23 Απριλίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ. ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ;;;ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ !!!

Και τα πρόβατα περιμένουν επιμένοντας στη ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ
το "θαύμα" της..."σωτηρίας τους"...

Αγροτικές εκτάσεις του Δημοσίου συνολική έκτασης 4,5 εκατομμυρίων στρεμμάτων θα παραχωρήσει σχεδόν δωρεάν η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της ύφεσης που πλήττει και την ελληνική περιφέρεια.Η γη θα παραχωρηθεί με συμβολικό ενοίκιο μέσω μακροχρόνιων συμβάσεων 5 έως 15 ετών και δικαιούχοι είναι νέοι έως 30 ετών, κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμοί. Η κυβέρνηση θα διαθέσει με συμβολικό ενοίκιο αγροτική γη που ανήκει στο Δημόσιο σε ακτήμονες, γεωργούς με μικρούς κλήρους, εποίκους (;;;) και κτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι νέα διέξοδο στον αγροτικό κόσμο που έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση. Περισσότερα από 140.000 αγροτεμάχια εκατομμυρίων στρεμμάτων του Ελληνικού Δημοσίου, που παρέμεναν ανεκμετάλλευτα επί σειρά δεκαετιών, πρόκειται να παραχωρηθούν, ξεκινώντας άμεσα με 15.000 στρέμματα στην Αττική και 660.000 στρέμματα στην Κεντρική Μακεδονία. Να σημειωθεί ότι ο αγροτικός τομέας απασχολεί το 11% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού της χώρας, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, το πρώτο εξάμηνο του 2010, καταγράφηκε αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων κατά 6,1%.

- ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕΣΩ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ.)

- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ" ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.)

ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
- ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
- ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ
http://isxys.blogspot.com/2011/04/blog-post_973.html