19 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ - Βιβλίο που κυκλοφόρησε στο Ισραήλ προκαλεί αναταραχές!

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, τον ραββίνο Γιτζάκ Σαπίρα, "οι μη-Εβραίοι είναι άσπλαχνοι απο την φύση τους και θα έπρεπε να θανατωθούν ούτως ώστε να "περιοριστεί η κακία τους".

"Αν σκοτώσουμε έναν μη-Εβραίο που έχει παραβεί μια απο τις 7 εντολές του Νώε... δεν υπάρχει κάτι κακό στο φόνο αυτό", δηλώνει ο Σαπίρα.

Ενω παίρνοντας κομμάτια απο τον εβραϊκό νόμο συνεχίζει:
"Η δολοφονία βρεφών και παιδιών δικαιολογείται σε περίπτωση που είναι ξεκάθαρο οτι αν μεγαλώσουν θα μας κάνουν κακό".

Δείτε το βίντεο απο το συνέδριο:


Διαβάστε όλο το αγγλικό κείμενο στην συνέχεια:
How To Kill Goyim And Influence People: Leading Israeli Rabbis Defend Manual for For Killing Non-Jewsσυνέχεια στην πηγή...

Σχετικό θέμα:Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν Έλληνα!!(Δεν το πιστεύετε;Δείτε το).

Η τελευταία μάχη και τα στρατόπεδα

Η τελευταία μάχη, «the last battle» των χριστιανών «κατά των απίστων» ξεκινάει στην Αμερική από τα εφηβικά χρόνια μέσω της οργάνωσης Teen Mania με μεγάλη επιτυχία όπως μπορείτε να δείτε στα κάτωθι βίντεο:


"Teen Mania"


Δείτε επίσης και τα στρατόπεδα του Ιησού (ελληνικοί υπότιτλοι):

Σχετικό θέμα: Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος να ζητάει να εξεγερθούμε κατά της Αρχαίας Ολυμπίας και της Πνύκας!

Eπτά Αμερικανοί στρατιώτες και δυο ιρανοί προδότες συνελήφθησαν επιχειρώντας να μπουν στο Ιράν

Ιρανοί συνοριοφύλακες συνέλαβαν επτά Αμερικανούς στρατιώτες οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν παράνομα τα σύνορα του Ιράν, μετέδωσε σήμερα το ημιεπίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars, χωρίς να διευκρινίσει την πηγή της πληροφορίας του*.

"Πρόσφατα επτά Αμερικανοί στρατιώτες συνελήφθησαν από Ιρανούς φρουρούς σε μια νοτιοανατολική επαρχία της χώρας (...
στην περιοχή Σιστάν και Μπαλουχιστάν ) Δύο Ιρανοί που τους συνόδευαν συνελήφθησαν επίσης", αναφέρει το Fars. Κανένα άλλο πρακτορείο δεν έχει μεταδώσει σχετικές πληροφορίες.
Πηγή: ΑΠΕ 19/09/10-14:29, ΣΚΑΪ

Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για κατασκοπεία και το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ αρνείται κάθε ανάμιξη των ΗΠΑ στο επεισόδιο.

*Το διευκρινίζουμε εμείς: η πηγή είναι από το

το ημιεπίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars και πληροφορίες της σελίδας

http://javanonline.ir/
που δεν διευκρινίζει πότε έγινε το επεισόδιο, ούτε εάν οι Αμερικανοί αφέθηκαν ελεύθεροι, και ότι οι δύο Ιρανοί κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη...

αλλά μόλις τώρα η κυβέρνηση του Ιράν (πιθανώς προς αποφυγή νέων εντάσεων των διπλωματικών σχέσεων στην κρίσιμη αυτή περίοδο) αρνείται ότι συνελήφθησαν.....

καθώς και το Πεντάγωνο:

Pentagon denies US troops arrested by Iran


Ανοικτή επιστολή προς τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας.

