09 Οκτωβρίου 2010

Παραβιάζει ο Άρης Πουλιανός τους όρους χρήσης του youtube ;

“Κατεβάσανε” το βίντεο του Άρη Πουλιανού 2 μέρες μετά την δημοσιευσή μας!!
Δύο μέρες χρειαστήκανε και μερικές αναδημοσιεύσεις από μερικά ιστολόγια του θέματος που δημοσιεύθηκε στο “ΒΙΣΑΛΤΗΣ” σχετικά με το κρανίο του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων,και το βίντεο του Δρ.Άρη  Πουλιανού…έκανε φτερά!
Τί ανέφερε η δημοσιογράφος στο βίντεο;
“Ένα εύρημα Ελληνικό,που όσο απλά ανακαλύφθηκε άλλο τόσο σύνθετα εξαφανίστηκε.Έτσι η απόδειξη ότι ο αρχαιότερος Ευρωπαίος ήταν ο Άνθρωπος των Πετραλώνων,παραμένει καλά κρυμμένη σε κάποιες σκοτεινές άγνωστες αποθήκες.Όσο  για το μουσείο των Πετραλώνων,στην περιφέρεια της Τρίγλιας στην Χαλκιδική,στερείτε το εύρημα που έκρυβε στα σπλάχνα της η Γη,εξαιτίας εκείνων που δεν θέλησαν να αποδεχθούν την νέα πραγματικότητα,και να ταράξουν τις διεθνείς ισορροπίες.”
H youtube το “κατέβασε” με την δικαιολογία παραβίασης των όρων χρήσης!
Δηλαδή όλη αυτή η σαβούρα που κυκλοφορεί εκεί μέσα και καταπατεί πνευματικά δικαιώματα δεν αποτελεί παραβίαση των όρων χρήσης;
Φυσικά γνωρίζουμε πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους κατέβηκε,άλλα και το τι προηγείται της διαγραφής ενός βίντεο.
Τι τους φοβίζει αφού ο κ.Πουλιανός είναι γραφικός και λέει παραμύθια;
Καταλαβαίνεται λοιπόν το τι παίζεται…
Περιμένοντας ίσως και την σειρά μας,πάρτε λίγο Πουλιανό για να έχετε….

ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Ολυμπία

Ο "ορθόδοξος άγιος" Λώτ!Ο προ...χριστού...χριστιανός και μάλιστα...ορθόδοξος!Αυτά διδάσκουν στα παιδιά των Ελλήνων!Τυχαίο;Δε νομίζω!

Ο ορθόδοξος άγιος Λώτ, μεγάλη η χάρη του και τα έργα του Ο ορθόδοξος άγιος Λώτ, μεγάλη η χάρη του και τα έργα του
Σαν σήμερα 9 Οκτωβρίου 2010, η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει την μνήμη του αγίου Λώτ. Τα έργα του θαυμαστά και πιο θαυμαστό για τους ορθόδοξους χριστιανούς το γεγονός ότι συνουσιάστηκε με τις κόρες του.
Διαβαζουμε στο θεοπνευστο κειμενο Γενεσις,κεφαλαιο ΙΘ',εδαφια 31-38
"Ειπε η μεγαλυτερη στη μικροτερη: Ο πατερας μας ειναι μεγαλος και δεν υπαρχει κανενας πανω στη γη για να μπει μεσα μας οπως αρμοζει σε καθε γυναικα.Ελα να ποτισουμε τον πατερα μας κρασι και να πλαγιασουμε μαζι του και να γεννησουμε απογονους απο το σπερμα του πατερα μας.Εποτισαν λοιπον τον πατερα τους κρασι εκεινη τη νυχτα και αφου μπηκε η μεγαλυτερη πλαγιασε με τον πατερα της και δεν καταλαβε ο Λωτ οτι πλαγιασε διπλα του και σηκωθηκε.Και συνεβη την αλλη μερα και ειπε η μεγαλυτερη στη νεωτερη:να εγω που πλαγιασα χθες με τον πατερα μας.Να τον ποτισουμε και αυτη τη νυχτα και να μπεις να κοιμηθεις μαζι του και να γεννησουμε απο το σπερμα του πατερα μας.Εποτισαν λοιπον και εκεινη τη νυχτα κρασι τον πατερα τους και αφου μπηκε η νεωτερη κοιμηθηκε με τον πατερα της και δεν καταλαβε ο Λωτ οτι πλαγιασε διπλα του και σηκωθηκε.Και συνελαβαν οι διο κορες του Λωτ απο τον πατερα τους.Και γεννησε η μεγαλυτερη γιο και τον ονομασε Μωαβ λεγοντας: απο τον πατερα. Αυτος υπηρξε ο πατερας των Μωαβιτων μεχρι την σημερινη ημερα.Γεννησε και η νεωτερη αγορι και το ονομασε Αμμαν,λεγοντας,γιος απο το γενος μου.Αυτος ειναι ο πατερας των Αμμανιτων μεχρι την σημερινη ημερα."
Δύο νύκτες ο Λώτ ξεφάντωνε με τις κόρες του. Και λένε οι Χριστιανοί δεν καταλάβαινε, ήταν μεθυσμένος, άρα αθώος.
1. Την πρώτη νύκτα δεν κατάλαβε, την δεύτερη όμως;
2. Καλά ο Λώτ δεν καταλάβαινε, ο πάνσοφος θεός όμως κοιμόταν ;
3. Αν ήθελε να αποφύγει το γεγονός της αιμομιξίας ο Θεός των Εβραίων και των Χριστιανών, γιατί δεν προνόησε να αφήσει έστω και ένα αρσενικό ζωντανό για να τεκνοποιήσουν οι κόρες του Λώτ;
Συμπέρασμα. Ο Γιαχβέ είχε θεικό σχέδιο, να νομιμοποιήσει την αιμομιξία και να κάνει τα κτήνη που μέχρι σήμερα ασελγούν στις κόρες τους και βγάζουν την κάθε διαστροφή τους πάνω στα ίδια τους τα παιδιά , να μην έχουν τύψεις και βάρος στην συνείδηση τους.
Χαρείτε Χριστιανοί!!
Βαράτε τις καμπάνες!! Ο Λώτ γιορτάζει.

ΙΧΩΡ

Σχετικά θέματα:ΥΠ.Παιδείας ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΡΕΛΑ 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