20 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζουν απτόητοι οι πισογλέντηδες ρασοφόροι χριαστιανοταλιμπάν το μίσος τους για την Ελλάδα!

«Το πείραμα να κρατήσουμε τους Έλληνες, Έλληνες εκτός Ελλάδας, προσφέροντας ξερή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής κουλτούρας, της ελληνικής ιστορίας, απέτυχε. Όσο κι αν μερικοί δε θέλουν να το παραδεχτούν, στο εξωτερικό δεν θα μείνει τίποτε άλλο από την Ελληνορθόδοξη Πίστη, την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία. Θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές; Θέλουμε να πατούμε επί στερεού εδάφους πάνω στη γη; Τότε πρέπει η Ελληνική μας Παιδεία να είναι Ελληνορθόδοξη Παιδεία και να διαπλάθει σωστούς χαρακτήρες. Αν αυτό δεν κάνουμε, τότε περπατάμε στα σύννεφα. Τίποτε δεν γίνεται με λόγια. Χρειάζεται πράξη. Χρειάζεται δουλειά. Χρειάζονται θυσίες.... Να γίνουμε μεγαλύτεροι εθελοντές. Να προσφέρουμε εργασία, χρόνο και χρήμα.» 


Τάδε έφη ο Μητροπολίτης Καναδά κ. Σωτήριος...
Τι είπες ρε γ@@@@@@νο καθίκι!Ποιός είσαι εσύ ρε πισοκρότη,οπισθοβλησσόμενη μαυροφορεμένη καρακάξα,που έχεις το θράσος να πιάνεις στο στόμα σου την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...!
Ρε Έλληνες,εκεί στον Καναδά,πράγματι θέλετε να ξεχάσετε τον Αχιλλέα,τον Οδυσσέα,τον Λεωνίδα,τον Αλέξανδρο;Πράγματι θέλετε να σβήσετε από τη μνήμη των παιδιών σας,τον Αριστοτέλη,τον Πλάτωνα,τον Αναξίμανδρο,τον Ευκλείδη,τον Πρωταγόρα,τον Πυθαγόρα και τόσους άλλους που σε όλη την υφήλιο(κάτω από τον Ήλιο),τους έχουν για πατέρες τους;
Τα υπόλοιπα...εδώ