13 Μαΐου 2011

ΒΡΩΜΕΡΗ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ...ΕΛΕΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ...

Εμείς παρακολουθήσαμε πάμπολλες φορές το συγκεκριμένο βίντεο.Παρατηρήσαμε ότι αυτός που κρατά το αλυσοπρίονο είναι κλέφτης!Αν παρατηρήσετε πολύ καλά τον επόμενο στη δεξιά πλευρά της εικόνας που έπεται του κλέφτη,θα δείτε ότι τον κυνηγά προσπαθώντας να τον κτυπήσει με το πλαστικό κοντάρι της σημαίας που κρατά!

Άχνα δεν έβγαλαν όμως για τον άγριο ξυλοδαρμό του Έλληνα,που τον χτύπησαν με σιδηρολοστούς οι αγαπημένοι τους λαθροεισβολείς(ό άνθρωπος βρίσκεται στο νοσοκομείο με κατάγματα κρανίου),διότι όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος στο ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΕΛ,τον χτύπησαν γιατί φορούσε κράνος με την Ελληνική Σημαία...Μάλιστα άκουσε να φωνάζουν:"Έλληνας είναι...σκοτώστε τον"!

Ο Αλφειός επαναλαμβάνει την πρόταση προς τους υποστηρικτές των λάθρο-εισβολέων:Πάρτε τους στα σπίτια σας.Δώστε τους εσείς δουλειά.Κι αν δεν έχετε κάποιες εργασίες,δώστε τους ό,τι έχετε... 

ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΑ BLOGS ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της ΕΜΕΤΙΚΗΣ,ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ των τσοντοκάναλων,με πρωταγωνιστές κάποιους γελοίους του "Άλφα":

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com
Λόγω του προβλήματος με τη Google,ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ φιμώθηκαν για πολλές ώρες,με αποτέλεσμα τα ξερατά της "ενημέρωσης" να διασπείρουν παντού την προπαγάνδα τους:ΕΥΤΥΧΩΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΙ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ!

Εμείς προειδοποιούμε...
όλους αυτούς τους ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ,πως αν συνεχίσουν να παραπληροφορούν,θα βγάλουμε στον αέρα "περίεργες" πληροφορίες για τις σχέσεις τους με διάφορα...ευαγή ιδρύματα,που θα τους κάνουν να τρέχουν!!!

Ακούτε εκεί στο newsit,Νικολάκη και Τατιάνα;
Προσέξτε,γιατί η υπομονή έχει και τα όριά μας!

Το καλό της υπόθεσης,είναι πως με αφορμή την προσωρινή αυτή φίμωση,ο κόσμος κατάλαβε ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥΣ!

Πραγματικά,όσο εκείνα ήταν "παγωμένα" και δεν ανανεώνονταν,νομίζαμε ότι ζούσαμε σε χώρες τύπου Ιράν,Βόρεια Κορέα και Ουγκάντα,χάρη στην "ενημέρωση" που μας παρείχαν τα σιχαμένα παπαγαλάκια!

Υ.Γ.Φυσικά καμία αναφορά δεν γίνεται στους "έγκυρους" που...σοκαρίστηκαν από τις "επιθέσεις φασιστών σε μετανάστων",πως ΣΗΜΕΡΑ,ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΑΝΤΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ (ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ,ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ,ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΠ)!