμενα. Όχι ρε καθεστωτικές πόρνες. Όχι ρε οδαλίσκες των καθεστωτικών νταβατζίδων. Ο «πενηντατριάχρονος» δεν ήταν ο αριθμός της ηλικίας του. Ο «πενηντατριάχρονος» ήταν ο άνθρωπος Δημήτρης Κοτσαρίδης, ήταν ένας από εμάς, ήταν ένας Έλληνας και ο θάνατός του μας θλίβει γιατί κάθε ημέρα λιγοστεύουμε, αλλά όσο και να μας δολοφονείτε αριθμοί δεν θα γίνουμε.
Αδέρφια Έλληνες: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!!  
Οδυσσέας Τηλιγάδας

Η οργανωμένη προβοκάτσια...


Αλήθεια ποιοί είναι οι..."ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ";Και που ήταν την Τετάρτη;Γιατί δεν πήγαν να μπουκάρουν στη Βουλή την Τετάρτη 19/10/2011;

Ο κοσμος το χει τουμπανο κι αυτοι ..κρυφο καμαρι"!!! Ολοι ξερουν (και οι παπαγαλοι καλυτερα απ ολους μας...)

http://wwwaristofanis.blogspot.com/2011/10/blog-post_6454.html

Σημαντικές μαρτυρίες επιβεβαιώνουν την προβοκάτσια

ΕΚΕΙ ΠΟΥ €Χ€Σ€ Ο ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΛΦΕΙΟΣ:Κακλαμάνη,τον 
 Μανδηλαρά τον δολοφόνησαν πάνω στο καράβι,γιατί ήταν ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Απόστολος Κακλαμάνης

Το 1967 διώχθηκε και φυλακίστηκε για αντιστασιακή δράση[1] με τον Νόμο 509, ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Δημοκρατικού Εθνικού Κινήματος Αντίστασης (ΔΕΚΑ), αλλά το 1968 αποφυλακίστηκε με την «αμνηστία» του Φεβρουαρίου και υπήρξε συνήγορος υπεράσπισης στις περισσότερες δίκες μέχρι την πτώση της δικτατορίας. Μεταξύ άλλων, υπερασπίστηκε τους Ξ. Πελοποννήσιο και Θ. Κόκκινο (κατηγορούμενους από έκτακτο στρατοδικείο για συμμετοχή στο ΠΑΚ). Συνέχισε, όμως, τη δράση του μέσα από τις γραμμές του ΠΑΚ, γι' αυτό και η δικτατορία του αφαίρεσε το διαβατήριο, απαγορεύοντάς του την έξοδο από τη χώρα. Επίσης, ήταν ο πρώτος[2]πρόεδρος της ΕΔΗΝ, της νεολαίας της Ένωσης Κέντρου.
Εσύ γιατί ζεις ακόμα;...

Μετά τους κόκκινους σειρά οι πράσινοι!


Πουλημένες ορντινάτσες,τελειώσατε!!!

Ωχ, ωχ, ωχ! Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ μεταφέρθηκε η πολιτική κρίση

Ξυπνήσανε κι οι οπαδοί! Τη βάψανε πατόκορφα οι πολιτικοί!!!
Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για 7΄, μέχρι να κατέβει το πανό!!!
«Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων,
θα σας πνίξει η οργή των αγανακτισμένων». 
Διαιτητής είναι κάποιος Μίτσιος, ο οποίος μόλις πήρε χαμπάρι το πανώ, διέκοψε τον αγώνα και ζήτησε να κατέβει, αμέσως. Οι οπαδοί δεν το κατέβαζαν και αναγκαστηκε ο “πρόεδρος” του ΠΑΟ να πάει να μιλήσει στον ρέφερι. Οι τριφυλλάρες δεν πτοήθηκαν, δηλαδή, και ο διαιτητής, τελικά, αναγκάσθηκε να συνεχίσει τον αγώνα, χωρίς να κατέβει το πανό!
ΥΓ. Το Mega το ανέφερε. Οι φλούφληδες και μουρόχαυλοι του Σκάει, ΟΧΙ. Ουστ, κόπροι, ανθέλληνες!!!

Ο Ε.Μπεξής ξεκίνησε νέα εκπομπή στο κανάλι "9"."ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ"

Reaction leading to higher culture Ηillary Clinton for the lynching of Gaddafi...

Compare People of the Planet, its behavior with that of Alexander the Great Darius against the dead ...!


[...Alexander sent his body to be buried in the royal tombs alongside other Persiankings, showing its respect for the dead opponent. He won politically in this task,since there are few who argued that Alexander lamented the death of his opponent...]

Παραιτακηνή




"We came, we saw, he died" Clinton jubilant over Gaddafi's death