05 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ...

...περί "απειλών" κατά της ζωής των μελών της οικογένειάς του,έχουν στόχο!
Θυμίζουν κατά πολύ όσα διαδραματίστηκαν την περίοδο της μαύρης εποχής μετά την Κατοχή!
Έλληνες,κρατείστε τον όποιον βρασμό έχετε,διότι οι κατακτητές είναι ορκισμένοι μέχρι θανάτου να εφαρμόσουν τα παραγγελθέντα από τα αφεντικά τους!Είναι ικανοί να σκοτώσουν και τη μάνα τους τους μπροστά στο δικό τους συμφέρον!Προετοιμάζουν ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ και γι'αυτό θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσον...!
Εν χορώ όλοι οι δούλοι υπαλληλίσκοι των κατακτητών κατηγορούν όλους τους Έλληνες ότι δήθεν ανήκουν στον...ΣΥΡΙΖΑ!Μα και τότε,κατηγορούσαν όλους τους Έλληνες που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ως..."συνοδοιπόρους"!
Με οργανωμένο σχέδιο προβοκάρουν και κατευθύνουν την κοινωνία να χωριστεί σώνει και καλά σε...

ΒΕΝΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ

Αλλά μέσα στην αγωνία τους για τον πολιτικό θάνατό τους,κάνουν το σφάλμα να χρεώνουν όλους τους Έλληνες ως στελέχη του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ!Μα αν ήταν έτσι τότε δεν θα ήταν κυβέρνηση αυτό το προδοτικό συνοθύλευμα,αλλά ο...ΣΥΡΙΖΑ!
Έλληνες,ο καλλίτερος τρόπος αντίδρασης και αντίστασης είναι αυτός που χρησιμοποίησε ο "αγανακτισμένος" στον Πειραιά,όταν πήρε την πιατέλα με τα ψάρια από το στόμα του Πάγκαλου!Με νηφαλιότητα πάρτε ό,τι τρώνε από το τραπέζι τους,όπου τους βρίσκετε!Βέβαια αυτή η αντίδραση χαρακτηρίζει τη σάτυρα έναντι των δολίων προδοτών!
Έλληνες,προσπαθείστε να αποφύγετε τους σκοπέλους και τις πεπονόφλουδες που πετούν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν αλώβητοι...!
Μην επαναληφθεί και πάλι η ιστορία των εμφυλίων πολέμων!Αρκετά έχουμε πληρώσει ως ΕΘΝΟΣ την ηληθιότητα να ακολουθούμε ως πρόβατα τους προδότες της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ...!
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ...
ΔΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΗ...
ΔΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ...
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ...ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΟΥΣ...
ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ...ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
 

Απίστευτο! Μέσα σε 4 ώρες λήστεψαν και τη ΔΕΗ!

Απίστευτο! Μέσα σε 4 ώρες λήστεψαν και τη ΔΕΗ!

Απίστευτο! Μέσα σε 4 ώρες λήστεψαν και τη ΔΕΗ!
Ο Πύργος στο έλεος των ληστών!Πατήστε εδώ για το βίντεο

ΔΕΗ Πύργου, δύο παρά τέταρτο το μεσημέρι. Δύο νεαροί άντρες, κρατώντας πιστόλια, ορμάνε στην είσοδο των ταμείων. Η πόρτα έχει κλειδώσει, όμως, πριν από ένα τέταρτο. Δεν διστάζουν και πυροβολούν στο τζάμι. Το κρύσταλλο γίνεται χίλια κομμάτια και η σφαίρα καρφώνεται μισό μέτρο μακριά από το κεφάλι του ταμία. Με τα όπλα προτεταμένα του φωνάζουν να τους δώσει τα χρήματα. Έντρομος αυτός, τους δίνει τα 122.000 ευρώ που υπάρχουν στο ταμείο. Οι άνθρωποι που βρίσκονται έξω από το κιόσκι της εισόδου δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Παρακολουθούν παγωμένοι και τρομοκρατημένοι σαν να βλέπουν αστυνομική ταινία. Το υποκατάστημα βρίσκεται 150 μέτρα από το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας. Αυτό όμως δεν πτοεί τους ληστές. Οι δράστες τρέχουν στο δρόμο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του κτιρίου και μπαίνουν στο μικρό λευκό αυτοκίνητό τους. Στην Εθνική Οδό Πύργου Πατρών αρχίζει μια άγρια καταδίωξη από τους αστυνομικούς. Στη Γαστούνη, οι ληστές μπαίνουν μέσα στην πόλη. Οι αστυνομικοί ακολουθούν. Στην περιοχή της Καθολικής, οι δράστες χάνονται σαν φαντάσματα. Μέχρι αυτή τη στιγμή, το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή...

Σχετικό θέμα: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Πύργου που ήταν γεμάτο κόσμο!