19 Δεκεμβρίου 2010

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα....

Κοίτα ποιος μιλάει!


Είναι απίστευτοι!

Διαβάστε

μέσα από το ενημερωτικό φυλλάδιο της Ιεράς Συνόδου "Προς το Λαό" όπ

ου τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, που του ηγέτες της χώρας καταγγέλλουν και επισημαίνουν , ότι αυτοί είναι οι υπεύθυνοι διότι υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας στους κυρίαρχους δανειστές μας, αλλά και ότι προστάτευσαν τα συμφέροντα του λαού, εδώ

Την στιγμή που η εκκλησιαστική περιουσία ξεπερνάει το χρέος της Ελλάδος και ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ "ΙΕΡΕΩΝ" ΔΙΝΟΥΜΕ 232.200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Υποσημείωση: ίσως η Εκκλησία να μην αντιμάχεται την Πολιτεία, αλλά δεν στηρίζει ούτε την Πολιτεία ούτε το Έθνος σε αυτή την δύσκολη οικονομική κρίση με έργα, αλλά απλά δημαγωγεί μόνο με λόγια παχιά και άκαρπα.

Μήπως είναι σωστό αυτό που είχε γράψει ο Σοφοκλής (Αντιγόνη);

Των φαντασμένων τα παχιά λόγια

με μεγάλες συμφορές πληρώνονται...

Στην πατρίδα σουρουπώνει σιγά-σιγά...

Η κρύα νύχτα πλησιάζει. 
Εκείνη που θα κρατήσει μερικές μέρες, μπορεί κάποιες βδομάδες. 
Τότε που ο δικός μας Νόμος δεν θα βρει στο ραντεβού του ούτε τη μάνα του τη Δικαιοσύνη. 
Αγήτευτη η Επιείκεια.

Χωρίς παραγραφές κι αποδείξεις, δίχως δικονομίες και.... καταστατικά. 
Μόνο τα μάτια της συνείδησης θα τρεμοπαίζουν στο αχνό συννεφιασμένο φεγγαρόφωτο, κι η Θέμιδα θα λούζεται με την Αστραία μακριά.

Κανένα καταφύγιο για όποιους αδίκησαν, δεν θα φαίνονται τα χρώματα των ιδεολόγων που μας λήστεψαν.

Θα στραφταλίζουν μόνον οι χρυσές μασέλες τους, κι οι γερασμένες τους πλισέ κοιλιές μπρος από τα «γιατί» των κοπτήρων μας, τα λευκότατα μάρμαρα της δημόσιας ηθικής αναστηλώνονται αρχαιοπρεπώς.
Κείνο το βράδυ οι παπάδες που ξόκειλαν και πόρνεψαν θα συρθούν στο κουρείο. Όσοι κατσαπλιάδες κούρσεψαν το βιος των παιδιών μας θα νιώσουν ασήκωτα τα τσουβάλια με τις λίρες στην τρεχάλα τους. 
Οι δάσκαλοι που αστόχησαν να φυσήσουν τη γνώση, θα χαθούν στου ανέμου την αμορφωσιά.
Το πρησμένο κηφηναριό στο να μετρά αργίες κι επιδόματα, βλέπει το τέλος τ΄ ουρανού, μελίσσι δεν τους γνωρίζει πλια.

Πολιτικοί που ψεμμάτισαν θα σμίξουν αλαφιασμένοι με τη Σειρήνα να τους δείξει το μονοπάτι για τη συκιά με το έτοιμο θηλιασμένο σκοινί. 
Οι δικαστές που ψευδόρκησαν θα στέκουν κατουρημένοι για το έλεος που δεν είχαν στέρξει στους ταπεινούς.