Ανοικτή επιστολή προς τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας
Λονδίνο 15 Σεπτεμβρίου, 2010

Η φιλοτουρκική αφοσίωση του Μάτ Μπράιζα είναι ασυμβίβαστη με τις αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Αξιότιμα Μέλη της Αμερικανικής Γερουσίας,
Έχουμε πληροφορηθεί ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας John Kerry, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Γερουσιαστού Barbara Boxer έχει αναβάλει την ψηφοφορία για τον διορισμό του υποψήφιου για τη θέση Αμερικανού Πρέσβη στο Αζερμπαιτζάν, Matt Bryza.
Καλωσορίζουμε τη κίνηση αυτή και...

Αρχαιολογικά τεκμήρια στο Τουρκμενιστάν: η έρημος Κάρα-Κουμ.

Victor Sarianidi, Necropolis of Gonur, εκδόσεις Καπόν, Αθήνα 2007, 352 σελ.
Αγγλικά

Η νεκρόπολη του Γκονούρ τιτλοφορείται η καλαίσθητη αυτή έκδοση, στην αγγλική γλώσσα και με πλούσια εικονογράφηση (358 έγχρωμες εικόνες). Ο συγγραφέας Βίκτωρ Σαριγιαννίδης, αρχαιολόγος και επίτιμο μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, συνοψίζει τα πορίσματα των ανασκαφών που διεξάγει εδώ και 30 χρόνια στην αφιλόξενη έρημο του Καρακούμ (Τουρκμενιστάν).

Τα συμπεράσματά του βασίζονται στο πλούσιο υλικό από τις ανασκαφές της αρχαίας Μαργιανής, στο σημερινό Γκονούρ, όπου, μεταξύ άλλων, ήρθαν στο φως μεγαλοπρεπείς ναοί και εντυπωσιακά ανάκτορα, χρονολογούμενα στη χρονική περίοδο από τα τέλη της 3ης έως τις αρχές της 2ης χιλιετίας π.Χ. Η εκτεταμένη νεκρόπολη, που ανασκάφηκε συστηματικά τα τελευταία πέντε χρόνια, εντυπωσιάζει και θεωρείται η μεγαλύτερη της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου στον ευρύτερο χώρο της Εγγύς Ανατολής. Τα πλούσια κτερίσματα που απέδωσε διακρίνονται για την ομορφιά τους και σίγουρα κερδίζουν επάξια μια θέση ανάμεσα στα σπουδαία έργα τέχνης από τα υπόλοιπα γνωστά κέντρα της αρχαιότητας, στη Μεσοποταμία, τη Μικρά Ασία και το Αιγαίο.

Ο συγγραφέας δεν περιορίζεται, ωστόσο, στην απλή παρουσίαση των ευρημάτων από τη νεκρόπολη, αλλά εκθέτει και τις απόψεις του για σημαντικά θέματα της Ιστορίας, όπως είναι το περίπλοκο ζήτημα της καταγωγής των κατοίκων της Μαργιανής. Πριν από 25 χρόνια, ήδη από την εποχή που ξεκίνησαν οι ανασκαφές, ο καθηγητής Βίκτωρ Σαριγιαννίδης διατύπωσε τη θεωρία ότι ο πολιτισμός της Μαργιανής είναι γέννημα των πληθυσμών που ήρθαν από τις απομακρυσμένες δυτικές περιοχές των προηγμένων πολιτιστικών κέντρων της Εγγύς Ανατολής, και, πιο συγκεκριμένα, από την περιοχή του σημερινού Κουρδιστάν. Την εποχή εκείνη η θεωρία αυτή δεν βρήκε την πρέπουσα ανταπόκριση στην επιστημονική κοινότητα, αλλά οι πλούσιοι καρποί των ανασκαφών στη νεκρόπολη του Γκονούρ δικαιώνουν τελικά τον ανασκαφέα.

