24 Απριλίου 2013

H Εληνική Γλώσσα Είναι Η Ίδια Η Έκτη Αίσθηση Ελευθέριος Αργυρόπουλος


H Εληνική Γλώσσα Είναι Η Ίδια Η Έκτη Αίσθηση
 Ελευθέριος Αργυρόπουλος

        Είναι γεγονός ότι έχουμε αρκετές ενδείξεις, αλλά και αποδείξεις για τη μαθηματική δομή της Ελληνικής 
γλώσσης. 
Υπάρχουν όμως και κάποιες ενδείξεις για μία πιθανή «Προβλεπτικότητα» της γλώσσας μας.

Λίνκολν και Κένεντι τύπωσαν χρήμα μόνοι τους. Μήπως για αυτό είχαν την ίδια κατάληξη;


Λίνκολν και Κένεντι τύπωσαν χρήμα μόνοι τους. Μήπως για αυτό είχαν την ίδια κατάληξη;
kennedy-Lincoln
Ιδού λοιπόν ο μέγας ευεργέτης της ανθρωπότητας! Χάρις σε αυτόν επιβίωσαν τα κράτη τουλάχιστον για 150 χρόνια ακόμα. Διαβάστε το γιατί.
Εγώ ομολογώ πως δεν το γνώριζα. Το έλαβα από ένα φίλο μου με email ήταν ανώνυμο, δυστυχώς… Όπως όμως και να έχει, ευχαριστούμε τον συγγραφέα του για τις αποκαλύψεις που μας δίνει και είναι τόσο χρήσιμες στο να καταλάβουμε με τί μπλέξαμε…
Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:”Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.”
Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;
Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)
Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.
Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.
Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του.Ήταν ο Τζον Κένεντι. Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.
Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο ‘Federal Reserve’ το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του. Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο ‘Federal Reserve’ δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)
Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια!!!
Προσέξτε: Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο) (!) Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο:11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του ‘Federal Reserve’ και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.
Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα. Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.
Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ’ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα.(!!) Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο (!)
Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος – του τότε, του αληθινού): “Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».
Και για την ιστορία: Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κένεντι (Lee Harvey Oswald) δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν.

Ο Γερμανός Ευρωβουλευτής με τη φανέλα της ΚύπρουΟ Γερμανός Ευρωβουλευτής με τη φανέλα της Κύπρου αποκλειστικά στη News24

Γλαύκος Κληρίδης: 94 χρόνια ηγέτης


Γλαύκος Κληρίδης: 94 χρόνια ηγέτης (vid)

94 ετών έγινε σήμερα ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας και ιδρυτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Γλαύκος Κληρίδης.

Ν. Παπαδόπουλος: “Μας Κρίνει Όλους Ο Λαός”


Ν. Παπαδόπουλος: “Μας Κρίνει Όλους Ο Λαός”

Όλοι κρινόμαστε, και ο κυπριακός λαός θυμάται και μπορεί να κρίνει από μόνος του ποιοι προειδοποίησαν και προσπάθησαν να αποτρέψουν τη σημερινή οικονομική καταστροφή και ποιοι μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε σήμερα με τις λανθασμένες πολιτικές τους, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σ. Σαμψών: Να διδαχθούμε από το δημοψήφισμα


Σ. Σαμψών: Να διδαχθούμε από το δημοψήφισμα

Ο Σωτήρης Σαμψών, αναφερόμενος στην επέτειο του δημοψηφίσματος του 2004, είπε ότι γυρίζουμε τη μνήμη πίσω σε εκείνη την περίοδο με σεβασμό και εκτίμηση, καλώντας τον κυπριακό Ελληνισμό να αντλήσει από τα διδάγματα αυτής της περιόδου και ενωμένος να προχωρήσει μπροστά.

ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ο Εθνάρχης του "ΟΧΙ"!


ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ο Εθνάρχης του "ΟΧΙ"!

Σας τρομοκρατεί η τράπεζα για τις δόσεις που δεν μπορείτε πλέον να πληρώσετε:::::

Σας τρομοκρατεί η τράπεζα για τις δόσεις που δεν μπορείτε πλέον να πληρώσετε:::::
Σας παίρνουν τηλέφωνο και σας απειλούν ότι θα σας πάρουν το σπίτι;;;το χωράφι;;;
Για τα 233 δις που έπρεπε να μας δώσουν σας είπαν τίποτα;;;;
Κατεβάστε το εξώδικο υπογράψτε και στείλτε το τώρα!!!!!!!!!!!!!!!
Ο νόμος είναι με το μέρος μας και τα εργαλεία υπάρχουν!!!!!!!!!!!!
Οι παράνομοι είναι αυτοί όχι εμείς!!!!!!!!!!!!!
Σπείραν θύελλες και τώρα θα θερίσουν ανέμους!!!!!!!!!
Ολοι μαζί ενωμένοι !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!
 (4 φωτογραφίες)