Δεν αργεί να σηκωθεί ο πεινασμένος. 
Λιανίζει το βρόγχο του φόβου που του έδεσαν στο λαρύγγι. 
Θα είναι οι νύχτες των Αγίων Ναμάτων, δίχως να σταλάξει ούτε μια δίκαιη σταγόνα αίμα. 
Μόνο φυγόκεντρος κι η λέμφος απ΄ τα καρκινώματα διαχωρισμένη. 
Μόνο καταρρακτώδεις ροές αγανάκτησης κι η δειλή σαπίλα του κορμιού τους που θα σπαρθεί χιλιόσταλτη στα πέρατα

Η σκοτεινή βάπτιση θα μας βρει γαλήνιους στο ξημέρωμα της Ηούς, κουρασμένοι στο μπλε γιορτάσι τ΄ ουρανού, το σεφερικό μεσογειακό μας ακρωτήρι να αναφυσάται από πνοές ειρήνης, ανάσα αθανασίας.
Το μαβί αγιάζι του δειλινού, ψυχρό, περονιάζει για τα καλά.

Σκοτείνιασε ήδη.
 Κλείσ’ το παράθυρο γυναίκα, το νου σου στα παιδιά.

Ε.Μ.Π.Ρ.Ο.Σ. 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

Ή μήπως θέλετε να αλλαξοπιστήσουν κι αυτοί;Αντιστέκονται τόσους αιώνες με όλες τις δυνάμεις που έχουν!Αντέχετε στη σκέψη,αυτές οι Ελληνίδες να φορούν μπούργκα;Ή θα χαιρόσασταν αν γίνονταν...χριστιανές;Κοιτάξτε αυτά τα μάτια...και κοιταχτείτε μετά στον καθρέπτη...!


Alarming Increase in Female Conversions to Islam among the Indigenous Kalasha Community

Shonja ek ganta shumber Dula baya telephone una ek shum khabar praw, se amau ki Kra’ka’ grom ani Mer Khana chul’as  Kiren ek patu’a suda’s som dosh tro’mish Musulman hul’a.
A Kalasha girl named Kiren  from Kraka village in Mumuret (Bumborate Valley) converted to Islam. The rate of conversion among Kalasha females to Islam is subsequently increasing.This is mounting the despair among the small population of 4000 Kalasha people who are struggling to maintain a unique cultural existence.In past three months three Kalasha girls have departed from the ancient culture to marry individuals outside of Kalasha culture and religion.Kalasha Women folks are the main players in the orchestra of ancient indigenous culture maintainability as they wear the colorful Kalasha dress code,actively partake in transitional cultural activities,ceremonies, and transcend the indigenous stories in kalashamodr language to the their children.

ΚΑΛΑΣΑ

ΕΟΡΤΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣ.


Gona Chawmos -Kalasha Winter Solstice Begins

Gona Chawmos Yat Shuruk hawaw. Saw Mocbhian Kay Kalashon Ghenaw Tazaghi Aman zhe Afiat…
Kalasha Winter solstice begins from 8th with Zarazari (bon fire) till 21st Dec.
To  Kalasha chawmos is regarded as big historical memory of them as People and Society.
Chawmos is coming together and celebration of all the elements of Nature, Community, Mountain Spirits, Deities, Ancestors, Thanksgiving, Initiation rites, Chanting ancient myths, and end with carnival for the start of New Year.
Kalasha gather at mountain altars, Clan temples to give offerings and share feasts, to pray, meditate and for Peace, Health and Social Well being.


DatePrograme’s / schedule
9-12-2010C’atak Sarazari
10-12-2010Gona sarazari
11-12-2010Gosh Saras
12-12-2010Gosh Saras
13-12-2010Chuhi nari
14-12-2010Khutamru
15-12-2010Mahdahik
16-12-2010Sawelik harik
17-12-2010Rest day / Peran Negek
18-12-2010Istongas rat/
19-12-2010Bud sambiyak
20-12-2010Gona tranda
21-12-2-10
22-12-2010Lawak Behek


ΚΑΛΑΣΑ


Η πολεμική θηριωδία του καθεστώτος εναντίον των κατοίκων της Κερατέας.

 

Το «πνεύμα των Χριστουγέννων» των κυβερνητικών ανδρεικέλων είναι ο ανοικτός πόλεμος κατά του ελληνικού λαού.

Το «πνεύμα των Χριστουγέννων» των γενιτσάρων του καθεστώτος είναι το μίσος και το αίμα!!! 


Στη Κερατέα η πολεμική θηριωδία της κυβέρνησης σπέρνει τη βία, την τρομοκρατία, τους άγριους ξυλοδαρμούς (ανδρών και γυναικών), τις συλλήψεις, το σπάσιμο των κεφαλιών, σε ένα αιματοβαμμένο πεδίο μάχης.