Επίσης, από τα ευρήματα προκύπτει ότι η θρησκεία των κατοίκων της Μαργιανής ήταν ο λεγόμενος ινδοϊρανικός παγανισμός, μετεξέλιξη της οποίας υπήρξε ο μεταγενέστερος ζωροαστρισμός. Το βιβλίο του Βίκτωρα Σαριγιαννίδη για τη νεκρόπολη του Γκονούρ αποτελεί αδιαμφισβήτητα σημαντική συμβολή στην έρευνα σχετικά με την καταγωγή της πρώτης μονοθεϊστικής θρησκείας στην παγκόσμια ιστορία, του ζωροαστρισμού. Όπως δήλωσε, μάλιστα, και ο άγγλος καθηγητής J.P. Mallory, οι ανασκαφές στη νεκρόπολη του Γκονούρ και στις άλλες θέσεις της Μαργιανής «άλλαξαν ριζικά τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουμε σήμερα το πρόβλημα της ινδοϊρανικής καταγωγής».
Πηγή...

Ευσεβέστατα αυγά

Η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Στην Campinas της Βραζιλίας µια οµάδα από φίλες, µεθυσµένες, πήγαν να πάρουν µια φίλη τους......
Η µητέρα της κοπέλας συνόδεψε την κόρη της στο αµάξι και ήταν τόσο ανήσυχη µε το γεγονός ότι ήταν µεθυσµένες οι άλλες φίλες της και συµßούλεψε την κόρη της κρατώντας της το χέρι - ήταν ήδη καθισµένη µέσα στο αµάξι:
'Κόρη µου, πήγαινε µαζί µε το Θεό και ο Θεός θα σε προστατέψει.'
Η απάντηση της ήταν: 'Μόνο όταν αυτός (ο Θεός) ταξιδέψει στο πορτ-µπαγκαζ, γιατί εδώ µέσα......είναι ήδη γεµάτο.'

Ώρες αργότερα, τα νέα έφτασαν. Έγινε ένα τραγικό δυστύχηµα
στο οποίο όλες σκοτώθηκαν.
Το αµάξι έγινε αγνώριστο και δε ξεχώριζες τι µάρκα ήταν, αλλά η έκπληξη ήταν ότι το πορτ-µπαγκαζ είχε παραµείνει άθικτο.
Η τροχαία είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση το πορτ-µπαγκάζ να µείνει άθικτο! Προς έκπληξη τους µέσα στο πορτ-µπαγκάζ υπήρχε µια καρτέλα µε αυγά εκ των οποίων κανένα δεν είχε σπάσει.
................................................................................................................................
Βέβαια το γιατί ο χριστιανικός Θεός αφήνει και πεθαίνουν τα κορίτσια τα οποία δεν του έφταιξαν σε τίποτα (εκτός βέβαια εάν παρεξηγήθηκε από το χιούμορ μεθυσμένων κοριτσιών) και προστατεύει ...τα αυγά είναι απορίας άξιο.

Η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Δεν στάθηκε δυνατό να αποδειχθεί επιστημονικώς κατά πόσο τα αυγά πίστευαν στον Θεό και η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Αλλά, αυτά τα θέματα δεν λύνονται επιστημονικώς, αλλά με την διαίσθηση. Οπως και να έχει η (πιθανή) πίστη των αυγών στο Θεό τα έσωσε από σίγουρο φάγωμα....Μήπως όμως υπάρχει κάτι άλλο, αυστηρά μεταφυσικό και έσωσε τα αυγά;
Τελικά, μπορεί κανείς να καταλάβει τι κόλλημα έχουν φάει οι (καλοπληρωμένοι) κληρικοί με τα πορτ-µπαγκαζ;

Διαβάστε επίσης πως η Παναγία ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ: Μέγα Θαύμα στη Συρία αλλά ξεχνάει το θαύμα της (μετά το ράψιμο) μέσα στο πορτ-µπαγκαζ...