Οι πεινασμένοι μετανάστες και οι πεινασμένοι (πλέον) Ελληνες...

Πέραν, των συγκεκριμένων τεραστίων οικονομικών προβλημάτων, που σε κάθε περίπτωση, καλείται να αντιμετωπίσει η Ελληνική Κοινωνία, έχετε αναλογισθεί τι πρόκειται να γίνει με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των, από κάθε γωνιά του πλανήτη, συρρευσάντων στην χώρα μας πεινασμένων ανθρώπων με το όνειρο μιας καλύτερης ζωής; Έχετε αναλογισθεί ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι πεινώντες και διψώντες του κόσμου τούτου, δεν υπάρχει περίπτωσις να βρίσκουν, πλέον, εργασία, σε οποιοδήποτε τομέα; Η Οικοδομή βούλιαξε, τα εργοστάσια – όσα έχουν δηλαδή απομείνει – αγκομαχούν, η Βιοτεχνία ρήμαξε και οι περιπτώσεις απασχολήσεώς τους σε αγροτικές εργασίες ελαχιστοποιούνται.
Θα σας πω εγώ τι θα συμβεί: Μη έχοντας οι άνθρωποι αυτοί εργασία – εδώ οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα βρίσκουν – θα αντιμετωπίσουν οξύτατο πρόβλημα επιβίωσης. Θα πεινάσουν κυριολεκτικώς. Ηδη το πρόβλημα έχει εμφανιστεί έντονο καθώς σε όλους τους δρόμους της Αθήνας και όλων των πόλεων και των χωριών της χώρας, η επαιτεία δίνει και παίρνει. Αλλά ποιον να πρωτοβοηθήσουν οι δύστυχοι Ελληνες; Αφού πλείστοι όσοι εξ ημών και υμών αντιμετωπίζουν οξύτατο το δικό τους πρόβλημα επιβίωσης.
Θεωρώ απολύτως βέβαιον ότι αυτοί οι αναρίθμητοι πειναλέοι συνάνθρωποι μας μη έχοντας άλλη λύση, θα αρχίσουν να κλέβουν όποιον βρουν μπροστά τους, όποιο σπίτι ή μαγαζί συναντήσουν στο δρόμο τους. Όσοι δηλαδή εξ αυτών δεν έχουν ήδη αρχίσει να πράττουν τούτο.
Η πείνα, αγαπητοί μου, είναι άσχημος σύμβουλος και εν τοιαύτη περιπτώσει το φαινόμενο θα λάβει τεράστιες διαστάσεις, αφού πολλοί λίγοι εξ αυτών θα αποφασίσουν να επιστρέψουν στην χώρα προέλευσής τους – αυτό θα ήταν μια ιδανική λύσις για εμάς.
Και μην πιστέψετε, ούτε προς στιγμήν, ότι η Αστυνομία θα κατορθώσει να αντιμετωπίσει την εξωφρενική κατάσταση που θα αντιμετωπίζει μέσα στους επόμενους μήνες. Μιλάμε για «στρατιές» πεινασμένων ανθρώπων.
Το πρόβλημα θα είναι τεράστιο. Και αν σκεφθεί κανείς τι αντιμετωπίζουν, επί καθημερινής βάσεως, οι αστυνομικοί μας πιστεύω ότι μπροστά στο κύμα διαρρήξεων, κλοπών και ληστειών που ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ θα εμφανιστεί, θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά.
Επειδή κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν εθνικιστή (εγώ είμαι περήφανος που είμαι) και τα τοιαύτα, αποφεύγω να προτείνω την λύση που εγώ θα πρότεινα.
Αφήνω και μεταφέρω το πρόβλημα στον Υπουργό «Προστασίας του Πολίτη» και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Αν και εκ των προτέρων γνωρίζω ότι θα δειλιάσουν και δεν θα μου απαντήσουν. Όπως ούτε στο εγγύς και απώτερο παρελθόν, όταν έθεσα παρόμοιο θέμα ΟΥΔΕΙΣ απήντησε.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος